Дни след като спечели короната от конкурса „Лейди България“, Татяна Иванова се превърна в интернет сензация

Татяна Иванова взриви мрежата с иронично послание към политиците

Новата „Лейди България“: Не е редно миските ни да са по-умни от министрите

2498 | 29 юли 2020 | 17:05

Дни след като спечели короната дамата се превърна в интернет сензация

Дни след като спечели короната от конкурса „Лейди България“, Татяна Иванова се превърна в интернет сензация-1596031541.jpgДни след като спечели короната от конкурса „Лейди България“, Татяна Иванова се превърна в интернет сензация-1596031574.jpgДни след като спечели короната от конкурса „Лейди България“, Татяна Иванова се превърна в интернет сензация-1596031556.jpg

Дни след като спечели короната от конкурса „Лейди България“, Татяна Иванова се превърна в интернет сензация.

 

Дамата сподели закачлив фотос, на който позира с короната и лентата „Лейди България”, а в ръката си държи надпис: „Не е редно миските ни да са по –умни от министрите“, а снимката е съпроводена от надписа: “корони over каскети”.

 

Само за няколко часа фотосът обиколи най-големите групи във фейсбук и събра над 100 000 лайка. Разбира се, не липсваха и злобни коментари, които Татяна подминава с усмивка, споделяйки, че ироничното й послание не е било разбрано от всички.

 

Няколко дни по-късно Татяна сподели нова снимка с надпис: „Красотата може да е пагубна, ако не се употребява правилно. Властта също“. Множеството подкрепя Татяна за нестандартно изразената й гражданска позиция и цветното петно, което остави с нея в историята на протестите срещу Бойко Борисов и Иван Гешев.

 

Татяна е само на 32 години, но вече има сериозен опит в бизнеса. Красавицата дели времето си между офиса и дома, в който се грижи за тригодишната си дъщеря Ивон.

 

На 9 юли Татяна грабна короната „Лейди България". Критериите в него са момичетата да бъдат успешни и развили се в това, с което искат да се занимават. Татяна Иванова е родена в Пловдив. Завършила е журналистика, но засега тя е само нейно хоби. Днес умело носи много дини под една мишница.

 

Татяна е официален представител на световно известна гръцка марка бельо Med - за България, Сърбия, Гърция. Справя се успешно и с редица други неща и в ефира на bTV сподели, че не й остава никакво свободно време. Занимавала се е с мода, но кариерата й на модел отдавна е в миналото.

 

В предаването "Преди обед" тя разказа, че е участвала в конкурса „Лейди България“, защото е привлечена от кампанията “От любов към теб“, посветена на жените, които страдат от рак на гърдата. Приема присърце кампанията и с нетърпение очаква отпадането на мерките, за да може да организира събития, с които да бъде полезна на това хуманно начинание.


От категорията

На 14 и 15 август

Мода и летни страсти на Марина Диневи
(Видео)

Summer Fashion Weekend 2020-1596345516.jpg

Организаторите от Code Fashion TV и Dinevi Group представят програмата за ...

2 авг. 2020 | 08:17

Най-малкият син на Берлускони вдига сватба след 10 години годеж
(Видео)

-1423989046.jpg

Луиджи Берлускони е на 32 години и се занимава с финанси. Федерика Фумагали е с ...

4 авг. 2020 | 13:52

Меган получи поздравления за рождения си ден от кралското семейство
(Видео)

Меган получи поздравления за рождения си ден от кралското семейство-1596545932.jpg

Официалният акаунт в Туитър на Бъкингамския дворец, който редовно осведомява за ...

4 авг. 2020 | 15:56

Меган ще празнува в САЩ

Херцогинята, която се отказа от кралския живот, навърши 39 години
(Видео)

-1592038859.jpg

До дни се очаква излизане на "истинската история" на Мегзит в нова ...

4 авг. 2020 | 14:45