No Orders x Playa Stories представя различното лице на електронната музика Снимка Ивайло Данаилов

На Hacienda Beach в Лозенец

No Orders x Playa Stories представя различното лице на електронната музика

1183 | 14 юни 2018 | 18:12

No Orders x Playa Stories представя различното лице на електронната музика 
Снимка Ивайло Данаилов
-1528989300.jpgNo Orders x Playa Stories представя различното лице на електронната музика 
Снимка Ивайло Данаилов
-1528989320.jpgNo Orders x Playa Stories представя различното лице на електронната музика 
Снимка Ивайло Данаилов
-1528989280.jpgNo Orders x Playa Stories представя различното лице на електронната музика 
Снимка Ивайло Данаилов
-1528989258.jpgNo Orders x Playa Stories представя различното лице на електронната музика 
Снимка Ивайло Данаилов

-1528989235.jpg

Събитията от поредицата No Ordersx Playa Stories отвеждат публиката към едно истинско магическо пътешествие на съзнанието, в което през последните месеци се потопиха стотици любители на музиката и изкуството.

 

Събитията дават поле за изява на всякакъв вид талантливи хора, които творят, променят и чупят обществените стереотипи и изразяват себе си, а музикалната насока е изцяло съсредоточена към нови в своето музикално себеизразяване артисти.  

 

Всички гости на Hacienda Beach-Лозенец ще се потапят в непознато и мистично изживяване, включващо атрактивна сцена, декор и провокиращи въображението артисти.

 

Смелата идея на организаторите е чрез поредицата събития No Orders x Playa Stories да принесат духа на световноизвестният фестивал на изкуството Burning Man в България.

 

No Orders x Playa Stories ще очаква любителите на изкуството във всички негови измерения на на 11-ти, 18-ти и 25-ти юли, както и на 15-ти и 22-ри август в Hacienda Beach-Лозенец – един от най-популярните клубове на българското Черноморие. Резидент на No Orders x Playa Stories е Diass, а специален гост на 25-ти юли ще бъде горещата палестинка Nour.

 

По време на четвъртото събитие No Orders x Playa Stories на 15-ти август, организаторите ще срещнат публиката с един от най-провокативните и разпознаваеми артисти на Burning Man – Concret.

 

No Orders x Playa Stories e проект на Пламен Василев – Diass, който е един от най-популярните диджеи и продуценти в Българияи  Ивета Александрова от The Altitude Agency, която е била част от екипа на множество световни брандове за събития като Woomoon, Desert Hearts, Acid Sundays, Saga, Gardens of Babylon, Xolocate в Ибиза, Мексико, Ню Йорк и много други. Те заедно разработват концепцията на бранда, която е да обединят и запознаят всеки почитател на музиката с различното, алтернативно лице на електронната сцена.

 

Събитията дават поле за изява на всякакъв вид талантливи хора, а музиката обхваща елементи от най-различни екзотични култури, ориенталски мотиви и вокали, които са неизменна част от сетовете на всички гости.

До момента специални гост диджеи на събитията No Orders са били Maga, Luca Musto и Ali Kuru  – един  от най-иновативните и интересни артисти от ъндърграунд сцената на Турция.

 

 

Повече за No Orders x Playa Stories

 

No Orders x Playa Stories e копродукция  на Пламен Василев – Diass, който е един от най-популярните диджеи и продуценти в България и  Ивета Александрова от The Altitude Agency, която е била част от екипа на множество световни брандове за събития като Woomoon, Desert Hearts, Acid Sundays, Saga, Gardens of Babylon, Xolocate в Ибиза, Мексико, Ню Йорк и много други.

 

Те заедно разработват концепцията на бранда, която е да обединят и запознаят всеки почитател на музиката с различното, алтернативно лице на електронната сцена. Събитията дават поле за изява на всякакъв вид талантливи хора, а музиката обхваща елементи от най-различни екзотични култури, ориенталски мотиви и вокали, които са неизменна част от сетовете на всички гости.

 

До момента специални гост диджеи на събитията No Orders са били Maga, Luca Musto и Ali Kuru  – един  от най-иновативните и интересни артисти от ъндърграунд сцената на Турция.

 

Вижте още на адрес: https://www.facebook.com/no.orders.events/

 

Повече за Diass

 

Пламен Василев, популярен като Diass е сред най-популярните млади диджеи и продуценти в България. Започва да се занимава с музика на 12-годишна възраст, а днес когато е само на 27 години успява да се нареди сред най-успешните в бранша.Diass е един от малкото български диджеи с музикално образование – повече от 6 години изучава продуцентски, звуков и студиен инженеринг.

 

Неговите live сетове варират от Nu Disco / Indie Dance и Deep House до Tech House & Techno. Има три авторски албума – “Party Beach” (2011), “Welcome To Bulgaria” (2013) и “Reset The World” (2015) като последният се издава в световен мащаб от италианският лейбъл 303Lovers.

 

Досега талантливият DJ и продуцент е издал и над 40 самостоятелни EPs за различни лейбъли по цял свят. Два пъти е DJ шампион на България, избран е и за Best New DJ на годината за България (2012).

Пускал е редом до Tom Novy, Peter Brown, Luigi Rocca, Niels Van Gogh, D-Formation, а Manuel de la Mare, Luigi Rocca, DJ Silver са ремиксирали негови парчета. Като продуцент Diass е издавал музика за лейбъли като Loulou Records, Groove On Rec, Stereophonic, Underground Mjuzieek Digital и е класирал две свои парчета в класацията за tech house на Beatport (“The Sub Track” и ремиксът на Manuel de la Mare и Luigi Rocca към “Reset The World”).

 

Добре познат със своя иновативен и безкомпромисен подход в музиката, Diass не веднъж покорява родните класации с авторските си проекти. Факт са и все по-честите му участиязад граница – Москва, Амстердам, Кайро, Ибиса, а изключителната му селекция повежда публиката на музикално пътешествие из дебрите на алтернативния и динамичен клубен саунд, налагайки най-актуалните тенденции от световната сцена.

 

Това е и причината за появата на No Orders – смелата, идваща от сърце мисия на Diass, да обедини и запознае всеки любител на музиката с различното, алтернативно лице на електронната сцена.


От категорията

На пазар за роби и при червените маймунки в Занзибар
(Видео)

Резеватът Джозани Чвака бей в Занзибар, домът на червения колобус.-1547925112.jpg

Българите в Румъния, Молдова и Украйна са петимни за наши книги и слова. В ...

19 ян. 2019 | 21:16

Стойчо Керев отива с "Новото познание" в БНТ2
(Видео)

Стойчо Керев-1547657195.jpg

Ново предаване за наука, хипотези и мистика

16 ян. 2019 | 18:45

Даниел Петканов обяви, че напуска Нова телевизия
(Видео)

Даниел Петканов обяви, че напуска Нова телевизия -1547656349.jpg

Животът, разбира се, продължава, а сега съм много щастлив, че имам възможост да ...

16 ян. 2019 | 18:32

Visages даде старт на парти сезона за 2019-а с премиерата на Fashion Circle
(Видео)

Ива и Дара Екимови-1547827843.jpg

18 ян. 2019 | 18:09

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.