Снимка: БСП

БСП се променя и подмладява, обяви председателят на Младежкото обединение

Николай Бериевски: Тези избори са за младите, за да останем в България и да променим своите общини

954 | 27 юли 2019 | 16:58

„Вярвам, че всеки един от нас ще даде всичко от себе си и искам да знаете, че в мое лице, както и на ръководството на партията, вие имате съюзници”, подчерта той


„Миналата година, както повечето от вас помнят, нашите мероприятия на Бузлуджа се проведоха под надслов „Мисия оставам”. Тази година дискусията ни е на тема „Оставам в България! Променям своята община”. И докато тогава, заедно с нашите другари от балканските държави, обсъждахме проблемите, с които се сблъсква всеки един от нас, днес смело можем да заявим, че предлагаме решения”. Това каза председателят на Младежкото обединение в БСП Николай Бериевски по време на дискусията „Оставам в България! Променям своята община” на Бузлуджа, съобщиха от пресцентъра на партията.

Той коментира, че решенията са заложени вприетата платформа на левицата за предстоящите местни избори.

„Решения като: стимулиране от общинския бюджет с еднократна помощ на здравно и социално осигурени родители при раждане на второ и трето дете и на майките студентки; безплатни детски кухни и кухни за социално слаби във всяка община; подкрепа и стимулиране на талантливи ученици чрез отпускане на стипендии и годишни награди”, уточни Бериевски.

„Виждам тези избори като „нашите избори”. И под „нашите” имам предвид на младите. Горд съм от факта, че на преминалите досега събрания има изключително висок брой номинирани млади хора както за общински съветници, така и за кметове”, каза още Бериевски.

Той заяви, че това говори, че БСП се променя и подмладява. Бериевски коментира още, че на много места младите социалисти ще са хората, които ще водят битките с опонентите на БСП.

„Вярвам, че всеки един от нас ще даде всичко от себе си и искам да знаете, че в мое лице, както и на ръководството на партията, вие имате съюзници”, заключи Николай Бериевски.

 


От категорията

Гешев: Има безпрецедентен политически натиск върху ВСС да бъде провалена процедурата

-1571920510.png

Политическият натиск е видим. Спокойно може да кандидатстваме за рекорд на ...

14 ноем. 2019 | 15:49

Борисов в Солун: За България и Гърция приоритет е ускорената реализация на газовия интерконектор

Сн. Пресцентър-1573757746.jpg

Реализацията на съвместните транспортни и енергийни проекти и разширяването на ...

14 ноем. 2019 | 20:51

Искра Михайлова зададе въпрос към кандидата за комисар на Франция

Сн. Пресцентър-1573758306.jpg

Българският евродепутат подчерта, че в портфолиото на г-н Бретон попада както ...

14 ноем. 2019 | 21:04

Кирилов: Добросъвестно ще е президентът да подпише указа за назначаване на Гешев до 7 дни

-1561791325.jpg

Дебатът протече свободно. Можеше да бъде освободен от лични нападки, но това е ...

14 ноем. 2019 | 15:40

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.