Планетата е в необичайната фаза в периода - 7 юли - 1 август, започвайки от Лъв и завършвайки в Рак

Най-после! След 3 дни свършва Ретроградният Меркурий

1937 | 29 юли 2019 | 13:18

Периодът е наситен с редица неблагоприятни въздействия - не бива да се купуват битова и офис техника или автомобил, да се започват нова работа и проекти, да се подписват дългосрочни договори, да се взимат заеми, да се теглят кредити


Броени дни остават до края на периода, изпълнен с предизвикателства, или по-известен като ретрограден Меркурий. Планетата е в необичайната фаза в периода - 7 юли - 1 август, започвайки от Лъв и  завършвайки в Рак. Това е и най-дългият период на ретроградност за тази година.

 

Ретроградният Меркурий носи със себе си редица неблагоприятни въздействия - по това време не бива да се купуват битова и офис техника или автомобил, да се започват нова работа и нови проекти, да се подписват дългосрочни договори, да се взимат заеми, да се теглят кредити. В световен план се случват често технически аварии, нарушават се транспортния трафик и комуникациите.

 

Ретроградният Меркурий в Лъв в периода 7.07 – 18.07.2019 г. оказа по-неблагоприятно влияние за родените с Меркурий в първата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей в първата декада, а ретроградният Меркурий в Рак в периода 19.07 – 01.08.2019 г. – за родените с Меркурий в третата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог.

 

При ретрограден Меркурий не се препоръчват никакви планирани хирургични операции, особено пластични, защото може да се стигне до повторна операция и ревизия. Това не важи за внезапни, животоспасяващи интервенции.

 

В дните с ретрограден Меркурий не е добре да се предприема нищо важно, свързано с комуникациите, като например да се стартира ново издание или сайт, да се започва рекламна кампания, да се издава литературен или научен труд. Меркурий управлява също и търговията, а когато е ретрограден, променя правилата. Затова в този период не се купува, нито продава нищо, че ще се объркат нещата.

 

Пътуванията по време на ретрограден Меркурий и шофирането на дълго разстояние не са препоръчителни. По принцип преди периода се прави и преглед на автомобила. Ако пък пътувате с масов транспорт, имайте предвид, че са възможни закъснения извън разписанията. 

 

По отношение на романтичната сфера, при ретрограден Меркурий двойките нямат желания успех. Те са склонни да си създават недоразумения, които от своя страна може да предизвикат грешки с ефекта на доминото. В оставащите 3 дни се опитайте да не бързате с изводите и да се стремите към повече яснота, когато приказвате.

 

Източник: woman.bg


От категорията

Втора раздяла в кралското семейство само за седмица - племенник на Елизабет II се развежда

Сн. Инстаграм-1582018599.png

Дейвид Армстронг Джоунс обяви, че със съпругата му са решили да се разведат. ...

18 февр. 2020 | 11:35

Елтън Джон ще продължи турнето си

-1563788541.jpg

Миналата седмица Елтън Джон пя на церемонията за наградите "Оскар" в ...

17 февр. 2020 | 11:06

Ален Делон се радва на внуче, дъщеря му Анушка стана майка

Сн. Инстаграм-1582102025.png

Заедно от девет години с бащата на детето си, дъщерята на Ален Делон обяви ...

19 февр. 2020 | 10:43

Застреляха дубльорката на Никол Кидман и Сандра Бълок

Сн. Туйтър-1582027107.png

Шерил Сандърс беше застреляна заедно със съпруга си Ричард Рийд. Полицаите, ...

18 февр. 2020 | 13:37

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.