Тони Златков. Кадър: БТВ

Вижте потресаващия разказ на бизнесмена Тони Златков

Отвлеченият Адриан Златков е пуснат ден след като e платен откуп (видео)

2514 | 11 септ. 2017 | 11:31

Похитителите са общували с Тони Златков с есемеси като са се свързали два дни след отвличането


Отвлеченият софиянец Адриан Златков е бил освободен ден след като баща му е платил откуп. Това се разбра от разказ на самия баща пред БТВ. Тони Златков отказа да съобщи размера на откупа, но посочи, че става дума за сериозна за семейството му сума. Той не даде повече детайли по предаването на парите.

 

Похитителите са общували с него с есемеси като са се свързали два дни след отвличането. По думите му върху сина му не е упражнявано насилие, но той се е прибрал дезориентиран и много изтощен. Похитителите вчера са го изоставили по трасето между Самоков и София, на около 20 км преди Панчарево. Преминаващи с автомобил хора са го докарали до бензиностанция в Горубляне, откъдето той се е обадил на родителите си да го приберат.

 

Бащата отново каза, че няма врагове и не вярва отвличането да е свързано с неговия бизнес - автокъща. Той обясни, че семейството никога не е ползвало охрана. Не каза дали смята след случилото се да ползва или да отиде със семейството си да живее в чужбина.

 

Не търся възмездие, искаме да си върнем спокойствието и нашия живот, обяви бащата на отвлечения. Той потвърди, че преди няколко дни е търсил контакт с бизнесмена Киро Киров, който преди години също бе отвлечен. Четиресет минути преди срещата бащата я е отменил, разказа Киров тази сутрин пред Нова телевизия.

 

Златков обясни, че това се наложило, защото изникнала друга спешна среща, но целта му била да поговори с Киров за неговото отвличане, за да бъде по-наясно със случващото се.Отвлеченият Адриан Златков е пуснат ден след като e платен откуп

Похитителите са общували с Тони Златков с есемеси като са се свързали два дни след отвличането

От категорията

Извънредно! Акция на ГДБОП и ДАНС в Медицинския университет в София

-1511963259.jpg

Става въпрос за корупционна схема, свързана с приема на чуждестранни студенти

19 ян. 2018 | 17:38

Разбихме международна пирамида за пране на пари чрез криптовалута

-1516367820.jpg

В момента дейността на свързани с "OneCoin Ltd." дружества се ...

19 ян. 2018 | 15:15

Откриха тяло на мъж край пътя към Нови Искър

-1463058665.jpg

Според първоначалните данни, мъжът е починал при пътнотранспортно произшествие

19 ян. 2018 | 12:42

Прокуратурата е отказала да образува дело по доклада на ДАНС за БАЦИС

Румяна Арнаудова -1507727911.jpg

На 16 януари БСП обяви започване на инициатива за разсекретяване на доклада на ...

18 ян. 2018 | 17:36

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


2018