Нумерологична прогноза на МИЛЕНА ИВАНОВА-ЕА за 18.06 - 24.06

Неделята предизвика проблеми, на които няма да се знае края

3929 | 17 юни 2018 | 20:01

Седмицата съдържа три активни дни, два критични и три астрални, за да успеете да се справите със задълженията и плануваните цели е нужно да се концентрирате и да появите упоритост и желание


Предстои да преживеем седмица с голямо разнообразие, лична отговорност, работа до край, справяне със страхове, стабилност в дома и проблеми, възникнали в ситуация.
 
Седмицата съдържа три активни дни, два критични и три астрални, за да успеете да се справите със задълженията и плануваните цели е нужно да се концентрирате и да появите упоритост и желание.
 
Мото за седмицата : Живителната сила на изобилието ме изпълва.
 
18.06 - Понеделник. Денят е предназначен за поемане на лична отговорност, изпълнения на задачите и обещанията, които сте поели. Дневната нумерологична карта е с път на живота 8 и ще активира обръщане на внимание към детайлите. Психическа и физическа натовареност, уреждане на дреболии, срещи, плащания и решаване на финансови проблеми.
 
Сутринта започва с размисли върху чувствата и за работата, към обяд се активират мераци, а в следобедните часове и вечерта ще се наложи да спазите обещания свързани с плащания.
 
Мото: Днес поемам пълна отговорност за случващото се!
 
19.06 - Вторник. Днешният ден  поставя нумерологичен аспект за щастливо начало в сутрешните часове на деня, както и добри възможности за приключване, работа и срещи. Дневната нумерологична карта е с път на живота 9, активира дейности, свързани с деца, коли, дом, складиране. Ще се наложи да мислите, за да се справите интелигентно със задачите си.
 
Някои от нещата ще стават наготово, но за други ще трябва да се погрижите. Към обед денят ще внесе баланс, любовни трепети, а към края на деня ще трябва да се мотивирате, за да проведете срещите си и да завършите работата си.
 
Мото: Чувствам се благодарен за нещата, които имам! 
 
20.06 - Сряда. През този ден предстои да преживеем астрална геометрия, в който добрите възможности ще са малко. Дневната нумерологична карта е с път на живота 1 и ще активира желание да се скриете от проблеми при начало на нещо, при запознанство, щастие, интриги и чувства. Сутринта започва с игра пред друг, преминава в разговори и изненади, когато в следобедните часове ще се наложи да вземете решение, за да избегнете клюки. Вечерта завършва със срещи и щастливо начало.
 
Мото: Чувствам се благословен за живота, с който съм дарен!
 
21.06 - Четвъртък. Днешният ден от  седмицата ще ви донесе стабилност в дома, семейството и работата. Денят е ориентиран към материалното, социалното и красивото. Ще се наложи да съобразите плановете си с друг човек, за да сте добре.
 
Сутринта започва тихо и ще се чувствате във форма. В обедните часове предстои вземане на красиво решение, а вечерта се очакват интриги, неточности, разминаване с точния момент и правилните действия.
 
Мото: Позитивното ми отношение сега ще ми помага през целия ден!
 
22.06 - Петък. Днес ни предстои да преживеем ден с астрална геометрия при път на живота 3 в дневната нумерологична карта, което ще изисква много концентрация и съсредоточеност от този, който иска да свърши нещата правилно, защото се активират грешки, забравяне и забавяне.
 
Денят е подходящ да подредите нещата си на място от офиса  или дома. Прекалената активност и взискателност могат да ви попречат. Сутринта започва мудно, с нежелание за работа и трудно събуждане. Към обед бъдете внимателни и се старайте да не вземате рискови решения.
 
В следобедните часове ще се наложи да давате обяснения и да се съобразите с нечие мнение, а вечерта ще ви даде усещане за хармония и спокойствие. Бъдете наблюдателни през целия ден, следете информацията, която получавате, защото тя ще бъде свързана с уроци и опитност, която трябва да научите. Препоръчва се днес и утре да не започвате нищо ново и важно, освен ако не е крайно наложително и спешно. 
 
Мото: Днес ще търся неща, за които да съм благодарен !
 
23.06 - Събота. Предстои да преживеем критичен ден, който може да създаде проблем на място, ремонтни дейности, недостик, проблеми със стомаха, спънки, пречки и наложително плащане със собствени средства и усилие. Дневната нумерологична карта е с аспект нумерологичен кръст при път на живота 4, което активира безкрайно положение и липса на контрол.
 
Денят започва с предприемане на организационни дейности, показност и случване, в следобедните засове ще се наложи да бъдете решителни. Внимавайте да не попаднете в конфлик с шефовете си и избягвайте обидите. Вечерта приключва с умора, искания и неспособност за случване.
 
Мото: Оценявам всички хора в живота си!
 
24.06 - Неделя. Завършваме седмицата с критичен ден при път на живота 5, който може да донесе глоби, забрани, проверки от институции, засечка на място и неправилни действия, затова бъдете предпазливи и се стремете да вършите всичко по правилата.
 
Дневната нумерологична карта е кармичен кръст с път на живота 5, което ще предизвика проблеми, на които няма да се знае края. Сутринта започва с настроение за любов и смях, доволство. Следобедните засове са предназначени за подреждане, а вечерта ще е социална с активни пътувания и срещи.
 
Мото: Днес ще мисля позитивно и ще постигна нещо добро! 


От категорията

Кралицата си поиска обратно бижутата от Меган Маркъл

-1528977316.jpg

С отказа си да бъде „старши член“ на династията бившата актриса е загубила и ...

22 ян. 2020 | 16:00

Херцогиня Катрин на обиколка във Великобритания

-1524486165.jpg

Тя даде началото на инициативата "Пет големи въпроса за децата на възраст ...

22 ян. 2020 | 12:29

Наплив от азиатки на конкурсите Mrs. Classic Universe и Mrs. Grandma Universe у нас
(Видео)

Mrs. Grandma Universe, Mrs. Classic Universe, Мисис Баба,-1579717025.jpg

Мисис Баба 2020 може да разказва приказки и по радиото, и по телевизията

22 ян. 2020 | 20:14

BTV разкри новия водещ на мястото на Слави Трифонов
(Видео)

Сн. бТВ-1579703482.jpg

Водещият впечатли bTV с разнородните си артистични таланти и умения и истинко ...

22 ян. 2020 | 16:30

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.