Планетата е в необичайната фаза в периода - 7 юли - 1 август, започвайки от Лъв и завършвайки в Рак

Най-после! След 3 дни свършва Ретроградният Меркурий

3786 | 29 юли 2019 | 13:18

Периодът е наситен с редица неблагоприятни въздействия - не бива да се купуват битова и офис техника или автомобил, да се започват нова работа и проекти, да се подписват дългосрочни договори, да се взимат заеми, да се теглят кредити


Броени дни остават до края на периода, изпълнен с предизвикателства, или по-известен като ретрограден Меркурий. Планетата е в необичайната фаза в периода - 7 юли - 1 август, започвайки от Лъв и  завършвайки в Рак. Това е и най-дългият период на ретроградност за тази година.

 

Ретроградният Меркурий носи със себе си редица неблагоприятни въздействия - по това време не бива да се купуват битова и офис техника или автомобил, да се започват нова работа и нови проекти, да се подписват дългосрочни договори, да се взимат заеми, да се теглят кредити. В световен план се случват често технически аварии, нарушават се транспортния трафик и комуникациите.

 

Ретроградният Меркурий в Лъв в периода 7.07 – 18.07.2019 г. оказа по-неблагоприятно влияние за родените с Меркурий в първата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей в първата декада, а ретроградният Меркурий в Рак в периода 19.07 – 01.08.2019 г. – за родените с Меркурий в третата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог.

 

При ретрограден Меркурий не се препоръчват никакви планирани хирургични операции, особено пластични, защото може да се стигне до повторна операция и ревизия. Това не важи за внезапни, животоспасяващи интервенции.

 

В дните с ретрограден Меркурий не е добре да се предприема нищо важно, свързано с комуникациите, като например да се стартира ново издание или сайт, да се започва рекламна кампания, да се издава литературен или научен труд. Меркурий управлява също и търговията, а когато е ретрограден, променя правилата. Затова в този период не се купува, нито продава нищо, че ще се объркат нещата.

 

Пътуванията по време на ретрограден Меркурий и шофирането на дълго разстояние не са препоръчителни. По принцип преди периода се прави и преглед на автомобила. Ако пък пътувате с масов транспорт, имайте предвид, че са възможни закъснения извън разписанията. 

 

По отношение на романтичната сфера, при ретрограден Меркурий двойките нямат желания успех. Те са склонни да си създават недоразумения, които от своя страна може да предизвикат грешки с ефекта на доминото. В оставащите 3 дни се опитайте да не бързате с изводите и да се стремите към повече яснота, когато приказвате.

 

Източник: woman.bg


От категорията

Музиката на Стинг, "Бийтълс" и Синатра ще звучи в нов прочит на Васил Петров
(Видео)

Музиката на Стинг, "Бийтълс" и Синатра ще звучи в нов прочит на Васил Петров-1594210426.jpg

Националното турне е озаглавено „Symphony way” с Врачанската филхармония

8 юли 2020 | 15:11

Академията за мода връчи приза "Изгряваща звезда 2020"
(Видео)

Сн. Хайлайф-1594207221.jpg

Наградата е насочена към младите. Към онези, които със своята енергия, устрем и ...

8 юли 2020 | 14:18

Почина най-малката дъщеря на Нелсън Мандела
(Видео)

Сн. Туйтър-1594650582.jpg

Зиндзи е родена и израснала в Совето. Тя получава образованието си както у ...

13 юли 2020 | 17:26

Тя изгуби битката с рака

Почина съпругата на Джон Траволта - актрисата Кели Престън
(Видео)

Сн. БГНЕС-1594628384.jpg

С дълбоко прискърбие съобщавам, че моята прекрасна жена Кели ни напусна след ...

13 юли 2020 | 11:19