Ново отличие за 13-годишната Христина Йосифова

Ново отличие за 13-годишната Христина Йосифова

2244 | 5 септ. 2018 | 19:44

Ново отличие за 13-годишната Христина Йосифова-1536166194.jpgНово отличие за 13-годишната Христина Йосифова-1536165975.jpgНово отличие за 13-годишната Христина Йосифова-1536165952.jpg

Преди броени дни малката талантливка с голям глас стъпи на сцената на амфитеатъра в Несебър, за да се представи в "Поп Рок Фест" 2018.
Вижте какво споделя Хриси, ученичка на вокалния педагог от Х Фактор Искра Ангелова:

 

"Моята най-голяма награда е, когато видя вълнение в очите на хората, тяхната спонтанна реакция, докато пея. Публиката е огледалото на всеки изпълнител. Реагира на мига. Безпристрастна и безкомпромисна. И в това е магията на пеенето. Изпращаш послание чрез песента, чрез гласа си, и ако си бил разбран, публиката ти го показва. Да бъдеш отличен с 1-во място в "Поп Рок Фест"-а, това е огромно признание, защото на тази сцена се изявяват едни от най-добрите млади певци!"

 

Изпълнителите тази година са оценявани и награждавани от професионалното жури в състав Звездомир Керемидчиев - вокал на група "Ахат", Мая Райкова - продуцент на български поп, рок и джаз в БНР, Славчо Николов от Б.Т.Р. и Алекс Нушев - музикален продуцент и аранжор.

 

"Изборът на песни е много важен, когато решиш да се състезаваш в конкурс. Имаш максимум 8 минути за две песни, за да се представиш."- споделя момичето с божествен глас. 

 

Тази година за участието си във феста Хриси залага на една от най-красивите български песни "Гълъбо". Тя получава лично позволение от автора на песента Вида Пиронкова да я изпълни под нов аранжимент. Димитър Еленски, който е учител по китара на Хриси и нейна дуетна половинка, подготвя уникалния акустичен аранжимент на "Гълъбо", съобразен с времетраенето на конкурса.

 

"Всеки участник полага много усилия и старание, за да се представи по най-добрия начин. Създаваме помежду си добри приятелства. Подкрепяме се взаимно. Вълнуваме се заедно. Поздравяваме се за успехите! По този начин всеки конкурс е едно прекрасно преживяване за всеки от нас. С много от днешните пеещи тийнейджъри израстнахме заедно по сцените на конкурсите. Няма нищо по-хубаво да дадеш и да получиш усмивка, прегръдка и внимание на някой друг, който е избрал да сбъдва мечтите си чрез музика. Ние сме деца и трябва да се учим да се подкрепяме и помагаме".

 

Какво ново?

 

Очаквайте скоро новини за представянето на първия авторски, много емоционален, красив и модерен музикален проект на Хриси, създаден от двама изключителни творци - Мария Димитрова и Боян Ангелов.

 

Може да последвате Хриси в нейните социални канали чрез артистичния й псевдоним Christina Jordan (@christina.jordan.official), за да следите нейното развитие, предстоящи участия и собствени инициативи, насочени към подрастващите.Ново отличие за 13-годишната Христина Йосифова


Ново отличие за 13-годишната Христина Йосифова

От категорията

На пазар за роби и при червените маймунки в Занзибар
(Видео)

Резеватът Джозани Чвака бей в Занзибар, домът на червения колобус.-1547925112.jpg

Българите в Румъния, Молдова и Украйна са петимни за наши книги и слова. В ...

19 ян. 2019 | 21:16

Стойчо Керев отива с "Новото познание" в БНТ2
(Видео)

Стойчо Керев-1547657195.jpg

Ново предаване за наука, хипотези и мистика

16 ян. 2019 | 18:45

Даниел Петканов обяви, че напуска Нова телевизия
(Видео)

Даниел Петканов обяви, че напуска Нова телевизия -1547656349.jpg

Животът, разбира се, продължава, а сега съм много щастлив, че имам възможост да ...

16 ян. 2019 | 18:32

Visages даде старт на парти сезона за 2019-а с премиерата на Fashion Circle
(Видео)

Ива и Дара Екимови-1547827843.jpg

18 ян. 2019 | 18:09

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.