Снимка Пресцентър на БСП

Стефан носеше доброта в себе си и я раздаваше на другите, заяви лидерът на БСП

Нинова за Стефан Данаилов: Изпратихме една вселена от талант, красота, любов и мъдрост!

2621 | 2 дек. 2019 | 12:37

Въпреки смъртта, където и да сме, каквото и да правим, ние ще го носим в едно съкровено място в душите си. Заедно сме. Поклон пред великия, недостижимия и незабравимия Стефан, заяви тя


"Изпратихме една вселена от талант, красота, любов и мъдрост. Стефан носеше доброта в себе си и я раздаваше на другите. Винаги съпреживяваше болките и страданията на останалите като свои. Беше добър човек, почтен и широкоскроен. За нас е вдъхновение, опора и сила. Ние, българските социалисти, загубихме своя духовен водач, осиротяхме. В ключови моменти за БСП и България той спокойно и с мъдрост даваше верни решения и чертаеше път за десетилетия напред. И ние го следвахме. Стефан е политик с достойнство. Остана верен на себе си и на идеите си. В последните си дни, в болничната стая, той ми каза: "Не плачи, каквото и да се случи с мен, продължаваме заедно". И е прав. Въпреки смъртта, където и да сме, каквото и да правим, ние ще го носим в едно съкровено място в душите си. Заедно сме. Поклон пред великия, недостижимия и незабравимия Стефан".

 

Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова на поклонението на Стефан Данаилов.


От категорията

Контрера за мерките за въздуха: Предложенията на Фандъкова са правилни

-1550854778.jpg

Общинският съветник признава, че всяко едно увеличение на данъци е непопулярна ...

10 дек. 2019 | 10:28

Херо Мустафа се срещна с български параолимпийски шампиони

Снимка: U.S. Embassy Sofia-1575967081.jpg

За да отбележи Деня на правата на човека, посланик Мустафа посети Фондация ...

10 дек. 2019 | 10:24

Караянчева: Може още преди коледната ваканция да разгледаме закона срещу горенето на отпадъци

-1575701820.jpg

Правилникът на парламента допуска възможност за бързото разглеждане на ...

10 дек. 2019 | 11:32

Бойко Борисов: Винаги съм щастлив, когато има добри данни да българската икономика!

-1565535690.png

Оборотът в търговията на дребно нараства с 1.2%, цитира данните на НСИ ...

10 дек. 2019 | 11:10

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


мирослав


2 дек. 2019 | 21:26Г н Данаилов, сигурно и Вие сте учуден, колко хора ви обичат и навлажниха очи съпреживявайки от дъното на душата си, кътче, което Ви е познато и определял жизненият Ви път! Скърбим!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.