За консултация и записване на час при Милена Иванова ЕАF@Ealife.bg

Седмична нумерологична прогноза от 18 до 24 февруари 2019 г. на Милена Иванова-Еа

Неделята е критичен ден, в който се активират раздели, откази и противоречия

3823 | 17 февр. 2019 | 21:56

Нумерологичните аспекти на седмицата предоставят много добри възможности за бизнес, финанси и лична реализация


Предстои да преживеем активна, успешна и ярка седмица. Нумерологичните аспекти предоставят много добри възможности за бизнес, финанси и лична реализация. Изключение прави  последния ден (неделя), който определя критичност по-отношение на подялба, делене и партньорски взаимоотношения.

 

Нумерологична прогноза за понеделник, 18.02.2019 г. = 5 ДПЖ (дневен път на живота) 

 

Дневно предназначение: Започваме новата седмица с ден, в който възможностите за добро представяне пред семейството и обществото ще бъдат предоставени. Достатъчно е да проявите ентусиазъм и желание да действате. Аспектът активира преподреждане на обстоятелствата при досегашна възможност, успех и щастие на път, уреждане на документи в държавни институции и съдебни дела. Обърнете внимание на семейството, приятелите си и бъдете личен пример за тях.

 

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4, 5, 9. Ден за добро представяне в обществото и справяне без забележки.

Часова характеристика: 

 • 6.00 – 12.00 ч. – Сутринта е подходяща за търговия и партньорство. Възможно е нещата да стават от втория път.
 • 12.00 – 18.00 ч. – На обед е момент, в който може да получите бърз и лесен  резултат. Ще намерите изход и всичко ще се балансира.
 • 18.00 – 00.00 ч. – Вечерта приключва активно, с движение, публични изяви и срещи.

Съдбовно правило:Има изобилие за всички, включително и за мен! Мото: Работата ми носи дълбоко удожлетворение!  Позитивно утвърждение: Животът ме подктепя!  

 

Нумерологична прогноза за вторник, 19.02.2019 г. = 6 ДПЖ (дневен път на живота)

 

Дневно предназначение: Ден за градеж, доказване, вълнение и щастие от лични постижения. Дневната нумерологична карта благославя радост, любов и страсти, с  възможност за преживяване на добри партьорски взаимоотношения. Активират се възможности  за изграждане на добри основи, доказване, подписване на документи, важни дейности. Денят е подходящ за регистрация на фирма, откриване на офис, подписване на трудов договор, както и делови уговорки.

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4, 5, 6, 9.  Позитивен и щастлив ден за радост, любов и добри постижения.  

 

Часова характеристика: 

 • 6.00 – 12.00 ч. – Сутринта е време за добър личен старт. Отстоявайте себе си и се радвайте на новите познанства.
 • 12.00 – 18.00 ч. – На обяд всичко се подрежда. Ще получите шанс и подкрепа от висшестоящ.
 • 18.00 – 00.00 ч. – Вчерта приключва отлично, радостно, шумно, красиво и хубаво.

Съдбовно правило: Умението да се радвам ми носи успех! Мото: Аз се радвам на всичко, което имам, и знам, че винаги ме очакват нови преживявания! Позитивно утвърждение: Радвам се на красив и весел живот!

 

Нумерологична прогноза за сряда, 20.02.2019 г. = 7 ДПЖ

 

Дневно предназначение: Днешният ден дава възможност за високи лични постижения и сбъдване на мечта. Дневната нумерологична карта активира успехи с личен принос, реализиране на дългосрочен проект, постижение при изобретение, образование и култура, реклама, онлайн дейности, телевизия, радио, пътувания в чужбина и  планина.  Денят е активен и благоприятен за духовни сбирки, практики и молитви. Активират се  надежда и желание  за далечна перспектива. Всички важни случвания ще дадат успех в дългосрочен план. Подходящо време за покупко-продажба на кола,  организиране наизложби, онлайн събития и семинари.

 

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4 , 5, 7, 9. Ден за постижения и духовно пречистване. Ден за изпит и проверка на духовните ценности.

 

Часова характеристика: 

 • 00.00 – 6.00 ч. – Денят започва спартниране и обмен на информация.
 • 6.00 – 12.00 ч. – Сутринта е подходяща за търговия и партньорство. Възможно е нещата да стават от втория път.
 • 12.00 – 18.00 ч. – На обед е момент, в който може да получите бърз и лесен  резултат. Ще намерите изход и всичко ще се балансира.
 • 18.00 – 00.00 ч. – Вечерта приключва с вяра, смисъл и много идеи.

Съдбовно правило: Моят успех се гради на моята вяра!  Мото: Вярвам в мечтите и целите си! Позитивно утвърждение: Заслужавам и приемам най-доброто!

 

Нумерологична прогноза за четвъртък, 21.02.2019 г. = 8 ДПЖ

 

Дневно предназначение:  Ден, подходящ за годежи, бракове и тържества. Ще се появят добри възможности за подобряване в семейството чрез провеждане на разговори. Нумерологичната карта е активна и носи срещи, известие или започване на нова работа, както и сигурност при договорки и поемане на гаранции. Може да инвестирате парите си в покупки за дома и офиса или да разрешавате  финансови въпроси, разпределение на   наследство, плащания на сметки, вземане и връщане на заеми и парични кредити. 

 

 Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3,  5, 6, 7, 9. Ден за нова работа, договорки, плащания и финансови гаранции.

 

Часова характеристика: 

 • 00.00 – 6.00 ч. – Лека  хармонична нощ,  в която цари спокойствие.
 • 6.00 – 12.00 ч. – Сутринта е успешна въпреки трудностите и отказите.
 • 12.00 – 18.00 ч. – На обед ще намерите истината, която да ви помогне да се справите безпроблемно.
 • 18.00 – 00.00 ч. – Вечерта е време за обсъждане на финанси, задачи,свързани със семейство, майстор, покупка.

Съдбовно правило: Животът е прост и лесен!  Мото: Получавам блага от очаквани и неочаквани източници!  Позитивно утвърждение: Вярвам в себе си и живота! 

 

Нумерологична прогноза за петък, 22.02.2019 г. = 9 ДПЖ (дневен път на живота) 

 

Дневно предназначение: Ден за проява на силна позиция в бизнеса и световни промени. Дневната нумерологична карта активира реализация на успешни преговори, пътувания и командировки, както и добри възможности да заработите победа чрез налагане на лични интереси. Аспекта подсигурява  възможност за довършване на проекти, сръботване с екипи и добри партньорства. Подходящ момент за реализиране на окончателни планове, явяване на изпити, конкурси, закупуване на техника, онлайн събития и изложби.

 

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9. Ден за работа и завършване на нещата до край.

 

Часова характеристика: 

 • 6.00 – 12.00 ч. – Сутринта е подходяща за разговори, срещи, молба за помощ от втори човек, както и допускане на взаимопомощ. Кажете “Не“, ако се налага.
 • 12.00 – 18.00 ч. – През обедните часове всичко се подрежда хармонично и спокойно. Това е момет, който може да използвате за да намерите разрешение и да случите по-лесно нещата. Ако днес желаете да стартирате нещо по-важно, това е времето, в което може да го направите.
 • 18.00 – 00.00 ч. – Вечерта ще е активна, социална, работата продължава до късно с възможност най-накрая да получите нужния резултат.

Съдбовно правило: Вътрешният свят създава външният. Винаги! Мото: Всички отговори са вътре в мен! Положително утвърждение: Вярвам на мъдростта в себе си и лесно взимам решения!

 

 

Нумерологична прогноза за събота, 23.02.2019 г. = 1 ДПЖ (дневен път на живота) 

 

Дневно предназначение: Ден, в който ще имате шанс да осъществите вълшебни възможности и планове в живота си. Дневната нумеологична карта дава възможност за лична изява и придобиване на популярност. Моментът е подходящ за рекламна дейност, обществени събития, празненства и представяне пред публика. 

 

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 5, 7, 8, 9.  Позитивен и щастлив ден за преживяване на щастие, спасяване на ситуация в полза на друг, постижения.  

 

Часова характеристика: 

 • 6.00 – 12.00 ч. –Сутринта е подходяща за търговия и намиране на второ решение.
 • 12.00 – 18.00 ч. – На обед всичко се подрежда. Момента е подходящ за лесен успех  бързо изпълнение на ангажментите.
 • 18.00 – 00.00 ч. – Вечерта приключва отлично, радостно, с добри изяви  възможност за нови запознанства.

Съдбовно правило: Готов съм да видя живота си по нов и различен начин! Мото: Днес гледам с нови очи на живота! Позитивно утвърждение: Аз се отварям за новите възможности!

 

Нумерологична прогноза за неделя, 24.02.2019 г. = 2 ДПЖ (дневен път на живота) 

 

Дневно предназначение: Критичен ден, в който се активират раздели, откази и противоречия. Възможностите за положителна развръзка ще бъдат малко, за това ако не желаете да влизате в спорове и конфликтни ситуации, по-добре ограничете срещите си днес. Очаква се влошаване на здравословно състояние при хронично болни хора, за това предварителната профилактика се препоръчва. През по-голямата част от деня ще има понижение в енергията и желанията. Отговори като „Не" или “Не мога повече" ще дежурят през целия ден. Почивката и личната грижа ще бъдат най-добрия избор.

 

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9.  Ден за кармичен изпит, подялба на имущество, местене на друго място.

 

Часова характеристика: 

 • 6.00 – 12.00 ч. –Сутринта разговаряйте с близък и го помолете за помощ ако се налага.
 • 12.00 – 18.00 ч. – В обедните часове късметът и балансът ще се явят  като награда за добрите разговори и сътрудничество.
 • 18.00 – 24.00 ч. – Вечерта, ще се наложи да се съобразите с чуждото мнение и да постъпите в полза на семейството.

Съдбовно правило: Животът ще се погрижи за мен! Мото: Приемам случващото се като голямо изцеление! Позитивно утвърждение: Изпълвам живота си с радост за да бъда щастлив и здрав! 


 За консултация и записване на час при Милена Иванова ЕАF@Ealife.bg 

 


От категорията

Музиката на Стинг, "Бийтълс" и Синатра ще звучи в нов прочит на Васил Петров
(Видео)

Музиката на Стинг, "Бийтълс" и Синатра ще звучи в нов прочит на Васил Петров-1594210426.jpg

Националното турне е озаглавено „Symphony way” с Врачанската филхармония

8 юли 2020 | 15:11

Академията за мода връчи приза "Изгряваща звезда 2020"
(Видео)

Сн. Хайлайф-1594207221.jpg

Наградата е насочена към младите. Към онези, които със своята енергия, устрем и ...

8 юли 2020 | 14:18

Избраха Лейди България при спазени мерки за сигурност
(Видео)

Избраха Лейди България при спазени мерки за сигурност

-1594405714.jpg

10 юли 2020 | 21:27

20 фотографии и един триптих

Островът на Mamma mia - през погледа на Кайя Христова
(Видео)

Островът на Mamma mia - през погледа на Кайя Христова-1594229940.jpg

Кадрите от Скопелос и Скиатос, където е сниман прочутият мюзикъл ще бъдат в ...

8 юли 2020 | 20:30