Панирани солени палачинки

Панирани солени палачинки

2954 | 23 окт. 2017 | 17:45


Необходими продукти

  • 2 с.л. олио
  • 3 бр. яйца
  • 30 г. бекон
  • 2-3 бр. печурки
  • 2 скилидки чесън
  • 1 бр. чушка
  • черен пипер
  • кимион
  • 6-8 топени сирена
  • 6-7 бр. палачинки

Начин на приготвяне

В тигана със загряното олио запържете нарязаните на парчета бекон, гъби, чесън и чушката. Овкусете с подправки. Накрая сложете топеното сирене.

 

Във всяка палачинка сложете част от плънката и навийте на ролце, като се стараете да загъвате и краищата. Загрейте останалото олио в тиган.

 

Разбийте яйцата, потопете в тях палачинките и ги запържете в олиота от двете страни до златисто.


От категорията

Зимна салата

Зимна салата-1544452545.jpg

10 дек. 2018 | 16:35

Мераклийско свинско

-1495457356.jpg

7 дек. 2018 | 13:18

Какво да приготвим за празничната трапеза на Никулден - традиционни рецепти

-1512557981.jpg

5 дек. 2018 | 14:24

На Савинден се правят мекици за здраве и берекет през годината

мекици-1543850122.jpg

4 дек. 2018 | 13:06

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.