Искате ли поименно да ви кажа с кого и как разговаряхте да ме смените от поста председател на БСП

Остър сблъсък! Нинова към премиера: Хвърлихте много пари да ме сменяте от поста председател на БСП!

18408 | 22 ноем. 2019 | 11:37

Разбира се, че имате възможност и право да ми искате оставката. За разлика от вас два пъти съм си давал оставката и съм напускал управлението и народът ме е връщал след това., каза Борисов


Премиерът Бойко Борисов и лидерът на БСП Корнелия Нинова влязоха в остър сблъсък на тема „оставки“. 

"Двубоят" прерастна в тежко обвинение от страна Нинова към Борисов, че е "хвърлил много пари, за да я острани от председателския пост в БСП".

Скандалът се разви от трубуната на парламента.


След като прочете силно критична декларация от името на ПГ на БСП и изброи всички скандали във властта от последния месец Нинова поиска оставката на премиера Борисов и на правителството от името на 1 милион българи, които са гласували за БСП и 80 депутати в парламента.

 

Залата зажужа, а някои депутати от ГЕРБ подвикнаха на Нинова, че не може да поиска оставката на премиера.

 

"Борисов не може да ми оспорва правото да му искам оставката, защото говоря от името на 1 милион българи, които са подкрепили "БСП за България", подчерта лидерът на БСП .

И се мотивира: "Аз не говоря тук в лично качество. Говоря от името на 1 милион българи, които са подкрепили БСП за България" и тя е тук с 80 народни представители".

От трибуната Нинова призова Брисово: "Не отнемайте на тези 1 милион българи правото да имат мнение, различно от вашето и да ви искат оставката".

 

"Разбира се, че имате възможност и право да ми искате оставката. За разлика от вас два пъти съм си давал оставката и съм напускал управлението и народът ме е връщал след това. Два пъти! А вие излъгахте този 1 милион, че ще си я подадете. След една седмица казахте: "Няма да си я дам". Има една хубава поговорка, че в къщата на обесения въжето не трябва много да се размахва. Думата "оставка" от Ваша страна, когато я употребявате, винаги трябва да се сещате за това, което направихте вие", отвърна й премиерът.

 

От този момент диалогът прерастна в тежко обвинение.

 

"Излъгах не 1 милион българи, а премиерът Борисов и няколко бизнесмени в България, които искаха да ме отстранят като председател на партията",  скочи веднага Нинова и попита дали иска премиерът да чуе от нея къде и кога е ставала заверата за нейното сваляне от лидерския пост на БСП.

 

"Искате ли поименно да ви кажа с кого и как разговаряхте да ме смените от поста председател на БСП. Искате ли да ви кажа колко пари хвърлите в този процес? Не българските граждани, гласували за БСП, а вас уважаеми и няколко бизнесмени, които си знаят в какви разговори участваха за овладяването на БСП, останахте излъгани. Съжалявам! Няма да овладеете БСП, поне не скоро време", изтъкна лидерът на партията. 

 

Борисов не отговори, а ведната напусна ядосан залата.

 

Припомняме, че за заверата срещу нея Нинова съобщи на последния партиен конгрес, който се проведе на 16 юни т.г.
"Наиграхте се последната една седмица. Затворете си портфейлите, уважаеми господа" - с тези думи лидерът на БСП Корнелия Нинова се обърна към бизнесмените, които непрекъснато се опитват да я махнат от поста ѝ на председател на БСП. Реакцията ѝ бе изненадваща.
На този конгрес Нинова отказа да си подаде оставката без да има процедура по пряк избор за нов председател.

И разказа пред делегатите на конреса любопитни подробности. "Другари, които тези дни се събирате по ресторанти, кафенета, бизнес офиси и се сговаряхте, карахте как да разделите наследството след Корнелия Нинова, да ви кажа - още не съм умряла и наследството не е открито. Чакайте, не бързайте, ще имате възможност, другари - ще имате възможност, но не сега, не тук, и не на този конгрес".
Пред нея на първи ред в залата на конгреса седяха Георги Гергов, Красимир Янков, Атанас Мерджанов. Никой от тях не стана да опровергае обвиненията на лидера си.

 

И до днес. 

 

Другата скандална тема от острия политически дебат Нинова-Борисов в парламента тази сутрин бе пътуването на премиера с правителствения самолет Ербъс на партийния конгрес на ЕНП в Загреб. 

Малко преди това Корнелия Нинова коментира от трибуната обвинението на премиера Бойко Борисов, че БСП се дразни на избора на Мария Габриел за зам.-председател на ЕНП. "Не сте прав, не се дразним, когато българи са на високи постове. Това е признание и за България. Дразним се, когато в тази беднотия харчите парите на хората за личните си и партийните си цели. Това са две много различни неща", обясни Нинова. 

 

Така двамата влязоха в пререкание и за използването на правителствения самолет.

 

 "На конгреса на ЕНП отидох, гласувах в рамките на 10 минути сутринта и веднага си тръгнах. Не знам кое ви е нервирало за участието. Може би за това, че Мария Габриел я избраха с най-много гласове от всички. Съжалявам. Винаги съм се отнасял с голямо уважение към вас, но да, сега този кмет на Перник /на БСП/ дойде и постави проблемите и не само той. Това, че е от БСП за мен няма никакво значение. Нека е ваш успех, важно е да е успех за перничани. Старата кметица не можеше да си прокара проектите, защото не можеше да ги защитава", допълни още Борисов вжеланието си успокои страстите.

 

"Никой не оспорва правото да пътувате с държавния самолет. За това са купени тези самолети, държавният глава, вие да пътувате, но на държавни посещения, а не на партийни мероприятия на ГЕРБ в ЕНП. То е партийно. Конгрес на ЕНП било държавно посещение на България! Пътувайте си, когато сте на държавно посещение, но използвайте парите на хората за партийните си нужди в ГЕРБ и ЕНП. Що се отнася за заменките - ще ви помогнем да разкриете всички злоупотреби", не спря с атаките Нинова.

 

Тя попита още:"Казвате, че сте превели пари в Перник, защо сега като кризата е поне от 4 години. Къде проспахте това?".

 

"В Плевен и Ловеч кметовете си въведоха режим. Въведоха си режим и си спечелиха изборите. В Перник се направиха на хитри и загубиха изборите", отговори й премиерът от трибуната.

 

По отношение на Шенген лидерът на БСП изтъкна, че причината, за да не влезем в тази зона е корупцията на правителствата на Бойко Борисов.

 

Според Борисов обаче правителстевото е направило за Шенген всичко, което е необходимо и той изрази съжаление, че България още не е приета в шенгенското пространство.

 


От категорията

Проф. Кирил Топалов: 24 май е празник на българската азбука и култура, славянска писменост няма!

Проф. Кирил Топалов-1421594897.jpg

Кирил и Методий създават глаголицата върху старобългарския език, можем да го ...

25 май 2020 | 13:24

Корнелия Нинова във Враца: Представяме ви ясен и конкретен план за развитие на Северозапада

Снимки: БСП-1590411702.jpg

Лдерът на левицата обясни, че икономическите и социални последици от кризата ще ...

25 май 2020 | 15:59

Стефан Цанев: Не е късно 24 май да стане национален празник

Стефан Цанев-1549809037.jpg

"Това трябва да се знае – че е българска азбука, защото вече македонците я ...

25 май 2020 | 13:46

Каракачанов: Икономическата криза няма да се отрази на бюджета за модернизация на Българската армия

-1588436596.jpg

Министърът на отбраната коментира още, че решаването на проблема с битовата ...

25 май 2020 | 15:22

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Михаил Тачев


23 ноем. 2019 | 08:28Най доброто нещо което се е случило на БСП досега е ,че има за лидер на партията Корнелия Нинова!Корнелия е на много прав път!Подмладяване на партийния елит!Ако искаш да имаш бъдеще трябва подмладяване на елита с качествени и почтенни млади хора!Ако правителството е направило всичко защо тогава не сме в Шенген!Това означава че запада не вярва на тези които ни управляват !Няма друг извод!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Димитър Степанов


23 ноем. 2019 | 11:50Умна е и работоспособна. Досега вярно се ориентира и няма груби политически грешки, като Станишев. Само не трябваше да обявява оставка, но вероятно има чувство на отговорност и е млад лидер, но се учи бързо. Ако стане премиер България ще спечели много, защото е умна, отговорна, работлива и не е страхлива за разлика от много мъже.


Димитър Степанов


23 ноем. 2019 | 11:46Да, Тачев, съгласен съм. Това и обясних на колеги по долу. Не е лесно да си председател на БСП. Това е партия на 128 гидини, създадена в 1891 г , само 13 години след Освобождението от цвета на българската лява и патриотична интелигенция. Нинова е първата жена председател на БСП. Тя е селско момиче по рождение с баща член на БКП. Но за да стигнеш до този пост в БСП се искат много качества. Тя е завършила с пълно отличие класическата гимназия в София. Сама се е оправяла в големия град, още тогава е проявявала лидерски качества сред съучениците си. С пълно отличие завършва право в Софийски университет. Синът и е бил капитан на националния олимпийски отбир по математика. Той на кого наследява качествата? Нинова мина пред всички стъпала в БСП. Тя бе и зам.министър на енергетиката и защити държавната собственост в Булгартабак. Затова бе принудена да се оттегли, вероятно от натиск на ДПС. Тя и Манолова бяха основните остриета на БСП. Умна е и работ


Енчев Илия


23 ноем. 2019 | 03:58България в 21ви век, като старейшина на общочовешкият живот на планетата, няма право да бърка частните човешки желания с общо консолидираната нужда на Народа за суверенитет! България в 21ви век, като като представител на единното общочовешко тяло на живот на планетата, неможе да не знае "лявата и ръка, какви поразии върши дясната"! Българи, защо не се вразумим?! НЕ може и няма да има демокрация и истински съюз в условия на санкции, рестрикции, ултиматуми и заплахи, сред държави членки с потъпкан и Евро откраднат СУВЕРЕНИТЕТ! НЕ може и няма да има демокрация, докато под натиска от брюксел чужденци ни се налагат, бит, култура и закони, че и смяна даже на паричната ни единица. А за срам като "потомци" на ДЯКОНА, Ботева и Вапцарова, все още Българите непризнаваме новоосвободилите се от Нео НАЦИЗМА Републики; Северна и Южна Осетии, Нагорны Карабах, Луганск, Донецк и Крым, но Евро поддържаме НЕО НАЦИСКИТЕ режими в Литва, Л


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Енчев Илия


23 ноем. 2019 | 03:40Българи, защо не се вразумим?! България в 21ви век, като старейшината на общочовешкият живот на планетата, няма право да бърка частните човешки желания с общо консолидираната нужда на Народа за суверенитет! България в 21ви век, като като представител на единното общочовешко тяло на живот на планетата, няма никакво право, "лявата ръка да не знаем какво прави дясната"! Не сме ли ние, Народа ВИНОВНИ за всички проблеми в страната? Нека спрем с констатациите и ОСЪЗНАЕМ грешките си! Основната причина на проблемите в Българияе е, разногласието и; Безприемствеността сред Полит Идеологическите, култово групирани увлечения, Безприемствеността сред Рлигиозните, култово групирани увлечения, и най позорното, Безприемствеността сред Етническите, култово групирани увлечения! Тотално деконсолидирали единството на многоетническият Български Народ! СТОП на Евро РОБСТВОТО ни !! СТОП ЧУЖДОПОКЛОННАТА кражба на РОДОЛЮБИЕТО ни!! Не може и ням


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


геЙрб - видими резултати


22 ноем. 2019 | 23:25Абе, това на дясната снимка Бай Тошо ли е? Най после да сложат актуална снимка на одъртялата и оядена мутра!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Димитър Степанов


22 ноем. 2019 | 23:17Лулчев, видях, че си писал под статията на Шаренкова, че БСП наравно е виновна за приватизацията в България. Нещо грешиш с периодите и участниците. Костов приватизира над 70% от държавната индустрия. След това от 2001 до 2005 г. Сакскобурготски управлява с ДПС и приватизира около 20%, сред които електроразпределителните дружества . Тогава БСП бе опозиция. Станишев пое управлението в средата на 2005 до средата на 2009. Вече бяха останали около10% неприватизирани предприятия. Да той въведе плоския данък, което бе компромис с НДСВ и ДПС за да преизчисли пенсиите, които се увеличиха двойно за мандата му. Това бе временна мярка за да се изсветли сивия сектор и се привлекат чужди инвестиции. И имаше добър успех, защото ПЧИ на година бяха над 6 млрд евро или общо над 25 млрд евро за мандата. Сега на година са едва 1 млрд евро. После БСП поиска прогресивна скала, но и досега десницата не позволява това да се случи. Не знам някога братя Диневи и Ков


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Димитър Степанов


22 ноем. 2019 | 23:52Поразгледах в Интернет. Да, оказах се прав. Ковачки има партия Лидер.,Неговото основно забогатяване започва в периода 2000 до 2005 г. Той е човек на ДПС. Сега се прикрива с коалиции с ВМРО и ЗНС. Братя Диневи започват като строителни предприемачи. Те общо взето не са свързани с партии.


Димитър Степанов


22 ноем. 2019 | 23:20Не знам някога братя Диневи и Ковачки да са били свързани с БСП. Няма такова нещо. Ако някой е съдействувал на тях, то това не е БСП, може да са били НДСВ или ДПС, които бяха в тройната коалиция от 2005 до 2009. Останалите около 30% от държавните дялове на електроразпределителните дружества ги приватизира Борисов. Така, че няма никакви факти и данни БСП да бъде включвана с десницата за приватизацията и налагане на неолибералния капитализъм в България. Дори СДС в 1989 на първия си митинг говореха за повече социализъм. Тогава никой не говореше за капитализъм. На кръглата маса от опозицията СДС гивореха за едновременно закриване на НАТО и Варшавския доховор.Има една много интересна статия в Поглед Инфо на Румен Воденичаров и той признава тези неща. Прочети я, за да се увериш.


Перо


22 ноем. 2019 | 20:11Стига бе! Корнелия Борисов си я "избра" чрез пловдивската група делегати на конгреса на БСП (приятеля Георги Гергов). Сега почнаха мазни борби Корни Борисов, да се изгражда опозиционния авторитет на председателката. Та ако стане чудо и има рокада в управлението, Борисов да не го влачат по следствие и прокуратура и да си харчи на спокойствие парите някъде край Барселона. Не че и там няма да има някоя неприятна семейна изненада. Имаше една народна поговорка "Младият и насред стаята да стои на никого не пречи, дъртият насред двора да е, пак пречи".


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Димитър Степанов


23 ноем. 2019 | 00:20Така ,че няма никаква опасност за дълъг период. Станишев бе най дълго, но уставът още при него ограничи мандатите на два. Ако е премиер се приспадат. В момента виждам само един човек, който може веднага да поеме сериозно БСП. Това е Я. Стоилов. Но нека минат изборите догодина. Вероятно ще е Нинова. А след нея ше видим. Има много вода да изтече дотогава.


Димитър Степанов


23 ноем. 2019 | 00:17Всяка група е наклонила везните, както пловдивската, така Варненската, така софийската и т.н. Пак казвам. Нинова бе харесвана в цялата страна в много общински организации и бе с много номинации. Тя стигна до балотаж втора след Миков. После на самия балотаж спечели с около 20 гласа повече. Миков имаше много лоши резултати от изборите, което бе основно заради Станишев, но и той не бе така борбен, като Нинова. Иначе не направи никакви груби грешки, но организационната му дейност бе слаба и не налагаше нови, млади кадри. И понеже Нинова видя, че има груповщина дори при 900 души на Конгреса, правилно постъпи, като наложи промени в устава с мандати и пряк избор на председателя от цялата партия. Така вече няма как групички да се комбинират. Нинова наистина вдигна БСП и съм убеден, че ще изкара и втория, но последен мандат. БСП има за 30 години 6 председатели. П. Младенов не го броя, защото бе много малко. Така ,че няма никаква опасност за дълъг пер


Перо


22 ноем. 2019 | 22:52Не я избра само пловдивската група на Гергов, но тя наклони везните.


Димитър Степанов


22 ноем. 2019 | 20:35Нинова бе втора по гласове след Миков. Да, делегати от Пловдив гласуваха за Нинова, но не всички. За Нинова гласуваха и делегати от София, Варна и много други градове. В избора с таен вот участвуват всички делегати на конреса от цялата страна и няма как пловдивските делегегати сами да я изберат. Просто Нинова имаше много номинации в цялата страна по обшинските конференции, много хора я харесваха още преди избора. Това, че хора около Гергов гласуваха за нея не и попречи да го накара да си подаде оставката от изпълнителното бюро. Сега изборът на председател е още по демократизиран в устава на БСП с избор от всички членуващи в БСП. Ако социалистите, членуващи в БСП не харесват Нинова, тя няма как да бъде избрана. зтова ще видим догодина през април на редовните избори в БСП.


Димитър Степанов


22 ноем. 2019 | 20:24Няма как Нинова да бъде избрана от пловдивските делегати, защото това става на конгрес от 900 делегати.


геЙрб - видими резултати


22 ноем. 2019 | 18:00За разлика от вас два пъти съм си давал оставката и съм напускал управлението и народът ме е връщал след това., каза Борисов Да поясним от какво се състои народа на банкянския тъпанар! Държавни хрантутници, като почнеш от ченгета, та до общински служители! Обръчи от фирми, разпределящи си обществените поръчки! Тъпи селЕндури с два пръста чело и интелект на врабче, които харесват че и премиерът е прост като тях, та и по прост даже! МАНГАСАРИТЕ! Заблудени лумпени, вманиачени до болка в темата АНТИКОМУНИЗЪМ, и гласуващи за ШАЙКАТА, само и само да не ДОЙДАТ КОМУНИСТИТЕ НА ВЛАСТ На боко и боковия народ аз искам да им кажа ЕПМ!!! Големия смелчага, избяга като мастия като каза че ще огласи къде и с кого е правил заверата, мноого смел, та дрънка банкянския тъпанар!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


геЙрб - видими резултати


22 ноем. 2019 | 18:08И въпреки внушителния брой на всичките тея тарикати, дегенерати, простаци, мангали и тн, без масовите фалшификации на шайката, тиквата ще спечели избора ГА си види ушите без огледало!


Болгар ТК82


22 ноем. 2019 | 16:50Поиска,но ти няма какво да кажеш.Сигурен съм че ако ги имаше тези имена щеше да ги кажеш без да го питаш иска ли.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Димитър Степанов


22 ноем. 2019 | 17:22Така ли, "професоре по гадаене". Нинова нямаше да му съобщи, дори, ако бе поискал, а Той защо не поиска? Защото е истина и така се разкри. Защо нямаше да му съобщи? Защото щеше да навреди на източниците си.


OFFche Welle


22 ноем. 2019 | 15:34Кака Кури, ще подскача още 4 5 години покрай Крътуната и ще си вземе големата пенсия. А Незабравка, бай Митьо, Лулчев, OFFche Welle и останалите форумни кретени ще си лижем задниците за сол или в по добрия случай ще сменим циганите пред кофите за боклук......На развалената тиква и опозицията и' е същата дрисня....


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Димитър Степанов


22 ноем. 2019 | 18:10Що се отнася до Андролова и Поглед Инфо, където я пускат понякога, следя ги отдавна. Те проповядват левосектанство. За тях достойни няма, освен себе си. Да вземе Андролова да основе партия и докаже правотата си. Тогава шапки ще им свалим, но дотогава сме с резерви. А Р.Петков с Поглед Инфо претърпя странна метаморфоза. Преди се скъсваше да хули Станишев. Но откакто ПЕС му финансира закъсалия сайт, няма думичка срещу Станишев.


Димитър Степанов


22 ноем. 2019 | 18:03Ако е за пенсия, тя Нинова отдавна я е заработила, защото е била с високи доходи досега. Много ги елементаризираш нещата. Да не си въобразяваш, че е лесно да водиш партия , като БСП и то в опозиция. Нинова е първата жена, която е била председател на тази партия от 128 години досега. Замислял ли си се за това? Не всичко е пари , приятелю, пее Лили Иванова. Ти сега какво? В отчаяние и нихилизъм ли изпадна? Пясъчният часовник на Герб изтича. И ще си отидат по бързо, отколкото си мислиш.Вервай ми!


OFFche Welle


22 ноем. 2019 | 15:58Тъпанар, а ти беше ли свидетел, когато "боко плати на Андролова за да плюе Корнелия" .... ДЕБИЛ !!!


OFFche Welle


22 ноем. 2019 | 15:52Абе, Бако !!! Ама ти си по_тъп и от Крътуната ?! Я мисли какво пишеш !!! Тъпанар първосигнален !!! Я прочети ПАК, какво е написала тая жена преди 4 години !!! Дебил !!!


смърт за сорос


22 ноем. 2019 | 15:45Ква андролова бе, тя е една фъшкия на която боко плаща да плюе Корнелия...


OFFche Welle


22 ноем. 2019 | 15:41Говньовци !!! Права беше Калина Андролова като определи Радев и кака ви Кури, като НЕКАДЪРНИЦИ и НИЩОПРАВЦИ, които само тупкат тиквата за да им тече високата заплатка.


Mari Paunova


22 ноем. 2019 | 15:29Точно и вярно казано от Нинова, поздравления!!!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Сурвакар Балкански


22 ноем. 2019 | 15:25Този човек срам няма !?!.Той сам много добре знае ,как се самоизбира по изборите ,какви указания дава на всички институции провеждащи изборите и пак има наглостта да говори на висок глас ,че народът гое избрал!Такъв "чудак" не е имала България досега !


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Незабравка


22 ноем. 2019 | 15:12Кой пък тебе боко Тъп те е връщал? Кой Народ?! По голямата част от Народа те ненавижда и мрази а останалите ти се подиграват, както ти се подиграват и евро"приятелите" ти!!!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


PrastoveteMU


22 ноем. 2019 | 14:54ГЛЕДАЙТЕ В ЕВРОДИКОФ НАГЛОСТТА НА БОРИСОВ НЕ БИЛ ЧУВАЛ ЗА ПИЯНСКИЯ СКАНДАЛ С ПОРТНИХ В ХАЙФА!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


PrastoveteMU


22 ноем. 2019 | 14:48Когато Цацаратурата спи дълбоко магистралата МУ без разрешителни за строеж В Дирекция Национален строителен контрол от ранни зори цари паника. Зам. директорът е спешно командирован при река Вит, а пиарите творят оправдания за пред медиите. Вчера стана ясно, че за строежа на магистрала Хемус няма издадени разрешителни за строеж, както при река Вит, така и за участъка от 94 96 км, където в момента се строи. Димитър Куманов от Балканка потвърди получената от друг източник информация, че няма разрешение за строеж на магистралата след 89 ти километър, но изпълнителят на проекта Автомагистрали строят между 94 и 96 км. Той разказа, че при река Вит има огромен насип, който не е ясно кой, с какви материали и с какво разрешително е направил. Заяви и, че след техния сигнал до Дирекцията тя сякаш се е преселила на Луната. Не е ясно защо и как до момента в ДНСК не са разбрали за грандиозния гаф, споделят източниците ни. Съвсем скоро цялата дир


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


PrastoveteMU


22 ноем. 2019 | 14:51...Съвсем скоро цялата дирекция е била на Национално съвещание в Пловдив, на което се е появила дори лично министър Петя Аврамова. Вероятно появата й е била за да демонстрира подкрепата си за арх. Несторов, въпреки многобройните публикации за купища нередности в управляваното от него ведомство. Наред със служителите, на държавна издръжка в Пловдив много от тях са довели и роднините си ?? майки, бебета и други... В публичното пространство се налага мнението, че арх. Иван Несторов е много близък с Валери Симеонов и поста му зависи от участието на бившия вицепремиер във властта. Както знаете Симеонов бе предложен за зам. председател на Народното събрание, което предизвика порой от недоволство и критики към правителството и НС. До момента няма коментар от страна на премиера Бойко Борисов, който пък съвсем скоро ??инспектира ?? строежа на магистрала ??Хемус ??. Утре се очаква протест за унищожената река Вит и хаоса със строежа на магистралата.


КОМУНИСТ


22 ноем. 2019 | 14:14Момата от Крушовица изтрещя напълно. Внимавайте, заразно е...


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Димитър Степанов


22 ноем. 2019 | 14:45Дааа...Значи комуниста с главните букви не обича селски момичета. Защо бе, нали си народен човек. Теб пък с какво те засегна? Ти не пътуваш с държавни самолети?