Овчарска мусака

Овчарска мусака

7595 | 5 юли 2017 | 12:30


Необходими продукти:
250 г кайма смес
2 тиквички
2 картофа
1 чушка
100 г ориз
2-3 л. олио
магданоз
сол на вкус
червен пипер
черен пипер

За заливката:
1 яйце
1 кофичка кисело мляко
4-5 л. брашно

Приготвяне:
Каймата се запържва. към нея се прибавят порцираните зеленчуци и ориза. Готовата смес се пресипва в намазнена тавичка, запича се за около 50 минути. Изважда се и се полива със заливката. Допича се за 5-7 минути.
Поднася се с пресен копър или магданоз


От категорията

Проф. Байкова съветва какво да хапваме по време на Коледните пости

-1471001764.jpg

За да се използват постите за редуциране на определени килограми, трябва човек ...

16 ноем. 2017 | 11:24

Какво да хапваме по време на Коледните пости - вкусни рецепти

-1479187802.jpg

15 ноем. 2017 | 16:25

Утре започват коледните пости: Как да се храним здравословно?

Сн. БГНЕС-1510656957.jpg

14 ноем. 2017 | 12:48

Мусака от карфиол

Мусака от карфиол-1510576219.jpg

13 ноем. 2017 | 14:27

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.