За консултация и записване на час при Милена Иванова-ЕА @ЕАlife.bg https://www.facebook.com/EAlife.bg/

Нумерологичен индивидуален анализ за родените по дати през месец май

От 12-те месеца в годината май е най-труден

3754 | 7 май 2021 | 00:14


Предстои да преживеем по-слаб месец май при път на живота -2.

Месечният нумерологичен аспект активира търговия и двустранни споразумения на приливи и отливи.

 

Периодът е подходящ за търговия, разговори, срещи и наместване на отношения. Невъзможно е да се постигнат най- добри резултати, но ако се положат усилия, това ще се усети през юни.

 

От дванайсетте месеца през годината, този е един от бавните и трудни периоди. Не е сега момента за важни неща. Води до повторение и случване от втория път. Пригответе си резервен план, защото повечето неща ще се случват от втория път.

 

-позитивни дни за успех в три направления-7, 16, 17, 25, 29;

-дни за пасивен успех-1, 5, 6, 10, 15;

-силни бизнес дни- няма

-дни за издаване на документи- няма

-дни подходящи за сватби с дългосрочно благословение- няма

- критични дни - 26; - води до влошаване на здраве, конфликт, караница, аборт, стрес, катастрофи и преобръщане на доброто в зло.

 

Цвят- жълто-зелено, зелено, сребърно.

Музикален тон - Фа (хармонизира и лекува пространството)

 

Лечебен код- 33789

 

За родените на 1, 10, 19, 28- мо число. Всички хора от тази група предстои да преживеят един добър месец с път на живота 2. Личният им аспект активира много срещи, посредничество и разговори, проява на добри организационни умения, успех в търговията в името на втори човек. Период на приливи и отливи. Нещата потръгват, след това спират на цикли през целия период. Да се пазят от клюки и клюкарстване.

Мото: Добрите взаимоотношения са ключ към успеха ми!

 

За родените на 2, 11, 20, 29-ти. Предстои да преживят личен късметлийски активен месец с път на живота 3. Период за рестарт на живота, развитие от място, влагане на желание и амбиция за да успеят. Периодът носи сбъдване на мечта, бързина в подреждане на събития, намиране на мир и хармония у дома.

Мото: Късмета е на моя страна!

 

За родените на 3, 12, 21, 30-ти. Предстои да преживеят един от слабите си месеци за годината, който може да донесе тъга, умора, недоволство и комфликт в семейството. Периода носи честа смяна на настроение, лутане, тревожност, постоянно колебание и съмнение. Здравните показатели са влошени, възниква неочакван проблем или наложителен ремонт. Превенцията се извършва чрез вода, помощ на нуждаещ се човек, изплакване на сълзи и водни процедури. Не се препоръчва преумора и нагърбване с много ангажименти.

Мото: Обичам себе си!

 

За родените на 4, 13, 22, 31-ви. Преживяват месец с път на живота 5. Активен период с акцент върху социалните дейности. Успеха ще зависи лично от мен. Каквото си направя, такова и ще бъде. Налага се тази група от хора да си свършат сами работата, честно и по правилата в нормата. Активират се пътувания и командировки на къси разстояния. Успеха идва чрез казано от друг човек и когато лично отидат на място за да се убедят, че всичко е както трябва да бъде.

Мото: Аз работя за успеха си!

 

За родените на 5, 14, 23-ти. Преживяват месец с път на живота 6. Активен и шумен период за преживяване на радост, купони, веселби и много срещи. Аспекта активира личната мотивация, смях, забава и творчески проекти. Разнообразен момент с възможност да направят всичко както желаят. Период за рискове, издаване на заповеди и даване воля на емоциите.

Мото: Красотата е навсякъде около мен!

 

За родените на 6, 15, 24-ти. Предстои да преживеят месец с път на живота 7. Месец за изпълнение на големи проекти и дългосрочно плануване. Сами са си център и се въртят около оста си. Надеждата ги крепи във всяка ситуация. Момент за дела и помощ на другите, който дава ясна представа кой кой е и каква позиция заема. Период за уроци и равносметка.

Мото: Вярвам в доброто!

 

За родените на 7, 16, 25-ти. Месец с път на живота 8, предназначен за семейството и решаване на финансови въпроси. Периода е подходящ за инвестиция и трайни капиталовложения в имоти и ценни предмети, накити, бижута. Благославят се покупки за дома и обзавеждане. Подходящ период за годеж или семейни тържества. Получава се възможност за натрупване без трудности и затруднения. Женитбен шанс в бъдеще чрез запознанство.

Мото Благоденствие и просперитет!

За родените на 8, 17, 26-ти. Месец с път на живота 9, в който най -накрая се случва нещо дълго чакано и отлагано. Активира се възможност за довършване на лично започнати дейности, преминаване през трудност за да издържат и получат заслужена победа. Месец за работа и решаване на семеен въпрос. На необвързаните се дава шанс за запознанство. Всичко се случва наведнъж и трябва да се издържи до край.

Мото: Аз мога!

 

За родените на 9, 18, 27-ми. Месец с път на живота 1, за нови пътувания и преживяване на лично щастие. Момента е подходящ за провеждане на лични срещи и постигане на желаното. Възможни са новости, нова работа, навлизане в ново обкръжение от хора. Правете само това, което ви прави щастливи и проверявайте казаното, защото има възможност да мислите едно, но друго да се случи.

Мото: Щастието е навсякъде около мен!

За консултация и записване на час при Милена Иванова-ЕА @ЕАlife.bg https://www.facebook.com/EAlife.bg/

 

 

 

 


От категорията

Мечтата на Кристо е изпълнена: Триумфалната арка е опакована (СНИМКИ)

Снимка: Туитър-1631798284.jpg

Проектът беше представен в четвъртък от неговия племенник Владимир Яваишев и ...

16 септ. 2021 | 16:17

Неиздаван запис на Джон Ленън отива на търг

Сн. Туитър-1631707993.png

Той представлява 33-минутен разговор с него в неофициална обстановка. Ленън ...

15 септ. 2021 | 15:12

Дъщерята на Зуека Девина няма да емигрира с баща си

Дъщерята на Зуека Девина няма да емигрира с баща си-1632071106.jpg

Родителите ми винаги са пътували много, а моето място беше в мазетата, където ...

19 септ. 2021 | 20:03

Нострадамус предсказва края на Путин

-1609152436.jpg

Стихът на Нострадамус гласи, че астероиден дъжд ще сполети планетата. Ако ...

19 септ. 2021 | 10:13