Снимки: БСП

"Подайте ръка на всеки българин, който милее за Отечеството!", призова председателят на БСП (СНИМКИ, ВИДЕО)

Нинова пред 40 000 на Бузлуджа: Народе, изправи се и ГЕРБ ще падне! Помогни ни да спасим България!

14030 | 27 юли 2019 | 12:14

"Управлява ни еднолична, авторитарна, пълзяща диктатура чрез страх и апатия", заяви лидерът на БСП на събора на левицата

Снимки: БСП-1564226528.jpg-1564224028.jpg-1564219877.jpg-1564219862.jpg-1564219846.jpg-1564219721.jpgСнимки: БСП-1564219584.jpg

"Народе, помогни ни да спасим България! Единни за България!"

Така завърши емоционалното и вдъхновяващо слово на лидера на БСП Корнелия Нинова пред 40 000 социалисти, изпълнили до краен предел Историческата поляна на връх Бузлуджа.

 

"Управлява ни еднолична, авторитарна, пълзяща диктатура чрез страх и апатия", категорична бе Нинова.

 

"Борисов управлява със страх и апатия. Държава обаче не се управлява със страх. Държава се управлява с ум, нация се развива с усилията на всички. Нашият противник е ГЕРБ, но нашият враг е страхът, посочи Нинова и се обърна към множеството: Народе, изправи се и те ще паднат!"


"Срещу нас се сипят упреци и удари, твърди се, че партията е разцепена. Кой е партията? Вие сте партията! Не онези 200 души, които сте избрали да ви управляват. 80 депутати са повече от 38! Пет евродепутати са повече от четири! БСП е единствената партия, побеждавала ГЕРБ на избори.
Ние не се продаваме.
Ние не се предаваме.
Ние продължаваме!, каза Нинова и предизвика буря от овации на поляната.


Тя се обърна към множеството: Подайте ръка на всеки българин, който милее за Отечеството!
Заедно да извървим пътя за промяната на България!

 

"Народе - изправете се и ГЕРБ ще паднат!", призова лидерът на левицата. 

 

Речта й буквално наелектризира хилядите членове и симпатизанти на БСП, които с бурни овации реагираха на пламенните й думи. Самата Нинова също бе силно развълнувана и два пъти се просълзи на реакцията на хората, поклони им се и ги приветства. Преди да се качи на сцената тя обиколи поляната разговаря с десетки граждани. На трибуната я посрещнаха с хляб и сол, всеки искаше да се докосне до нея.

 

След словото множеството я понесе на ръце повече от час тя минаваше от човек на човек в прегръдки и целувки. Подариха й огромна картина, на която тя е нарисувана като розоберачка.

"Пожелавам на всеки лидер да изживее поне миг от тази емоция, да усети колко е зареждащо и какво сила и енергия ти дават хората", сподели тя пред Епицентър.бг.

 

Словото на Нинова може да се приеме за програмно, защото показва нова стратегия на БСП - подаване на ръка към всички недоволни от управлението на ГЕРБ. Както и оценка, че правителството на Борисов е достигнало нивото на своята компетентност и единствено страхът от репресии държи хората да не излязат на улицата. За първи път Нинова посочи нов път за работа на БСП - помагане на хората да преодолеят този страх и апатия.

 

От събора на Бузлуджа тази година отсъстваха: Сергей Станишев, Георги Гергов, Михаил Миков, Атанас Мерджанов. Направи впечатление присъствието на много млади хора.

 


Ето и пълния текст на речта на Корнелия Нинова:

 
Скъпи социалисти, симпатизанти, коалиционни партньори, гости, скъпи българи, историческият връх Бузлужда ни събра отново. Събра ни уважението към Димитър Благоев и съратниците му, към нашите предци, които преди 128 години проведоха тук Бузлуджанския конгрес и сложиха начало на борбата за справедливост.

Тук сме, за да са поклоним пред героите на България – Хаджи Димитър и неговите четници, които проляха кръвта си на тази поляна за свободата на България. Днес ни събират тези две думи, тези две ценности – справедливост и свобода, защото и днес мнозина не се чувстват свободни българи и за мнозина няма справедливост, но за разлика от тогава, днес, българи отнеха свободата на други българи и справедливостта за други българи.

 

Днес едноличната, авторитарна власт, пълзящата диктатура управлява чрез страх и апатия. Борисов управлява не защото може и не защото народът го иска и харесва, а заради страха, в който държи народа – заради апатията, която предизвиква с политиката, която води. Но държава не може да се управлява със страх.

Нация не може да се развива с апатия. Държава се управлява с ум, нация се развива с труда и силите на всеки българин, и това е задачата пред нас. Днес нашият политически опонент е ГЕРБ, но нашият враг е страхът и нашата задача е да отидем до всеки – беден, слаб, онеправдан и унижен, да му подадем ръка, да му дадем вяра, да му дадем сили – да му кажем, че съдбата ни зависи от всеки от нас. Да му кажем – народе, изправете се и те ще паднат.

Скъпи социалисти, в последните месеци срещу нас се сипят упреци и удари. Твърди се, че партията е разделена и разцепена и днес ние, вие, трябва да дадем ясен отговор на това – кой е партията. Не съм аз, не са тези 200 души, които сте избрали за свои ръководители – ние сме временно поставени от вас, за да свършим работа. Партията сте вие. Имаме нужда от вашата воля и дума днес. Разцепени ли сме, че БСП ще преизчисли всички пенсии? Разделени ли сме в мнението, че ще помогнем на младите семейства, за да ги задържим в България, като отпуснем еднократна помощ от 10 минимални работни заплати на работещите млади хора. Не сме.

Разделени ли сме по въпроса за това, че трябва да има общинско и държавно здравеопазване? И че не трябва да се доплаща в българските болници – не сме. Разделени ли сме за това, че трябва да има по един учебник за един клас по един предмет и държавата да поеме отговорност, и да не сменя съдържанието на българската история. Не сме. Не сме разделени и по това, че трябва да се грижим за българското производство и българската икономика. За да има доходи и социална политика. Разделени ли сме, че сме против Истанбулската конвенция и Пакта за миграция?

Ето, отговорът на българските социалисти към онези, които злословят, че партията е разцепена и разделена. Това е истинският отговор, това е народният референдум. Благодаря ви от сърце, че сте социалисти, за това, че сте верни на идеите, за това, че сте смели и сте тук въпреки страха.

Второто обвинение – „няма такава партия като БСП, тя си отива, тя постоянно залязва”. Чудя се на тези хора – в какво криво огледало се гледат и какво виждат. Сигурно и математиците се чудят, защото 80 депутати са повече от 38, а 5 европейски депутати са повече от 4. И защото БСП е единствената партия, която е побеждавала ГЕРБ на избори и Румен Радев е президент, а Илияна Йотова – вицепрезидент. И това - само за 3 години. Тези хора на това му казват – „отиват си”. Като гледаме това и като чувстваме емоцията, на нас ни изглежда като идване - гответе се, тук сме и идваме.

Скъпи социалисти, не можаха да ни купят с постове и пари, не можаха да ни счупят с натиск, лъжи, манипулации и измислици, но решиха да ни унищожат финансово, като ни спрат субсидията и за да затворим БСТВ. Поставиха ни пред избор – да се предадем, или да се продадем на олигархията. Горките, в главите на тези хора политиката е само алъш-вериж, бизнес и продажба. Те не знаят какво е Българска социалистическа партия – не се предаваме и не се продаваме. Има трети път за нас.

Не се предаваме, не се продаваме, а продължаваме. Продължаваме с вярата с която сте дошли тук. Аз обиколих поляната преди да изляза на трибуната и чух мнозина от вас, тръгнали в 3 часа през нощта от другия край на България. Не от страх, че ако не дойдат ще си загубят службицата, а с вяра за това, че са тук за справедливост, свобода, борба с неравенствата и срещу бедността. Благодаря ви. Поклон, социалисти!

 

Истински сте, силни сте. Надявам се, заредени днес да тръгнем в новата си битка за местните избори. Вчера, като единствената истинска партия в България, ние първи излязохме с платформа за местните избори и показахме какво ще правим за хората. Чак тогава ще изберем кой да го прави.

Идете във вашите общини и им кажете, че нашите кметове ще работят за това, част от данъците, които плащаме да остават при вас и да се използват във вашата община, за вашето благо, а не да остават в централния бюджет и той да ги разпределя от прозореца на джипа си на този, на когото е удобно. Кажете на вашите съграждани, че БСП ще изпълнява всички комунални услуги в общините с общински предприятия, а не с концесии и че това ще им струва по-евтино. Кажете им, че там, където изберат кмет- социалист, ще се запази общинското здравеопазване, ще има аптечно обслужване по малките населени места, ще има социални домове за бедните и пенсионерски клубове за пенсионерите, където да развиват своя социален живот.

Освен нашите идеи, ние имаме и нашите кандидати. Виждате ли какво се случва в ГЕРБ? Ден след ден се отказват от ключовите си досега кметове. Какво е това, освен признание за провал? Нали бяха най-успешните кметове? Защо ги сменят? А когато ги сменят, какво? Моделът остава същият, защото той е горе. За разлика от тях, ние държим на нашите успешни кметове и отново ще издигнем кметове, които са били по 3-4 мандата, обичани и уважавани от своите съграждани. Ще имаме и много млади и нови кандидати. Подкрепете ги, нека всички работим за тях, за да има приемственост и обновление.

Скъпи социалисти, остава най-важният въпрос – въпросът за партньора, защото сами не можем. Подайте ръка на всеки българин, който милее за род и отечество, за семейство и дом, за добри доходи, достъпно здравеопазване, справедливост, борба с корупцията. Нека отворим умовете и сърцата си за всеки, който е готов заедно да извървим този път за промяната на България.

 

Днес политиката вече не е дискусия в студията, политиката се превръща в будителство, възрожденско будителство. Нашата задача е оттук да тръгнем по страната и да будим. Нека си припомним надписа на едно възрожденско читалище „Помогни ми да те возвися“. Народе, помогни ни да спасим България. Единни за България! 

 

 Нинова пред 40 000 на Бузлуджа: Народе, изправи се и ГЕРБ ще падне! Помогни ни да спасим България!

"Управлява ни еднолична, авторитарна, пълзяща диктатура чрез страх и апатия", заяви лидерът на БСП на събора на левицата

От категорията

Георги Марков: Каква е тази г-жа Дуня от Сараево, дошла да ни навива за Истанбулската конвенция?!

Снимка Нова телевизия-1575819583.jpg

Председателят на ВКС се вживява в ролята на на политически лидер и чете ...

8 дек. 2019 | 17:31

Проф. Даниел Вълчев: В съдебната система трябват комплексни решения, не еднократни актове

Снимка БТВ-1575824834.jpg

Дебатът за прокуратурата трябва да се извади от тази релса. Последните години е ...

8 дек. 2019 | 19:06

Сидеров: Каракачанов и Симеонов изнудиха ГЕРБ за пари за партиите, вместо за пенсии

-1570007174.jpg

На тях не им пука за възрастните хора, смята за бившите си коалиционни ...

8 дек. 2019 | 20:44

Теодора Димова: За мен е нелепица да се превежда "Под игото"

Снимка Кадър БТВ-1575830211.png

Изключително съм учудена от резултатите на българските ученици. От ...

8 дек. 2019 | 20:32

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Стоян Букиков


28 юли 2019 | 10:19Няма ли грешка??? Не бяха ли ЧЕТЕРИСТОТИН ХИЛЯДИ!!!!????


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Незабравка


28 юли 2019 | 10:0923 и ванче вие завиждате, защото не бихте могли да бъдете, като Нинова, камо ли вашият доказан лъжец и (все още) недоказан психясал вожд! А иначе видно е че е ПРОЗД...и вие, вие се разбирате с него. Ха ха ха!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Violeta Иванова 23


28 юли 2019 | 11:08Не съм срещала човек, който си мечтае да е Нинова. Може би вие?


Violeta Иванова 23


28 юли 2019 | 09:36Димитър , каква любов към Корнелия . Възхитена съм. Вие ли й нарисувахте портрета?


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Димитър Степанов


28 юли 2019 | 12:20Не, Вили, не е любов, а уважение към хубавите, умни и фини жени. Има ли нещо лошо да уважаваш подобни българки, които се оказаха по силни от мъжете!


Violeta Иванова 23


27 юли 2019 | 20:47Айде , баби, напред към светлото бъдеще. Купихте ли магнитче с Тодор Живков?


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Лулчев


28 юли 2019 | 12:02Теменужке, купи нещо от рода на "Виагра" та на любимия си вожд, защото Лили Павлова се оплакала, че и със свирка не може да му го вдигне.


Димитър Степанов


27 юли 2019 | 23:03Кадър 23 от герберастката картотека, той вашият вожд е кадър на Живков. Учил се е от него когато му е разтривал ушите. А иначе, бабите имат внуци, а вие имате "интелигентен мачо", та ако доживеете до годините на бабите ще викате ура! .


Ваня генова


27 юли 2019 | 19:25Тази жена не е нормална след изборите малко се беше снишила но тя е злобна и агресивна и днес се показа в истинската си същност,боже пази България от стари истерични жени в менопауза като Корнела и мадам В, продажната журналистка


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Лулчев


28 юли 2019 | 12:05За Нинова нямам добро мнение, защото пропусна историческият си шанс да бие ГЕРБ на евроизборите, но това не означава, че Бойко Тиквата е голям политик, а по скоро е широкоскроен простак, използващ простотията и алчността на българското общество.


Димитър Степанов


27 юли 2019 | 23:11Много сте елементарна, Ванечка гербова. Умните, хубави и фини жени с житейски опит, ум и талант всяват завист и злоба у елементарните момиченца с неизживян пибертет!


ivan


27 юли 2019 | 16:35браво, другарко Нинова!!!! 21 век ще бъде века на модерния социализъм...радвам се , че малката джендър соросоидна социаллиберална групичка, начело със Сер гей не присъстват на честването...те досега използваха БСП като фирмена марка и със зъби и нокти се борят да останат в нея, защото без БСП те са нищо....вижте само 4 милиона спестявания на Станишко, който реално е без ден трудов стаж, а всичко е постигнал благодарение на БСП....и той ще менторства и учи БСП на социализъм....жалък....


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Анани Ананиев


27 юли 2019 | 15:41Той така и Гьобелс до последно е крещял, че не се предава...


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Незабравка


27 юли 2019 | 17:15аналчо Анален, ти и всичките малоумни гербави си имате цвъко олигофрено що ти е Гьобелс?!


FuckEU


27 юли 2019 | 15:58Определено България има нужда от един Гьоблс в момента да прати в "почивни" лагери малко мутренска паплач, бърабар с всичките им симпатизанти. Там ще си вземат колективно душчета преди да се отдадат на любимият им джендъризъм.


Димитър Степанов


27 юли 2019 | 15:55Гьобелс е от Вашите, не от нашите, Ананчо!


Петър Петров


27 юли 2019 | 14:55БСП е нефелна партия!ГЕРБ са организирана шайка , а БСП ще бъде дезорганизирана шайка! Сорос първо напазарува БСП. И СДС и НДСВ и сега ГЕРБ се родиха от вмирисаните осрани гащи на БСП! В България няма реално партии които да представляват социални групи от населението! БСП не представлява работещите бедни и хората на наемния труд. Неолиберализма на БСП не е социализъм,това е идеология на финансовия каспитал!ГЕРБ администрират държавата, неграмотно непрофесионално,бутафорно , с огромно крадене, но с някаъв феодален ред и дисциплина.Народа гласува точно според тези реалности!!! Димитър Степанов,какво ще кажеш?Дай "акъл"!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Лулчев


28 юли 2019 | 12:15Степанов, първо не може да съществува държавен капитализъм в България от китайски тип поне по 5 6 обективни причини, а второто е, че държавният капитализъм в българската му интерпретация АВТОМАТИЧНО изключва социалната държава, независимо дали ГЕРБ, БСП или СДС ще управляват страната.Отвори този линк и ще видиш реален пример за държавен капитализъм и социална държава, но това в България не може да стане, дори и да имахме ресурси...https: www.finanz.ru novosti birzhevyye tovary neftyanoy fond norvegii prevysil $1 trillion 1002275347


Лулчев


28 юли 2019 | 12:07Браво, Петров! Много точна формулировка на реалната политическа картина!!!


Димитър Степанов


27 юли 2019 | 16:46FuckEU, а кой е изхода след предателството на руснаците. Русия в момента е олигархичен неолиберален капитализъм и Путин също е ренегат либерал и сам си го признава.


FuckEU


27 юли 2019 | 16:06Нямам нищо против да вярваш на внушението ;) А иначе да ти кажа за държавният капитализъм. Няма да се състои докато сме в мюсюлманоджендърския съюз, който ненавиждам още преди да се озовем.


Димитър Степанов


27 юли 2019 | 16:01Не Фъки, ГЕРБ са си дясна партия с неолиберална програма и особено практика. Това че използуват митри и митрински практики е допълнение към основното.


Димитър Степанов


27 юли 2019 | 15:50Извинявам се за последното повторение на коментара, но се дължи на интернет връзката, която в момента е лоша.


Димитър Степанов


27 юли 2019 | 15:43Е, ти сега във феодализма ли ни пращаш. Що за теза е това и така България ще изчезне от картата?


Димитър Степанов


27 юли 2019 | 15:43Е, ти сега във феодализма ли ни пращаш. Що за теза е това и така България ще изчезне от картата?


Димитър Степанов


27 юли 2019 | 15:43Е, ти сега във феодализма ли ни пращаш. Що за теза е това и така България ще изчезне от картата?


Димитър Степанов


27 юли 2019 | 15:38Сега не е време за лозунга социализъм. Сега е време за лозунга държавен капитализъм, както направи Китай,който се движи по втория път към социализъм на Ленин с елементи на държавен капитализъм и когато стане високоразвита държава ще премине по първия път към социализъм на Маркс. БСП сега издига лозунга за социална държава и държавен капитслизъм, което е правилна стратегия. Накрая ще припомня за тези, които не знаят , че Ленин твърди, че между държавния кспитализъм и социализма няма междинно стъпало или от единия към другия се минава директно.


FuckEU


27 юли 2019 | 15:38Димитър Степанов, герб нямат нищо общо с дясното, макар да ти внушават това. Те са една неолиберална мутренска шайка изградена от кадри на БКП.


Димитър Степанов


27 юли 2019 | 15:28Грешиш, ако си мислиш, че БСП трябва да защитава само бедните и наемния труд. Сега светът е друг. БСП не е и няма да бъде пролетарска партия. Тази теза за пролетариата претърпя провал. Вече има прокретариат или лумпенизиран пролетариат, който не е класовоо социално осъзнат. Светът е друг от преди. БСП освен бедните и хорста на наемния труд трябва да защитава и интелекта, дребния и среден национален бизнес.


Димитър Степанов


27 юли 2019 | 15:20БСП е единствената идейна българска партия наследник на социалистическата тенденция. Това се вижда в нейната програма и управленска практика. Там има един много важен текст, който от 30 години капитализъм не е пипнат Историческо преодоляване на капитализма. който го няма в други партии в България. Дори при залитанията на Първанов и Станишев в управленския период 2005. 2009 това е най социалното и испешно управление досега. Ще ме репликираш с плоския данък, но той бе компромис срещу 3 пъти преизчислени пенсии.


Димитър Степанов


27 юли 2019 | 15:10Виж, Петров, нещо съвсем си се объркал. ГЕРБ е проект на олигархичната десница и черпят от бившите електорати на СДС, после НДСВ и програмата и практиката им е неолиберализъм. Да имаш известно право за някои временни залитания в БСП по време на Първанов и Станишев за социаллиберално. Но това не е традиционното за БСП и тази теза бе по скоро изключение, не правило в БСП и още от Миков е елиминирана.


Димитър Степанов


27 юли 2019 | 14:47Налага се да направя този коментар, защото усещам, че някои от колегите тук, които са против ГЕРБ не са разбрали добре какво им каза Нинова. Тя заяви ясно: Народе, изправи се , подкрепи ни и ГЕРБ ще падне. И това е за народа, който е седнал и гледа отстрани. Ако някой счита, че този призив не се отнася за него, значи е гербераст. Точка по въпроса.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Незабравка


27 юли 2019 | 17:22Благодаря Степанов! За всички разяснения! Така го чувствам и разбирам и аз!


FuckEU


27 юли 2019 | 16:19Значи сме го играли неправилно. Докато си чакаме примерите и се въртим в кръг по метода проба грешка, в родината ми ще останат само предатели и цветнокожи. Всеки предател трябва да бъде на бесилото, кладата или там както БЪЛГАРСКИЯТ народ реши да го "възнагради" за 30 годишния геноцид.От меки методи и меки пишки нищо хубаво не се е раждало.


Димитър Степанов


27 юли 2019 | 16:07Не, Фъки, с насилието вече сме го играли. Насилието ражда насилие. Примерът е избора на президента Радев.


FuckEU


27 юли 2019 | 15:40Герба ще падне само ако се намери народ с гръбнак, който насилствено ще им резне предателските тикви. Като кърлежи са овладели държавицата и смучат кръвта на населението. Това с избори не можеш го изгониш.


Mari Paunova


27 юли 2019 | 14:02Силно слово на Нинова, поздравления и успех на предстоящите избори за БСП!!!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


proksima


27 юли 2019 | 13:28Не я слушайте Нинова, гласувайте за Шайката ГЕрП Дебили! Борисоф и бандата му правят живота ви вълнуващ и интересен. Всеки ден престъпления, кражби, грандиозни провали и интересни предизвикателства! Срив в Търговския регистър и след това изтрити данни, Откраднати личните данни на 5 Милиона души и Няма проблеми, Чума по животните и избити стотици хиляди животни, но рейтинга на боса Расте, Правителството през ден взема стотици милиони нови заеми, но Президента клати икономиката, и още и още...


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Незабравка


27 юли 2019 | 17:26"догодина ще има "тежка чума" и по хората, ще ги загребваме по местоживеене, за да ограничим заразата"...по нищонеправещият дончев!


FuckEU


27 юли 2019 | 13:40Мислиш ли, че населението осъзнава какво се случва?


FuckEU


27 юли 2019 | 13:25А когато на есен народа се бунтуваше, що се скрихте с президента и пускахте мантри от рода не му е сега времето? Не се научихте кога да яхвате вълната. Народ и нация вече нямаме в България има само оФче население.Никой няма да се вдигне, сега просто очакваме да свършат свинете и да почнат нас православните християни да ни умъртвяват. Пък вие "ЕЛИТА ПОЛИТИЦИ" си чакайте удобен момент.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Димитър Степанов


27 юли 2019 | 17:52Радев бе кандидатура на БСП, предложена от БСП и избрана с основната роля на БСП.


FuckEU


27 юли 2019 | 16:09Не точно, защото Радев не е баш БСП. А иначе бих се радвал и реалността да ме обори, като мутрите се озоват под чертата от 4%.


Димитър Степанов


27 юли 2019 | 16:05Практиката те оборва Фъки, така БСП спечели президентските избори.


FuckEU


27 юли 2019 | 15:35България вече си е отишла, защото национални предатели я подариха на турция. Въпроса е да отложим смъртта и известно време. Това с гласуването го говори на оФчарите. Както и да гласуваш шайката мутри ще промени вота, при гласуване под 60%.


Димитър Степанов


27 юли 2019 | 14:09Е и като излязоха за тока на олицата със свирките после тези същите гласуваха в София, Варна, Пловдив и так даля за ГЕРБ. Така е Фъки. Трябва да излязат и отидат до урните и гласуват против ГЕРБ и най вече за БСП. Сосиалистите са иозхода за България и ако не са го осъзнали България си отива.


Лулчев


27 юли 2019 | 13:19Кога ще падне ГЕРБ, Нинова? Много ще ми е драго да видя как падат Тиквата и бандата му от властта! А БСП като спечели парламентарните избори ( редовни или предсрочни) с кои партии ще направи коалиция, защото ако спечелите, едва ли ще е с 51%? Опитвам се да си представя варианти на бъдещата управленска коалиция на БСП и освен ДПС, и ПП Атака, нищо друго не ми идва наум.Бъдете любезна, г жо Нинова и моля, отговорете на този важен въпрос!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Лулчев


27 юли 2019 | 18:53Споделям мнението Ви за увеличаването на процентите на ДПС в бъдещето, но не само заради демографските тенденции в този етнос, а и заради нагаждачеството сред българите, които много вероятно ще "пристанат" към партията на ряз@ните бургии_доганисти.Атака и партията на Симеонов няма повече да влязат в НС, ето защо прогнозата Ви е напълно логична и издържана. Лично аз прогнозирам продължаване на миграционния процес от Република Тиквария, а за съществуващата демографската криза нищо положително, освен "балансиране" с прием на мигранти от Азия и Африка, които след време ще започнат да се съешават с нашенските роми( циг@ни).


FuckEU


27 юли 2019 | 15:48Аз Атака не ги виждам повече в парламента, освен като оня шопар от СДС не се влеят в редиците на герб. Десни партии няма освен онези за джендър България, останалите леви са още по зле. Нищо чудно в следващия парламент да са паралиите ВМРО, ДПС и МУТРИТЕ. Така че ще е трудно коалирането на БСП с някой от тези престъпници. Може пък да стане чудо и Корнелка да спечели 51%. Но това ще е последен шанс, защото след година две ДПС процентите ще започнат стремглаво да се покачват, защото скоро стават мнозинство при населението на България.


Mari Paunova


27 юли 2019 | 15:02Г н Степанов, споделям мнението ви!!!


Димитър Степанов


27 юли 2019 | 14:15Лулчев. само отстрани ли ще гледаме? И по въпроса за съюзника да те светна вместо Нинова, та да се успокоиш. Основният съюзник е негласувалия народ. Като гласува масово и даде на БСП над 121 депутати няма да има проблем. Иначе да се сърдят на себе си.


Севтопол


27 юли 2019 | 13:14Ако ГЕРБ признават провал, след като сменят свои кметове, логично следва, че БСП не сменя свои кметове, за да скрие провала. Апропо, ключовите кметове на ГЕРБ ги знаем, и тях хората в големите градове на България ги избират на първи тур със 70 80% вот. Корнела, стига с тези остарели трикове. Всеизвестно е, че червеният електорат се активира само с вменяване на страх и смъртен враг. Но и тази стръв вече все повече отслабва.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Незабравка


27 юли 2019 | 17:36севтополчо малоумник и ти не си съгласен със съотношение цени и заплати у нас ама те е страх да го изречеш! Ей това е разликата! Мен не ме е страх! И мутрите малоумни изпадат в паническа атака от това, че сме много! И че им го казваме направо!


Димитър Степанов


27 юли 2019 | 14:58Не..е, драги герберсстки трол , тук. Страха и врага са патент на мутрите в ГЕРБ. Нещо съвсем си се объркал. Това се видя на вашите конференции, където никой не смее да гъкне и шавне!


Орда Капичева


27 юли 2019 | 13:19ТИ СИ ПЕДЕРАС гейбъров ....и НЕ СИ УМЕН.... знаеш си ...нали!!!!