ПРОФОН търси във Фейсбук истории, в които Музиката създава разликата

ПРОФОН търси във Фейсбук истории, в които Музиката създава разликата

507 | 15 септ. 2018 | 18:33

Участниците в кампанията имат шанса да спечелят билети за концертите на Лили Иванова, Васко Василев, Орлин Павлов и спектакъла „На нея с обич! Емил Димитров“

ПРОФОН търси във Фейсбук истории, в които Музиката създава разликата-1537025692.jpgПРОФОН търси във Фейсбук истории, в които Музиката създава разликата-1537025674.jpgПРОФОН търси във Фейсбук истории, в които Музиката създава разликата-1537025654.jpgПРОФОН търси във Фейсбук истории, в които Музиката създава разликата-1537025635.jpg

Коя  песен свързвате с първото си влюбване? Има ли изпълнител, чиито глас моментално ви връща на мястото, където за последно сте се чувствали у дома?

 

Колко силна е емоционалната ви памет за музиката? Това са част от въпросите, на които ПРОФОН ще търси отговор във Фейсбук кампанията по повод 20 годишнината си.

 

През септември и октомври всеки, споделил в коментар житейски спомен, в който Музиката е създала разликата, има шанс да спечели билети за предстоящите концерти на Лили Иванова, Орлин Павлов, Васко Василев и спектакъла „На нея с обич! Емил Димитров“. В чест на годишнината си ПРОФОН отваря и свой профил в Инстаграм, като специално за случая стартовата серия от снимки ще показва популярни изпълнители и продуценти от родната сцена в период от преди две десетилетия, в детството, и сега.

 

Виртуозният цигулар Васко Василев пръв направи подарък за рождения ден на ПРОФОН  с два изключителни кадъра от личния си архив.

 

През септември и октомвривсеки понеделник във Фейсбук страницата си ПРОФОН ще ви провокира да  разкажете своята история с песен в коментар или таг на приятел в споделения линк. В края на всяка седмица на томболен принцип ще бъде изтеглено името на участника, който ще получи два билета за концерт, като първите четири продукции, подкрепили кампанията, са следните:

 

Орлин Павлов, 1 октомври

Първият голям самостоятелен концерт на Орлин Павлов “Още малко...” ще се случи на 1 октомври 2018 г. – Световния ден на музиката. Един от най-харизматичните артисти в поп гилдията ще представи за първи път на живо песните от дългоочаквания си нов албум “Още малко...”, както и част от емблематичните си парчета.

 

 „На нея с обич! Емил Димитров“, 5 октомври

Ако все още не сте гледали този толкова различен и откровено изненадващ за българска сцена музикален спектакъл, не пропускайте датата 5 октомври. Тя е единствена в календара на независимата мащабна продукция за сцената ѝ в зала 1 на НДК през 2018-а година „На Нея с обич! Емил Димитров“ разказва историята за последната мечта на Емил – да се срещне отново и за последен път с Нея – своята Публика, да пее за Нея, да се сбогува с Нея. В изпълнение на актьора Даниел Цочев ще чуете 16 от незабравимите песни на Емил Димитров като „Моя страна”, „Ако си дал“, „Писмо до мама”, „Джулия“. Прекрасната музика към спектакъла звучи в живо изпълнение на Симфоничен оркестър, бенд и трио вокали с диригент Христо Павлов.

 

Лили Иванова, 25 октомври

Концертът на 25 октомври е първият от трите поредни за примата в зала 1 на НДК. Да гледаш Лили Иванова на живо е привилегия – в продължение на близо три часа тя рисува картини за гласа си и с шедьоври като „Този свят е жена“и „Невероятно“ кара публиката да я аплодира като артист, национално богатство и скъп изповедник в едно.

 

Васко  Василев, 5 ноември

Виртуозният цигулар притежава таланта да разпродава концертите си напълно поне месец преди датата и без предварително обявен репертоар. На 5 ноември в зала 1 на НДК Васко Василев за пореден път ще пренесе в едно по-добро духовно измерение българска публика с  изключителния си талант, момчешки чар и чувство за хумор. Към бенда му ще се присъединят и солистите на „Ковънт гардън“.

 

Следете Фейсбук кампанията „Музиката създава разликата“ тук:

https://www.facebook.com/PROPHON

 

Последвайте ПРОФОН  в Инстаграм  тук:

https://www.instagram.com/prophon1bulgaria/


От категорията

Фотограф изнесе Софийската филхармония на открито
(Видео)

За откриването на изложбата пред НДК фотогряфът Антон Марков дава интервю пред Ивелина Кунчева от Канал 3-1537900285.jpg

Изложбата на Антон Марков е експонирана в парковото пространство на НДК срещу ...

25 септ. 2018 | 21:12

Излезе третата книга на Калина Паскалева „Секретно“
(Видео)

Романът на журналистката още преди излизането си предизвика десетки дискусии.-1537864815.jpg

С книгата авторката дава глас на онеправданите и слабите и разкрива част от ...

25 септ. 2018 | 11:38

Страх от лимони кара режисьор и драматург да грабне четката
(Видео)

Страх от лимони-1537901983.jpg

25 септ. 2018 | 21:57

Софийската филхармония се мести пред НДК
(Галерия)

Антон Марков-1537278746.jpg

Фотографът Антон Марков ще представи звезди на симфоничната музика и пред хора, ...

18 септ. 2018 | 16:45

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.