Пълнени чушки с кайма и ориз

Пълнени чушки с кайма и ориз

13403 | 17 юли 2019 | 14:55


Необходими продукти:
10 бр. чушки камби
1 бр. лук
1 бр. моркова
500 г кайма
1 ч.ч. ориз
олио
чубрица

червен пипер

черен пипер

сол


Начин на приготвяне:
Лукът и морковите се нарязват на ситно и се запържват. Към тях се добавя каймата, след няколко минути се добавя и оризът заедно с подправките и 1 чаша топла вода.

 

С готовата смес се пълнят измитите и почистени чушки. Нареждат се в тавичка и се покриват с 3 чаши топла вода.

 

Пекат се на 180 градуса за 45-50 минути.


От категорията

Какво да сготвим на Голяма Богородица – вкусни рецепти

-1543834129.jpg

14 авг. 2019 | 13:00

Домашна лютеница по рецептата на баба

-1422358346.jpg

13 авг. 2019 | 16:20

Традиционна рецепта за баклава за Курбан Байрам

-1504167497.jpg

9 авг. 2019 | 17:05

Гръцка салата по оригинална рецепта

Гръцка салата по оригинална рецепта-1565255697.jpg

8 авг. 2019 | 12:14

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.