Панирани солени палачинки

Панирани солени палачинки

2028 | 23 окт. 2017 | 17:45


Необходими продукти

  • 2 с.л. олио
  • 3 бр. яйца
  • 30 г. бекон
  • 2-3 бр. печурки
  • 2 скилидки чесън
  • 1 бр. чушка
  • черен пипер
  • кимион
  • 6-8 топени сирена
  • 6-7 бр. палачинки

Начин на приготвяне

В тигана със загряното олио запържете нарязаните на парчета бекон, гъби, чесън и чушката. Овкусете с подправки. Накрая сложете топеното сирене.

 

Във всяка палачинка сложете част от плънката и навийте на ролце, като се стараете да загъвате и краищата. Загрейте останалото олио в тиган.

 

Разбийте яйцата, потопете в тях палачинките и ги запържете в олиота от двете страни до златисто.


От категорията

Какво да сготвим на Сирни Заговезни – традиционни рецепти

Сн. БНР-1518777005.png

17 февр. 2018 | 11:25

Храни за влюбени: На Св. Валентин на почит е червеното вино, поднесено с красиви ястия

Храни за влюбени: На Св. Валентин на почит е червеното вино, поднесено с красиви ястия-1518597439.jpg

14 февр. 2018 | 10:36

Сиропиран сладкиш за Св. Валентин

Сиропиран сладкиш за Св. Валентин-1518534936.jpg

13 февр. 2018 | 17:10

Печени кюфтенца с риба тон

Печени кюфтенца с риба тон-1518438239.jpg

12 февр. 2018 | 14:22

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


2018