Новият дом на словото е по съвместен проект на Съюза на тракийските дружества в България и издателство „Захарий Стоянов“.

Духовният кът е на метри от НАТФИЗ

Нова книжарница в сърцето на София! Радва с богато разнообразие на книги и безценни автографи

1669 | 10 септ. 2018 | 15:37

Домът на словото е по съвместен проект на Съюза на тракийските дружества в България и издателство „Захарий Стоянов“


Новооткритата в началото на септември в центъра на столицата книжарница „Тракия“ – съвместен проект на Съюза на тракийските дружества в България и авторитетното издателство „Захарий Стоянов“, вече посреща почитателите на писаното слово.

 

Щедро заредена с издания на български и световни класици, книжарницата задоволява вкуса на почитатели от всички възрасти и с различни предпочитания.
Приятното пространство – на метри от НАТФИЗ (ул. Стефан Караджа № 7 А), радва не само с голямото разнообразие от стойностни книги, а и с възможността за автографи от извести български автори.

 

Тук могат да се намерят книги от 45 поредици – „Българска класика в 120 тома“, „Божествен дух“, „Дълг и чест“, „Философия и човек“, „Съвременна българска поезия“, „Съвременна българска проза“, „Шедьовър“, „Критика“, „История и човек“, „Отечество любезно“, „Ловци на метафори“, „Чичопей“ – детска литература, „Слово и образ“, „Справочна литература, речници, енциклопедии“, „Театър“, „Арс-поетика“ – световна поезия, „Вяра и култура“, „Митология и културантропология“, „Малка оксфордска библиотека“ на издателство „Захарий Стоянов“ и специални издания на Съюза на тракийските дружества в България и на Тракийския научен институт.


Амбициите на стопаните на новия духовен кът в сърцето на София са да организират събития с изтъкнати творци и премиери на нови книги в Салон-галерията към книжарницата.

 


От категорията

Фотограф изнесе Софийската филхармония на открито
(Видео)

За откриването на изложбата пред НДК фотогряфът Антон Марков дава интервю пред Ивелина Кунчева от Канал 3-1537900285.jpg

Изложбата на Антон Марков е експонирана в парковото пространство на НДК срещу ...

25 септ. 2018 | 21:12

Излезе третата книга на Калина Паскалева „Секретно“
(Видео)

Романът на журналистката още преди излизането си предизвика десетки дискусии.-1537864815.jpg

С книгата авторката дава глас на онеправданите и слабите и разкрива част от ...

25 септ. 2018 | 11:38

Страх от лимони кара режисьор и драматург да грабне четката
(Видео)

Страх от лимони-1537901983.jpg

25 септ. 2018 | 21:57

Софийската филхармония се мести пред НДК
(Галерия)

Антон Марков-1537278746.jpg

Фотографът Антон Марков ще представи звезди на симфоничната музика и пред хора, ...

18 септ. 2018 | 16:45

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.