Ново отличие за 13-годишната Христина Йосифова

Ново отличие за 13-годишната Христина Йосифова

2462 | 5 септ. 2018 | 19:44

Ново отличие за 13-годишната Христина Йосифова-1536166194.jpgНово отличие за 13-годишната Христина Йосифова-1536165975.jpgНово отличие за 13-годишната Христина Йосифова-1536165952.jpg

Преди броени дни малката талантливка с голям глас стъпи на сцената на амфитеатъра в Несебър, за да се представи в "Поп Рок Фест" 2018.
Вижте какво споделя Хриси, ученичка на вокалния педагог от Х Фактор Искра Ангелова:

 

"Моята най-голяма награда е, когато видя вълнение в очите на хората, тяхната спонтанна реакция, докато пея. Публиката е огледалото на всеки изпълнител. Реагира на мига. Безпристрастна и безкомпромисна. И в това е магията на пеенето. Изпращаш послание чрез песента, чрез гласа си, и ако си бил разбран, публиката ти го показва. Да бъдеш отличен с 1-во място в "Поп Рок Фест"-а, това е огромно признание, защото на тази сцена се изявяват едни от най-добрите млади певци!"

 

Изпълнителите тази година са оценявани и награждавани от професионалното жури в състав Звездомир Керемидчиев - вокал на група "Ахат", Мая Райкова - продуцент на български поп, рок и джаз в БНР, Славчо Николов от Б.Т.Р. и Алекс Нушев - музикален продуцент и аранжор.

 

"Изборът на песни е много важен, когато решиш да се състезаваш в конкурс. Имаш максимум 8 минути за две песни, за да се представиш."- споделя момичето с божествен глас. 

 

Тази година за участието си във феста Хриси залага на една от най-красивите български песни "Гълъбо". Тя получава лично позволение от автора на песента Вида Пиронкова да я изпълни под нов аранжимент. Димитър Еленски, който е учител по китара на Хриси и нейна дуетна половинка, подготвя уникалния акустичен аранжимент на "Гълъбо", съобразен с времетраенето на конкурса.

 

"Всеки участник полага много усилия и старание, за да се представи по най-добрия начин. Създаваме помежду си добри приятелства. Подкрепяме се взаимно. Вълнуваме се заедно. Поздравяваме се за успехите! По този начин всеки конкурс е едно прекрасно преживяване за всеки от нас. С много от днешните пеещи тийнейджъри израстнахме заедно по сцените на конкурсите. Няма нищо по-хубаво да дадеш и да получиш усмивка, прегръдка и внимание на някой друг, който е избрал да сбъдва мечтите си чрез музика. Ние сме деца и трябва да се учим да се подкрепяме и помагаме".

 

Какво ново?

 

Очаквайте скоро новини за представянето на първия авторски, много емоционален, красив и модерен музикален проект на Хриси, създаден от двама изключителни творци - Мария Димитрова и Боян Ангелов.

 

Може да последвате Хриси в нейните социални канали чрез артистичния й псевдоним Christina Jordan (@christina.jordan.official), за да следите нейното развитие, предстоящи участия и собствени инициативи, насочени към подрастващите.Ново отличие за 13-годишната Христина Йосифова


Ново отличие за 13-годишната Христина Йосифова

От категорията

Да галиш змиорка и да танцуваш с луд бамбук на Молукските острови
(Видео)

Галенето на змиорка е атракция в селцето Уаии-1555769570.jpg

Дискретният чар на непознатата Барселона с Грети Гарсия. Сладкарката от ...

20 апр. 2019 | 17:57

Ален Делон ще получи почетна "Златна палма" за цялостен принос
(Видео)

Сн. Инстаграм-1555572773.png

Актьорът дълго отказвал да приеме наградата, смятайки, че трябва да присъства ...

18 апр. 2019 | 10:10

Мелания и Доналд Тръмп с грандиозен публичен скандал във Флорида
(Видео)

Сн. Инстаграм-1556031964.png

По думите на очевидец на съседна маса е седяла голямата дъщеря на Доналд Тръмп ...

23 апр. 2019 | 18:02

Сашо Диков като дядо на Александър: Няма по-щастлив човек от мен!
(Видео)

Сашо Диков като дядо на Александър: Няма по-щастлив човек от мен! -1556027362.jpg

„Горд съм, че са кръстили бебето на мен. Имам зет като мед. Илиян е талантлив, ...

23 апр. 2019 | 16:47

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.