Опит за световен рекорд в осмата „Нощ на звездите“

2064 | 4 ноем. 2018 | 18:05

Енчо Керязов отново е поканил носители на Златен и Сребърен клоун от фестивала в Монте Карло, които на 23 март да нажежат „Арена Армеец“

-1477245078.jpgНосители на Златен и Сребърен клоун от фестивала в Монте Карло на 23 март отново ще нажежат „Арена Армеец“   

 -1541347600.jpg

Енчо Керязов, най-успелият български артист на манежа в момента, е носител на Сребърен клоун от световния фестивал В Монте Карло – еквивалент на „Оскар“ за цирковото изкуство.

 

Вече осем години неговата фондация за подпомагане на даровити българчета организира „Нощ на звездите“. Това е незабравим шоу-спектакъл в зала „Арена Армеец“, в началото на който хора на изкуството и спорта със световен авторитет и тежест в обществото връчват наградите на най-изявените и  талантливи деца на България в категориите Изкуство, Образование, Спорт. Отличия има и за ученици в неравностойно положение, които с достойнство утвърждават невероятните възможности на човешкия дух, воля и упоритост!

 

След кратката церемония започва истинското шоу с участието на международни звезди на манежа и именити български изпълнители. Тази година бляскавия спектакъл ще бъда на 23 март, отново в зала Арена Армеец. С всяко следващо издание „Нощ на звездите“ изненадва публиката и надскача предишното.

 

Представлението е уникално и по отношение на логистиката – усилията да се стиковат програмите на толкова много звезди на музиката и манежа от цял свят на една дата, да се превози реквизита им от другия край на планетата, да им се осигури време за репетиции…

 

Седмата нощ на звездите събра 150 участници от 11 държави, които представиха невиждани номера. Плюс 13 деца от България. Никъде другаде не могат да се видят шестима носители на Златен клоун в едно шоу.

 

Режисьор бе холандският продуцент Кеес ван Лимпт, който стои зад спектакли като Световния коледен цирк и Кралския театър „Карре”.

 

Осмата „Нощ на звездите“ ще мине под знака на магията във всичките й проявления. 30 танцьори от пет различни жанра ще покажат, че изкуството е вълшебство. По традиция живата музика ще се изпълнява от оркестър от 60 музиканти под ръководството на Левон Манукян. Десет знакови личности от българския шоу бизнес също ще излязат на сцената.

 

Самият Енчо Керязов подготвя изненадващ нов номер, който няма нищо общо с еквилибристиката и е създаден специално за грандиозния спектакъл.  За да  видите изпълненията на гостите от чужбина едно по едно ще трябва да прелетите целия свят, а тук каймакът на манежа ни идва на крата.

 

Това са „Дуо Стиберти“, победители от последното издание на фестивала в Монте Карло, клоунът на клоуните - Давид Ларибле, също притежател на "Златен Клоун". Ще пристигне и най-пластичният човек в света -  Александър Батуев, единственият артист от този жанр печелили Сребърен Клоун в цялата история на фестивала в Монте Карло.

 

За чест на българския цирк, „Дуо Ковачеви“ са единствените европейски артисти, дръзнали да изпълнят предно салто от външната страна на Колелото на смъртта. Те са избрали "Нощ на звездите", за да направят опит за световен рекорд - салто със завъртане на 360 градуса, чудо, граничещо с магията.

 

Публиката в „Арена Армеец“ ще се диви и на „Дуо Екстрем“- въздушни акробати, които пишат съвременната история на цирка.Само преди месец те спечелиха нагадата на френския президент Макрон на фестивал в Париж.

 

В рекламирането на фееричния спектакъл са се включили Михаела Филева, Христо Мутафчиев и Орлин Горанов. Клипове с техните гласове звучат във всички бензиностанции на OMW.  Към тях ще се присъединят Ненчо Балабанов и Любо Киров.

 

От 1 декември на сайта на фондация „Енчо Керязов“ ще можете да изпращате кандидатурите на талантливите и успели българчета, сред които журито да избере наградените за 2019 година.  Церемонията по награждаването от 2017 година

Енчо Керязов отново е поканил носители на Златен и Сребърен клоун от фестивала в Монте Карло, които на 23 март да нажежат „Арена Армеец“

Трейлър на Седмата нощ на звездите

Енчо Керязов отново е поканил носители на Златен и Сребърен клоун от фестивала в Монте Карло, които на 23 март да нажежат „Арена Армеец“

От категорията

"Ти си“ на EXPOSE - обещание за нещо повече от любов и нещо повече от страст
(Видео)

Цвети и Светльо от EXPOSE провокират летните чувства с ритъма на Бразилия-1563718879.jpg

Ексцентричната рокля на изпълнителката ефектно е изработена от филмови ленти

21 юли 2019 | 17:18

Дара Екимова казва "Обичам те" на гръцки и английски на своя любим в горещия летен хит „Sagapao”
(Видео)

Дара  Екимова казва "Обичам те" на гръцки и английски на своя любим в горещия летен хит „Sagapao”-1563478899.jpg

Искрата облича посланието в универсалния език на музиката, помагайки му да ...

18 юли 2019 | 22:38

Хелън Мирън стана руска царица (Видео)
(Видео)

Кадър: YouTube-1563796373.png

Артистката с руски корени, която е спечелила "Оскар" за ...

22 юли 2019 | 14:50

Шеф Иван Манчев стана баща за трети път
(Видео)

Сн. Фейсбук-1563795326.png

Шеф Манчев е баща на две деца от първата си жена. Преди време стана ясно, че ...

22 юли 2019 | 14:34

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.