В Мусагеница отвори врати нов, уютен и стилен ресторант – The Xperiment

В сърцето на кв. Мусагеница отвори врати уютен и стилен ресторант

Нов кулинарен Xperiment в София доказва, че вкусната храна не излиза от мода

4144 | 9 май 2017 | 12:37

Екипът на ресторанта е съставен от доказани професионалисти в кулинарията, за които вашето добро прекарване е най-важната мисия

В Мусагеница отвори врати нов, уютен и стилен ресторант – The Xperiment-1494322723.jpgВ Мусагеница отвори врати нов, уютен и стилен ресторант – The Xperiment-1494322889.jpgВ Мусагеница отвори врати нов, уютен и стилен ресторант – The Xperiment-1494322842.jpgВ Мусагеница отвори врати нов, уютен и стилен ресторант – The Xperiment-1494322833.jpgВ Мусагеница отвори врати нов, уютен и стилен ресторант – The Xperiment-1494322823.jpgВ Мусагеница отвори врати нов, уютен и стилен ресторант – The Xperiment-1494322813.jpgВ Мусагеница отвори врати нов, уютен и стилен ресторант – The Xperiment-1494322802.jpgВ Мусагеница отвори врати нов, уютен и стилен ресторант – The Xperiment-1494322794.jpgВ Мусагеница отвори врати нов, уютен и стилен ресторант – The Xperiment-1494322785.jpgВ Мусагеница отвори врати нов, уютен и стилен ресторант – The Xperiment-1494322770.jpgВ Мусагеница отвори врати нов, уютен и стилен ресторант – The Xperiment-1494322758.jpgВ Мусагеница отвори врати нов, уютен и стилен ресторант – The Xperiment-1494322749.jpgВ Мусагеница отвори врати нов, уютен и стилен ресторант – The Xperiment-1494322735.jpg

 

Вкусната храна е новото черно – никога не излиза от мода и винаги стои добре, независимо от повода. За да потвърди този принцип в сърцето на Мусагеница отвори врати нов, уютен и стилен ресторант – The Xperiment.

 

Екипът му е съставен от доказани професионалисти в кулинарията и ресторантьорството, за които вашето добро прекарване е най-важната мисия. Те ще ви посрещнат с усмивка и специални комплименти от заведението, независимо дали сте решили да похапнете за обяд, или да се насладите на дълга вечеря.

 

Главният готвач в Xperiment има 15-годишен опит в кулинарията, като 7 години е бил ръководител на кухнята в един от централните столични хотели. За това персоналът има увереността да ви поднася изискани блюда всеки път.

 

Вашите сетива ще бъдат напълно задоволени от визията, вкусът и аромата на уникалната Пържена пъстърва със сос Шардоне, която в The Xperiment се поднася по оригинален начин. Котлетът по Киевски, който ще откриете в ресторанта, пък ще ви разкрие огромна палитра от приятни усещания и ще ви остави пренаситени с хубави емоции. Пастата и Ризото са на световно равнище, а пресният Домашен сок от горски плодове няма опитате другаде.

 

Екипът на ресторант The Xperiment вярва, че изисканата храна не е привилегия единствено за живеещите в централната част на София. Те поднасят най-доброто и модерното от европейската и българската кухня в кв. Мусагеница и не търпят компромиси с качеството. За това в менюто на The Xperiment има от традиционни предложения като Патешки сърца, Домашни пържени картофи и салата Оливие до изискани предложения като Патешко магре и Свинско с бърбън сос, подходящи за специални поводи.

 

Освен със своята кухня, ресторантът ще ви очарова и с интериора си, в който стилен акцент са ръчно изработени дървени барове и отворената студена кухня. Разположението на масите позволява да преживеете както своя интимен момент със своята половинка, така и да организирате голямо семейно тържество. Независимо от вашия повод, персоналът на The Xperiment ще се погрижи за вашия комфорт и незабравимото ви прекарване.

 

Разположен на удобна локация - срещу болница „СофияМед“и само на 5 минути пеша от зала „Арена Армеец“, ресторант The Xperiment очаква гости всеки ден от 8 до 23 часа.

 

За повече информация следете страницата на ресторанта във Фейсбук ТУК!

 

Телефон за резервации 0888 692 000

 

 

 

 


От категорията

Вкусни рецепти за Илинден

-1491556349.jpg

20 юли 2017 | 10:45

Летни сармички

-1484665947.jpg

17 юли 2017 | 17:22

Катето Евро спретна уникално тирамису и зарадва феновете с ароматни истории от книгата си

Катето Евро спретна уникално тирамису и зарадва феновете с ароматни истории от книгата си-1500546150.jpg

В книгата, освен че разкрива тънкостите на готвенето, любимката на българската ...

20 юли 2017 | 13:22

Мус от ананас и малини

Мус от ананас и малини-1499871664.jpg

12 юли 2017 | 18:00

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.