Нумероложката Милена Иванова ЕА със семинар за програмиране на личната 2019 г.

Нумероложката Милена Иванова ЕА със семинар за програмиране на личната 2019 г.

4303 | 7 ноем. 2018 | 11:54

Със специалното участие на Паоло Борги - италиански инструменталист, известен по света като музикален терапевт


На 18 ноември 2018 г. в зала „Витоша“ на Интер Експо Център ще се проведе еднодневен семинар на нумероложката Милена Иванова ЕА „Програмирай личната си 2019 години за здраве, любов и просперитет“.

 

Какво и как да направим, за да планираме добре предстоящата 2019 г.? Възможно ли е да постигнем всичко или има и предопределени събития? Как да работим за промяната?

 

Това са само малка част от темите, които Милена Иванова ще представи по време на събитието. Целта на популярната нумероложка е да предложи радикално нов модел за промяна на живота, мисленето и действията. Всичко в него е съобразено с нумерологичната кармична рамка за 2019 години, защото всяко нещо, което искаме да постигнем, има точно определено време и механизъм.

 

Специален гост на семинара е италианският музикант и терапевт  Паоло Борги. Той ще направи едночасова музикална терапия с инструмента ханг, която е иключително популярна в Италия. Паоло и ЕА ще Ви помогнат чрез специален терапевтичен сеанс и медитация да закодирате желаното за 2019 година.  

 

Известно е, че музиката на 432 Hz възвръща изгубения баланс с Природата.  A = 432 Hz е звукова честота в музиката, утвърдена преди повече от 150 години от италианския оперен композитор Джузепе Верди. Музикалната хармония и музикалната вибрация на Вселената са строго свързани със сакралната геометрия.

 

ПаолоБорги винаги е бил вдъхновен от пътуващото изкуство и пърформънси, със силна страст към музиката и по-специално към ударните инструменти. Най-голямата страст на Паоло е инструмента Ханг. Хангът е сравнително нов музикален инструмент и има швейцарски произход, названието на инструмента произлиза от думата "Hang" която на немския диалект, използван в Берн, значи "ръка". Хангът е музикален инструмент, създаден през 2000 г. от Феликс Рохнер и Забина Шьорер в Берн, Швейцария. Паоло купува своя ханг през 2007, а след това се сдобива с още 4 различни вида на този инструмент.

 

През февруари и май 2012 г. участва в телевизионното танцово шоу „Италия търси таланти“ на Canale 5 (Chanel 5). В конкуренция с различни изпълнители на ханг, той получава огромна подкрепа и одобрение от критиците и обществеността, преминавайки във финалите на шоуто. За финала на друг телевизионнен формат, представен от Мария Де Филипи, "Амичи", той свири с оркестъра Annalisa Scarrone по време на представлението на цирковия изпълнител Девин де Бианки.

 

Оттогава насам той участва в различни фестивали,специални събития и семинари в цяла Италия и в чужбина. Паоло също така продуцира саундтраци с инструмента ханг, предназначени специално за фитнес зали и уелнес центрове.

 

За Милена Иванова ЕА:

 

Милена Иванова – Еа е нумеролог, шамбала лечител, сертифициран ангелски терапевт, фъншуй експерт и специалист по личностно развитие. Завършила е езотерична нумерологична психология в Русия. Десет години специализира в областта на личностното развитие и сертифицира ангелска терапия при Дорий Върчу. Автор е на многобройни статии и дневни нумерологични прогнози за най-четените сайтове у нас.

 

Участва със собствена рубрика “Магията на числата“ в една от най-гледаните телевизии и често е канена като консултант - нумеролог в различни телевизионни предавания. Работи с много хора в индивидуални и групови сесии. Водещ е на редица нумерологични обучения, курсове и семинари. В първата й издадена книга „Номерология на успеха“ тя събира десетгодишната си работа в областта.   

 

За Паоло Борги:

 

Паоло Борги е роден през 1983 година в малко градче в Емилия-Романя, един от 20-те региони в Италия. Започва кариерата си като дърводелец, експерт в изграждането и дизайна на стълби и други дървообработващи проекти. Междувременно през 2013 година завършва CETOM, Флоренция, специалност „музикална терапия“ и започва да използва таланта си и уменията си, за да свири на инструмента Ханг.

 

В продължение на много години той продължава да търси необичайни и различни  инструменти, като създава и свои инструменти, като тръбни звънчета, кайон, барабани и други ударни инструменти. Той използва шперплат, за да замести животинската кожа,  а друга част от инструментите изработва от рециклирани материали.

 

Паоло е гост – музикант при откриването на "Морган ел Сагом" в Пиаца Дела Пилота, Парма. Участва в конкурса "Creo" на MTV "Your Noise" и в различни фестивали като Фестивал Ферара Бускер от 2007 до 2014; Фестивал Arte di Strada "Ратапаплан" в Сан Ремо; Фестивал "Борго Бускер" в Феенца; Имола в Музика; Mercantia Certaldo (международен фестивал на уличния театър); Априти Борго и Фасти Верулани. Списъкът на фестивалите и концертите, в които Паоло е взел участие е огромен, тъй като той се представя в почти всички италиански региони и гостува в чужбина, включително Лондон и Барселона.

За повече информация:

Ирина Люцканова – ПР на проекта

E-mail: irina@newartpoint.eu

Mobile:0889 22 87 99

За консултация и записване на час при Милена Иванова ЕАF@Ealife.bg

 

А ако искате да посетите семинара на номероложка на 18 ноември в Интерекспоцентър последвайте линка

https://www.ealife.bg/bg/events/view/6/nomerologiia-na-uspeha?fbclid=IwAR0umnGmvBttZnr37D6Uiw1fQwqfnMUogqqoyFdGP4HvkRmUCZhoMPGarBI