Снимка Пресцентър на БСП

Лидерът на БСП се обърна към президента Радев с молба да свика КСНС заради скандала с НАП (ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ НА ДЕКЛАРАЦИЯТА НА НИНОВА)

Нинова: Борисов е заплаха не само за живота на 5 милиона българи, а и за европейската сигурност!

13460 | 19 юли 2019 | 14:25

Колкото да си заравяте главата в пясъка, то няма да ни подмине. Става въпрос за безпрецедентната криза с изтичането на лични данни", каза още Нинова, обръщайки се към управляващите

Снимка Пресцентър на БСП-1563541772.png-1563354206.jpg

Бойко Борисов е заплаха не само за собствеността и живота на 5 млн. българи, а е за националната и европейската сигурност.

 

Това каза в декларация от името на парламентарната група на БСП лидерът на партията Корнелия Нинова, цитирана от "Фокус".


"Зададох питане до министър-председателя какви мерки ще предприеме правителството за гарантира на националната сигурност на България и живота, данните и сигурността на всеки българин. Може би очаквано получих от г-жа Караянчева отказ премиерът да дойде и да отговори с аргументи, че не било в неговата компетентност. Пълна лъжа, защото разполагам със заповед на самия премиер, подписана от него, в която пише, че той е в Министерски съвет отговаря еднолично за министъра на финансите. НАП към Финансите ли е?", каза Нинова и посочи, че в заповедта пише, че премиерът отговаря за Държавна агенция "Разузнаване", ДАНС, и Държавна агенция "Технически операции".

 

"Мисля, че става въпрос за тези служби, за които той отговаря лично. Въпреки това не било от неговата компетентност. Може би това е поредният въпрос, който му задавам и все не е компетентен да каже каквото и да е по която и да е тема. Тук ще ви кажа нещо друго интересно. Г-жа Цвета Караянчева ме препраща към вицепремиера по икономическа и демографска политика и знаете ли защо? Поне от това писмо за пръв път разбрах, че на Томислав Дончев му е отнето правото да се занимава с електронно правителство и е прехвърлено на Марияна Николова. Честито, г-н Симеонов, вие вече отговаряте за електронното правителство в България. Моят въпрос не беше за електронно правителство, а за национална сигурност", продължи Нинова. Според нея премиерът не е компетентен на тема национална сигурност.

 

"Сигурна съм, че сте убедени, че това е най-големият пробив в системата за сигурност, който имаме в последните години. След Агенция "Митници", ГРАО, МВР, Министерство на правосъдието, на Народното събрание, ЦИК, сега и НАП. Според нас става въпрос за четири неща. Четирите са корупция и некадърност, свързани заедно. НАП или близо 2 млрд. лв. са изхарчени за електронно правителство. Вероятно и поради корупция. Вторият за нас извод е, че става въпрос за безотговорност и безсилие. Защо безотговорност? Премиерът очевидно шокиран от ситуацията. Както винаги в критична ситуация той се скрива и започва да говори вицове и лакардии. Единственото, което можа да каже за тази безпрецедентна криза, че имаме добри хакери - вълшебници. Няма нещо по-безумно, по-безотговорно от министър-председател на държава в такъв критичен момент за всички ни. Безсилие - МВР започнаха с това, че руснак, женен за българка вероятно ядосан на жена си е решил да отмъсти на Горанов. Бързо тази версия изчезна. След това младият българин хакер - вълшебник бил направил. Тази версия бързо изчезна до степен прокуратурата сама да опровергае себе си и да го освободи, защото видите ли получили писмо от НАП, че това, което е изтеглено не е критична инфраструктура", посочи Нинова.

 

Лидерът на БСП заяви, че на 5 млн. българи животът им, ЕГН-ата им, имотът им, колата им, сметката им, кредитът, ипотеката им са на улицата. "От днес има информация, че хакерски уебсайтове са започнали да ползват това. IT специалисти обясняват от сутринта, че в този момент някой може да тегли кредит от името на всеки българин", каза Нинова.
Тя посочи, че 5 млн. българи са засегнати от кризата в НАП. "Имали сме много кризи, и при ваше управление и при наше", допълни Нинова. По думите ѝ никога не е имало криза, в която са засегнати всички българи. Нинова посочи, че докато сме живи може да се злоупотреби с тези данни. "Ние сме под заплаха", изтъкна тя. Според нея има и опасност за бизнеса, защото всичко е на показ. "Конкуренцията може да ви убие за 24 часа", допълни още Нинова.


Лидерът на БСП попита колко европейски фирми, опериращи в България, са заплашени. "Мисля, че всички", подчерта Корнелия Нинова. Според нея цялата ситуация се отразява на Европа. "Не мислите, че ще ни приемат в Шенген. Лишихте ни и от тази последна възможност. Кога ще видим Шенген при този пробив в европейската сигурност. Посланието за Европа - правителството на Бойко Борисов е заплаха не само за собствеността и живота на 5 млн. българи, заплаха е за националната сигурност, и за европейската", каза Нинова. По думите ѝ на тази катастрофа абсолютно бодряшки и неадекватно министър-председателят е обещал 10% ръст на дохода. "Уважаеми българи, току-що той ви задължи с нови 400 млн., които вие ще плащате и ви дава залъгалката с 10% увеличение на доходите от догодина. Бойко Борисов се подиграва с живота, с имотите, с доходите ви, с всичко в този момент", каза Нинова. По думите ѝ правителството е неспособно да гарантира сигурността.

 

Обръщаме се към президента Радев и настояваме, искаме, молим го да свика КСНС - да видим кой ще носи отговорност за ситуацията с НАП. Това каза в декларация от името на парламентаната група лидерът на БСП Корнелия Нинова, цитирана от "Фокус".

Причината за нейния апел е кризата в НАП след изтичането на лични данни от приходната агенция.


"Да вземем мерки да овладеем тази криза, макар че тя тепърва ще се развива. Последиците тепърва ще се усещат. Не да цъкате с език и да викате, че не е истина, а да се съберем да мислим как да спрем кризата, как да я овладеем, как да гарантираме на хората, че всичко това, което им причинихте няма да им коства пенсионните осигуровки, доходите", изтъкна Нинова.

 

"Нека свика КСНС и там да видим кой ще носи отговорност за тази ситуация, наказателна и политическа и кой ще поеме отговорността да изведем страната от състоянието, в което ГЕРБ я вкара", посочи още лидерът на БСП.

 

"Вече може би 5 часа говорим за национална сигурност, национални интереси и политическа отговорност, свързана с политическа отговорност. Докато говорим тук за това извън тази сграда държавата е ударена от едно цунами, което изглежда нараства. Колкото да си заравяте главата в пясъка, то няма да ни подмине. Става въпрос за безпрецедентната криза с изтичането на лични данни", каза още Нинова, обръщайки се към управляващите.

 

Лидерът на БСП прочете декларацията малко, след като след продължителни дебати парламентът одобри сделката за закупуването на изтребители Ф-16 от САЩ.

 

Нинова посочи, че е задала питане до министър-председателя какви мерки ще вземе правителството за гарантирането на националната сигурност и живота и здравето на всеки българин. Нинова посочи, че е получила отказ от премиера да дойде в парламента.

 

Ето и пълния текст на декларацията на Корнелия Нинова:

 

Уважаеми колеги,
Сигурна съм, че сте убедени, че това е най-големият пробив в системата за сигурност, който имаме в последните години. След Агенция митници, ГРАО, МВР, Министерство на правосъдието, Народното събрание, ЦИК, сега и НАП. Според нас става въпрос за четири неща. Първото е- корупция и некадърност, свързани заедно. 2 млрд. лв. са изхарчени за електронно правителство и резултатът е този поради некадърност, а вероятно и поради корупция. Много е интересно кой е правил системите, какви пари са плащани, срещу какви ангажименти. Вторият извод е, че става дума за безотговорност и безсилие. Защо безотговорност? Премиерът, очевидно, шокиран от ситуацията, единственото, което можа да каже за тази безпрецедентна криза е, че имаме много добри хакери – вълшебници. Няма нещо по-безумно и безотговорно от страна на министър-председател в такъв критичен момент за всички ни. Безсилие – МВР започнаха с това, че руснак, женен за българка, вероятно ядосан на жена си, е решил да отмъсти на Горанов. Тази версия изчезна много бързо.  След това младият българин хакер- вълшебник бил направил това докато и тази версия не изчезна бързо. Всичко достигна до степен- прокуратурата сама да опровергае себе си и да го освободи, защото, видите ли, получили информация от НАП, че не е изтекла критична инфраструктура. Как да не е- 5 млн. българи, животът им, ЕГН-та, сметките, кредитите , имотът им и ипотеката им са на улицата. От днес има информация, че хакерски сайтове са започнали да ползват тази информация. Даже IT специалисти предупреждават от сутринта, докато ние тук си седим затворени в този похлупак от самодостатъчност, че в този момент някой може да тегли кредит с данните на всеки българин.

 

Фактите: 5 млн. българи са засегнати.
Имали сме много кризи и при ваше управление и при наше - протести на земеделци, пенсионери, лекари, медицински сестри, сега има на полицаи и пожарникари. Никога не сме имали криза, от която са засегнати всички българи. Досега е било на недоволни от живота си групи, сега са всички 5 млн. – бедни и богати, инженери и работници, земеделци и учени, лекари и медицински сестри - всички 5 млн. са на показ и всеки може да злоупотреби с тях. Това е докато сме живи, защото не можем да си сменим ЕГН. Отсега,  докато сме живи, ние сме под заплаха.


Уважаеми български, европейски и световни фирми, които сте регистрирани в България.
Търговските ви операции, контактите, преводите и цените на стоките ви - всичко е на показ. Конкуренцията може да ви убие за 24 часа.  Трета последица. От сутринта говорите за евроатлантически ценности. Европейската сигурност не е ли евроатлантическа ценност? Заплашена е. Колко европейски фирми от тези стотици хиляди, които оперират в България, са заплашени? Мисля че всички. Колко български фирми правят търговия, трансфери и транзакции с европейски? Ние сме част от ЕС и тази ситуация се отразява на цяла Европа. Нали не мислите, че ще ни приемат в Шенген. Граждани за европейско развитие на България, лишихте ни и от тази последна възможност за развитие на България. Кога ще видим Шенген при този пробив? Какво е посланието за Европа? Правителството на Бойко Борисов е заплаха не само за собствеността, имота и живота на 5 млн. българи, а и за националната и европейската сигурност. На фона на тази катастрофа, която се случва, извън парламента,  абсолютно бодряшки и неадекватно днес, премиерът казва, че магистралите повишават доходите и следващата година е обещал 10% ръст на доходите.


Уважаеми българи,
Току що той ви задължи с нови 400 млн.лв. и ви подава залъгалката за 10% увеличение на доходите догодина. Уважаеми българи, Бойко Борисов се подигра с живота, имотите, доходите ви и всичко в този момент. Прогледнете, че държавността се срива с часове, правителството е абсолютно неадекватно, неспособно и некадърно да овладее тази криза, не може да гарантира вашата лична собственост, тази на държавата и европейската такава. Бойко Борисов не може да се справи с тази криза и затова ние днес се обръщаме към президента Радев- да свика КСНС и ще го внеса писмено днес, там да се съберем всички и да вземем мерки, за да овладеем тази криза, макар че тя тепърва ще се развива. Последиците тепърва ще се усещат. Единственото адекватно нещо, което можем да направим, е не да цъкате с език и да казвате, че не е истина, а да се съберем  и да мислим как да спрем кризата, да я овладеем и да гарантираме на хората, че всичко това, което причинихте, няма да им коства  пенсионните вноски, здравните осигуровки, имота, ипотеката, кредита, доходите. Длъжни сте да го направите. Затова се обръщаме към президента да свика КСНС и там да видим кой ще носи отговорност за тази ситуация – наказателна и политическа, и кой ще поеме отговорността да изведем  страната от състоянието, в което ГЕРБ я вкара.

 


От категорията

Томислав Дончев: Президентът има тотална политическа ненавист към правителството

Томислав Дончев: Президентът има тотална политическа ненавист към правителството-1576220946.jpg

„Защо отнемате правото на премиера да бъде емоционален? В политиката има и ...

13 дек. 2019 | 09:07

Лекарите се борят за живота на две 14-годишни деца, блъснати от кола на НСО

Лекарите се борят за живота на 14-годишното дете, блъснато от кола на НСО -1576214608.jpg

В автомобила не е имало пътници. Една от разследваните причини за инцидента е ...

13 дек. 2019 | 07:22

Надя Клисурска, БСП: 75% от българите получават доходи, близки до прага на бедност

Надя Клисурска Снимка: БСП-1576225713.jpg

Народният представител от "БСП за България" изрази недоумение от ...

13 дек. 2019 | 10:28

Борисов: Никой не може да замени Турция в борбата срещу ИД

Борисов: Никой не може да замени Турция в борбата срещу ИД -1576214166.jpg

"Турция се придържа към споразумението и не е имало нито едно влизане от ...

13 дек. 2019 | 07:14

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Лулчев


19 юли 2019 | 20:51Господи,накажи сикаджийската мутра и мутанта комунист, простака Бойко Методиев Борисов и изродската му групировка, избави, Господи, красивата България от гербаджийската чума, и обслужващите ги олигофрени,цигани, ебливи калинки, кариеристи, ченгета, пропагандатори,чиновчки фелационистки, абевейци,земеделци_помияри,седесари_свиркаджии,депесари_башибозуци, ибрикчите от коалицията Обединени говнари_лъжепатриотите от ВМРО, Атака и НФСБ, лумпени, продажни прокурори, съдии , журналисти_лъжци, ефрейтори, он@нисти и всякаква друга герберска измет!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Mari Paunova


19 юли 2019 | 20:09Точно и вярно е абсолютно всичко, което казва Нинова!!! Корумпираното и предателско управление начело с неграмотника борисов доведе страната до дъното и ако на предстоящите избори разумът не победи, шайката ще доунищожи България!!!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Севтопол


19 юли 2019 | 17:37Какво ни казва всъщност другарката Нинова? Че 5 000 000 българи имат имоти, декларирани приходи, коли, апартаменти и т.н.,т.е. над 5 000 000 живеят повече от добре. Останалите 2 000 000 са техните родители и децата им. Ако се грижат за тях, и те би трябвало да са добре. Благодаря за признанието, Корнела!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Севтопол


20 юли 2019 | 10:48Какъв соц бе, Степанов? Това са годишни декларации за имотно състояние. А нова кола по време на цоца можеше да си купиш, ако си жив и здрав след 15 години. Бил съм на 2 години като са ни дали ведомствен апартамент, за който сме плащали наем, а след като пожелахме да го закупим, майка ми го изплащаше 20 години и все ходеше без пари.


Лулчев


19 юли 2019 | 21:05Информацията относно населението под линията на бедност (%) на тази страница е преиздадена от Световния справочник на ЦРУ за 2018 г...Country Population below poverty line...Bulgaria 23.4% (2016 est.)...https: www.cia.gov LIBRARY publications the world factbook fields 221.html...Population below poverty line (%) 2018 Country Ranks, by Rank https: photius.com rankings 2018 economy population_below_poverty_line_2018_0.html SOURCE: CIA World Factbook 2018...


Димитър Степанов


19 юли 2019 | 17:58Виж какво,гербераст Севтопол, да те светна по тези неща, че нещо не си в час. Да точно така е. 97% от българите имат собствени жилища от социализма. Това го казва официалната статистика. Българите още от социализма си имат апартаменти и вили, или къщи на село, някои вече разбити от времената през капитализма. Така че, тези неща не се дължат на ГЕРБ, драги. А колите са от новия капитализъм, но те в болшинството са купени на старо , за разлика от соца, когато се купуваха само нови.


Димитър Степанов


19 юли 2019 | 17:24На селския понеже нещо му стана от превъзбуда към Нинова, първо да поупокои възбудата и по повод писаниците му, че ГЕРБ заварили обран бостан, малко факти за обратното твърдение: Една важна справка на НОИ. Брутния държавен дълг, който остави правителството на Станишев в средата на 2009 та бе около 5млрд евро, а за 2018 е 12.5млрд евро. Процентът на брутния държавен дълг към БВР при Станишев в средата на 2009 та е 13%, а в края на 2018 та е 22.6%. Тук не са влезли новите кредити на ГЕРБ. Е кой на кого плаща дълговете? ГЕРБ досега са направили около 2 пъти по голям дълг от правителството на Станишев. Колко ще оставят когато бъдат изметени при всички случаи повече от 2018 та година. Та бостанът в момента на ГЕРБ е два пъти по ограбен отколкото му остави Правителството на Станишев.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Mari Paunova


19 юли 2019 | 19:51Поздравления г н Степанов, за това ,че опровергавате безсрамните лъжи на платените гербаджийски подлоги и продължавайте да го правите,защото те не спират с лъжите си!!!


Шефа


19 юли 2019 | 16:31Както пише Явор Дачков нашият путкоразвездач изпълняващ длъжността МИНИСТЪР ПРЕ(ДСЕ)ДАТЕЛ е компетентен само по въпроси свързани с игра на карти селски футбол през работно време и ПРОСТИТУТКИ ..За друго не го търсете ..толкова е ПРОСТ че няма думи с които да се опише ПРОСТАЩИНАТА и посредствеността МУ..ПОЛУГРАМОТЕН ПОЛУИДИОТ ПОЛУПРОВОДНИК те това е той тъй наречения от Радан Кънев БАЙ ХУЙ ПОПУЛИСТА ПОЛИГЛОТА от Банкя..


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Майстор Бг


19 юли 2019 | 16:12Нинова всичко опита.Само глупости в главата имаш.Остана да се изсереш на трибуната та да мирясаш.Никога няма да станеш министър председател набий си го в главата и си седни на дебелия гъз.Стига си плашила хората.Разбрахме че от теб и чеп за зеле не става.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Лулчев


19 юли 2019 | 21:17Ало, ефрейторът_он@нист и гащника_копеле от село, червени маймуни ли са от Съвета на ЕС, че препоръчаха на България да обърне повече внимание на корупцията? На Нинова наистина е и дебел задникът, но Бойковия задник е два пъти по_дебел, а по простотия Бойко е на първо място в ЕС сред премиерите.Гащнико, когато м@йка ти е правила свиркi на селския кмет за да изкара някой лев, сигурно след това те е целувала по бузките с устните си с кметската семенна течност...


Ilieva


19 юли 2019 | 17:09Епицентър ,моля ви защо допускате такива простаци да мърсят сайта ви с долнопробни цинизми !


Димитър Степанов


19 юли 2019 | 17:07Много изпростя със стила бе, селски. Кое толкова те развълнува? Да Нинова е умна и хубава жена, но недостъпна за такива мераклии , като теб. Ламбо я нарече при избора и "една фина жена", а той както се знае разбира от жени. Не е важно дали точно тя ще стане министър председател, а това, че ГЕРБ и Борисов са обречени. И не казвай никога "никога". Ще сгрешиш много.


Величков Любомир


19 юли 2019 | 15:53ГОРКАТА БЪЛГАРИЯ ! Как избрахме ,че и още държим, подобен екземпляр на върха на държавата ? НАРОДЕ , НАРОДЕ !!!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Димитър Степанов


19 юли 2019 | 15:33Едни подобни самозабравили се и считащи се за вечни управници обявиха с ръкопляскания война на САЩ и Великобритания. После имаше народен съд и пищене за жертвите на комунизЪма. Та да напомним на сегашните управници тези факти от миналото казвам ти дъще сещай се снахо!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


ivan


19 юли 2019 | 14:57ние имаме най айляк премиера в света...когато държавата се тресе от скандали, той рита мачлета, маже и ръфа филии с мас, раздава нашите пари от прозореца на държавния джип. кара държавен катер и се надсмива над народа си...плейбой, а не премиер...


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Незабравка


19 юли 2019 | 15:53Торба с лайна, плейбой?!!!!???!!!


Николай Попколев


19 юли 2019 | 14:49На сбирка с партийния актив в гр.N, др. Нинова отправила апел: Другарки и другари, ние социалистите не БИВА ДА ЖИВЕЕМ С МИНАЛОТО! Глас от залата: Другарке, ами това дето го откраднахме през 90 те години, какво да го правим?


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Димитър Степанов


19 юли 2019 | 16:58Истинската десница били ГЕРБ!? ти чуваш ли се бе, селски? ГЕРБ бъкат от БКП кариеристи ренегати. Вожда ви е бивш член на БКП, напуснал МВР, за да не се деполитизира. Нямба как образован човек да приема Борисив, освен ако няма личен кариеристичен интерес. Интересни са ми такива, като теб. Или си наследник на стара засегната класа , или си финансово и кадрово обвързан пенсионер.


Димитър Степанов


19 юли 2019 | 16:49Е селски, то бива лъжи, ама твоите са много плитки. Нинова никога не е била министър при костов, не се излагай. Ако е била министър посочи на кое министерство. Естествено ,че СДС с Костов са десницата в България. Това което пишеш са шегички. Нека ГЕРБ и останките от СДС се разберат кой е десница. Или искаж да кажеш, че Костов и СДС са били левицата на България. Както и да е. Важното е, че не БСП направи приваризацията в България и с това разграби изградените от народа ОП фондове. ГЕРБ са мутринска икономическа групировка и за нея гласува десен електорат, поради разпада на СДС и НДСВ. нДСВ се разпадна поради алчността на фамилията кобурги. ГЕРБ ще се разпадне поради корумпираността и алчността на кадрите си на местно и централно ниво и необразоваността на лидера си.


Майстор Бг


19 юли 2019 | 16:17Абе Степанов ти да не си пил отрова за мишки бе.Ти Костов за десен ли го имаш.Нинова беше министър при него.Недей така моля ти се.Истинската десница са ГЕРБ.И когато дойдоха на власт България беше като обран бостан.


Димитър Степанов


19 юли 2019 | 15:28Дебелашките шегички на Попколев не могат да скрият факта, че над 70% от активите на България в 90 те години са приватизирани от десницата, начело с Костов. Приватизиране на електроразпределителните дружества стана от НДСВ и ГЕРБ за останалите държавни дялове. Концесията на летище София е дело на ГЕРБ. Има доклади на ЕС и Държавния департамент на САЩ, че в момента загубите от корупция в България са над 11 млрд. лв годишно.


Димитър Степанов


19 юли 2019 | 15:28Дебелашките шегички на Попколев не могат да скрият факта, че над 70% от активите на България в 90 те години са приватизирани от десницата, начело с Костов. Приватизиране на електроразпределителните дружества стана от НДСВ и ГЕРБ за останалите държавни дялове. Концесията на летище София е дело на ГЕРБ. Има доклади на ЕС и Държавния департамент на САЩ, че в момента загубите от корупция в България са над 11 млрд. лв годишно.


Antikiller


19 юли 2019 | 15:21През 90 те го краде Костов...


шибания сайт на велева дълбае дъното


19 юли 2019 | 14:46ама как да дойде бре Нинова, той в момента кара катера на брегова охрана... после ше пее на роженския събор "Изкарай Гано говедата". Зает човек е премиера!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


PrastoveteMU


19 юли 2019 | 14:30ZDNet: Откраднатата база данни на НАП се споделя в хакерски уебсайтове Линкове за сваляне на базата данни са споделени от хакера и търговеца на данни с псевдоним Instakilla. Смята се, че той действа извън пределите на България Базата данни на Националната агенция за приходите, която изтече в интернет, се споделя свободно в хакерски уебсайтове. Това докладва онлайн изданието Zero Daily News, позовавайки се на свои източници от разузнавателни общности, предава Агенция Фокус . Линкове за сваляне на базата данни са споделени от хакера и търговеца на данни с псевдоним Instakilla. Смята се, че той действа извън пределите на България. От ZDNet са получили достъп до базата данни и са потвърдили нейната автентичност. Тя е същата като изпратената на българските медии през уикенда. Базата данни съдържа 57 папки, а общият й обем възлиза на 10,7GB. Тя вкючва лични и финансови данни, включително персонална идентификационна информация, данъчна информация,


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


PrastoveteMU


19 юли 2019 | 14:30ZDNet: Откраднатата база данни на НАП се споделя в хакерски уебсайтове Линкове за сваляне на базата данни са споделени от хакера и търговеца на данни с псевдоним Instakilla. Смята се, че той действа извън пределите на България Базата данни на Националната агенция за приходите, която изтече в интернет, се споделя свободно в хакерски уебсайтове. Това докладва онлайн изданието Zero Daily News, позовавайки се на свои източници от разузнавателни общности, предава Агенция Фокус . Линкове за сваляне на базата данни са споделени от хакера и търговеца на данни с псевдоним Instakilla. Смята се, че той действа извън пределите на България. От ZDNet са получили достъп до базата данни и са потвърдили нейната автентичност. Тя е същата като изпратената на българските медии през уикенда. Базата данни съдържа 57 папки, а общият й обем възлиза на 10,7GB. Тя вкючва лични и финансови данни, включително персонална идентификационна информация, данъчна информация,


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.