Новите кадри показват как поп изпълнителят е разпитван от органите на реда (Видео)

Наследниците на Майкъл Джексън осъдиха документалния филм за сексуалните му посегателства

926 | 11 февр. 2019 | 14:31

Адвокатите заявяват в свое писмо, че документалният филм "Да напуснеш Невърленд" не включва отговори на защитници на интересите на краля на поп музиката, както това се изисква в съответствие с правилата за програмиране


Новите кадри, в които поп изпълнителят Майкъл Джексън е разпитван за сексуалните му посегателства над малолетни, бяха показани в документалния филм. Това разгневи наследниците на краля на поп музиката.

Наследниците на звездата предупредиха американската телевизия Ченъл 4, че двамата мъже, които твърдят, че като деца са били обект на сексуални посегателства от страна на Джексън, нарушава програмните ѝ правила, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Адвокати на наследниците на Майкъл Джексън заявяват в свое писмо, че документалният филм "Да напуснеш Невърленд" не включва отговори на защитници на интересите на краля на поп музиката, както това се изисква в съответствие с правилата за програмиране.

"Смятаме, че всички можем да се съгласим, че фалшивите обвинения във филма са значими", се казва в писмото. "Човек трудно може да си представи по-значими обвинения срещу някого."

В края на миналата седмица подобно писмо бе изпратено до телевизия НВО, в което се казва, че обвиненията са позорни, но вниманието се фокусира върху програмите правила в Ченъл 4. Двете телевизии са съпродуценти на въпросната документална лента, която бе показана премиерно на кинофестивала Сънданс. Тя ще бъде излъчена през първата седмица на март от Ченъл 4 във Великобритания и от НВО в САЩ.

Видеото е откъс от 3-часовия разпит с Майкъл Джексън през 1996 година в хотел "4 сезона" в Ню Йорк. В тях се вижда как изпълнителят е нервен, върти се, затваря очи, докосва се на различни места, смее се, шегува се и цитира стихове от Библията, докато адвокатите го разпитват. Това са единствените публични кадри, в които той говори за обвиненията към него.Наследниците на Майкъл Джексън осъдиха документалния филм за сексуалните му посегателства

Адвокатите заявяват в свое писмо, че документалният филм "Да напуснеш Невърленд" не включва отговори на защитници на интересите на краля на поп музиката, както това се изисква в съответствие с правилата за програмиране

От категорията

Петър Стоянов връчва наградите на 11-ия Национален исторически конкурс

Традиция е Петър Стоянов да връчва наградите в Националния исторически конкурс -  снимката е от деветото издание-1467041939.jpg

Учениците между 8 и 12 клас правиха проучвания по темата "Детството в ...

20 юни 2019 | 07:17

Абрамович - съсед на българския посланик в Израел

Роман Абрамович-1560973609.jpg

Руският милиардер от еврейски произход купи най-скъпата вила в юдейската ...

19 юни 2019 | 22:45

Мелания се появи в екстравагантен жълт костюм за старта на кампанията на Тръмп (Снимки)

Сн. Инстаграм-1561015837.png

Тя се обърна към аудиторията преди съпругът й да излезе на сцената, като каза, ...

20 юни 2019 | 10:29

Децата на Майкъл Джексън носят огърлици с праха му

Сн. Инстграм-1561014959.png

Друга част от останките му е била разпръсната в любимото му имение Невърленд, а ...

20 юни 2019 | 10:10

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.