Слънцето навлиза във връзка с Венера – планетата на любовта, парите и красотата

Меркурий напуска ретроградната си фаза, от 1 август Вселената стартира нов цикъл от промени

4854 | 31 юли 2019 | 12:04

Хората ще започнат бавно да се затварят в себе си и да водят личните си монолози. Доколко равносметките ще бъдат ефективни, ще зависи от действията. Затова си струва да посветите август на решителни стъпки към това, което отдавна искате


До началото на месец август остават броени часове. Тази месец ще бъде един от най-важните през лятото за много хора.

 

Преживяхме сложен юли, с многобройни затъмнения, но сега навлизаме в нова фаза на трансформация, когато Вселената ще провери изпълнението на кармичната мисия на всеки човек.

 

Меркурий – планетата, която е ретроградна от няколко седмици, ще се завърне в обичайното си положение, а това означава, че в живота ни ще започнат да се разиграват интересни ситуации. Ще създадем нови контакти. Как да се подготвим за новото?

 

Какво идва след края на ретроградния Меркурий?

От 1 август Вселената стартира нов цикъл от промени в нашия живот, тъй като Меркурий започва да се връща от ретрограден към обичайното си положение. Това означава, че може да бъдем обезпокоени от различни недоразумения. Ще започнете да си задавате въпроси от сорта на: Какво искам? Как да продължавам от тук нататък? Какви ще са новите ми цели от есента? Хората ще започнат бавно да се затварят в себе си и да водят личните си монолози. Доколко равносметките ни ще бъдат ефективни, ще зависи от действията ни. Затова си струва да посветите август на решителни стъпки към това, което отдавна искате, но отлагате.

 

Сега е време за Лъвовете – това е идеалният период, в който те могат да се заемат с хобитата си, а също така и да отделят повече време на романтичната страна на отношенията си.

 

В допълнение на факта, че Меркурий излиза от ретроградната си фаза, Слънцето навлиза във връзка с Венера – планетата на любовта, парите и красотата. Астролозите препоръчват да спрете да се вземате твърде насериозно и да опростите отношенията си с околните.

 

Венера и Слънцето ще ни насърчават да се грижим по-добре за външния си вид, да обновим гардероба си и да отделяме повече време за творчество.

 

Периодът на зодия Лъв под знака, на който ще премине по-голямата част от август, ще облагодетелства онези, които се радват на живота, но позволяват същото и на другите.

 

Източник: Канал 3

 


От категорията

Светлана Поченкова: Проблем във вътрешните органи се отразява върху гръбначния стълб или ставите
(Видео)

Д-р Светлана Поченкова-1566667886.jpg

У вас много педиатри не обръщат внимание на костните и двигателни болести при ...

12 ноем. 2019 | 20:18

Българинът изневерява на Сейшелите с Корея и Япония
(Галерия)

Танц с лодки в Пънлай.-1573372311.jpg

Наталия Бояджиева, автор на "Светлина от Изтока" за непознатия град ...

10 ноем. 2019 | 09:55

Връчват награда на Робърт де Ниро за цялостно творчество
(Галерия)

-1479987618.jpg

Гилдията се обоснова с изключителните постижения на Робърт де Ниро в киното и ...

13 ноем. 2019 | 16:41

Пожарите в Австралия унищожили две къщи на Ръсел Кроу (Снимки)
(Галерия)

-1424969940.jpg

В съобщението, показващо изгорена земя и овъглени предмети в имота му в ...

13 ноем. 2019 | 16:23

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.