Пълнени камби с моркови и грозде

3684 | 10 дек. 2014 | 18:22

Автор:


Необходими продукти за 2 буркана

 

4 бр. моркови
6 бр. червени чушки
12 зрънца грозде
2 с.л. сол
120 мл оцет
50 г захар
4 бр. аспирини
6 стръка пресен копър
1 шепа листа
целина

 

Начин на приготвяне

 

1. Камбите се измиват и почистват от дръжките и семето.
2. Морковите се настъргват, гроздето се измива.
3. Двата буркана се поставят в съд върху топла печка. Във всеки от тях се разпределят поравно солта, захарта, оцетът и по два аспирина. Тази марината трябва добре да се затопли, след което се маха от котлона.
4. Камбите се пълнят с морковите и гроздето. Разпределят се една върху друга в бурканите при маринатата. Долива се гореща вода. Бурканите се затварят и обръщат.

 


От категорията

Десертът на Виенския бал - лешников нуга крем с мус от дренки

Лешников нуга крем с мус от дренки-1581624624.jpg

Шеф Готфрид Ганстерер е подготвил агнешко каре със сос с розмарин, рагу от ...

13 февр. 2020 | 22:06

Рецепти за празничната трапеза на Трифон Зарезан и Св. Валентин

-1580220210.jpg

12 февр. 2020 | 15:19

Здравословна елда с гъби

Елда с гъби-1581428775.jpg

11 февр. 2020 | 15:43

Сьомга със сос от лимон и копър

Сьомга със сос от лимон и копър-1580981763.jpg

6 февр. 2020 | 11:35

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.