Панирани солени палачинки

Панирани солени палачинки

2743 | 23 окт. 2017 | 17:45


Необходими продукти

  • 2 с.л. олио
  • 3 бр. яйца
  • 30 г. бекон
  • 2-3 бр. печурки
  • 2 скилидки чесън
  • 1 бр. чушка
  • черен пипер
  • кимион
  • 6-8 топени сирена
  • 6-7 бр. палачинки

Начин на приготвяне

В тигана със загряното олио запържете нарязаните на парчета бекон, гъби, чесън и чушката. Овкусете с подправки. Накрая сложете топеното сирене.

 

Във всяка палачинка сложете част от плънката и навийте на ролце, като се стараете да загъвате и краищата. Загрейте останалото олио в тиган.

 

Разбийте яйцата, потопете в тях палачинките и ги запържете в олиота от двете страни до златисто.


От категорията

Столичният клуб "Пушкинъ" предлага най-богатата винена листа у нас

Сн. Ресторант "Пушкинъ"-1535551068.jpg

С отличната си селекция на родни и екзотични продукти, висока чувствителност на ...

18 септ. 2018 | 12:24

Есенна супа по градинарски

Есенна супа по градинарски-1537193599.jpg

17 септ. 2018 | 17:12

Мария Сапунджиева става вакханка

Мария Сапунджиева става вакханка-1536164635.jpg

Именитата актриса ще се включи в празниците, с които по традиция се отбелязва ...

5 септ. 2018 | 19:22

Фритата с червени чушки и тиквички

Фритата с червени чушки-1536062704.jpg

4 септ. 2018 | 15:02

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.