За консултация и записване на час при Милена Иванова ЕАF@Ealife.bg

Седмична нумерологична прогноза от 6 до 12 май 2019 на Милена Иванова-Еа

Петък е труден и критичен. Избягвайте конфликтите!

2755 | 5 май 2019 | 22:46

Понеделник е за тържества на маса, в сряда не се престаравайте, в събота се случват вълшебства


Предстои да преживеем активна и благоприятна седмица, в която ще има възможност за уреждане на бизнес, семейни и имотни дела, финанси, договори, кредити, материални придобивки и любов.

 

Нумерологична прогноза за понеделник, 06.05.2019 г. = 5 ДПЖ (дневен път на живота)  

 

Дневно предназначение: Активен ден, подходящ за добри пътувания, командировки в страната, социални изяви, сватби, годежи, семейни тържества и мероприятия. Аспектът активира възможности за много срещи, получаване на популярност, известност и публични успехи.

Моментът е подходящ за купуване на нов дом и започване на нова работа. Брачните двойки ще получат благословия за дълъг и успешен съвместен живот.

 

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 5, 6, 8, 9.

Ден за обществени дела, публичност, сбирки и тържества на маса, споделяне на домашно приготвена храна, пътувания от и за море.

 

Часова характеристика: 

 • 6.00 – 12.00 ч. – Сутринта започва с движение, срещи и социални активности. 
 • 12.00 – 18.00 ч. – През обедните часове всичко се подрежда хармонично и спокойно. Това е момент, който може да използвате, за да се синхронизирате със семейството, да споделите общ комфорт и дейности. Ако днес желаете да започнете нещо по-важно, това е времето, в което може да го направите.
 • 18.00 – 00.00 ч. – Вечерта ще е активна, социална, с добри възможности за изява и пътувания.  Спазвайте правилата за движение за да избегнете глоби.

Мото: Аз съм изпълнен със светлина и любов и съм благословен! 

 

Нумерологична прогноза за вторник, 07.05.2019 г. = 6 ДПЖ 

 

Дневно предназначение: Ден, предназначен за преживяване на радост от постигнатите постижения, успехи и богатства на живота. Дневната нумерологична карта благоприятства местене в нов дом,  сватби, годежи и тържества. Денят е подходящ за важни покупки на мебели и техника, тръгване или новина за нова работа, която може да донесе добро кариерно развитие, изложби, концерти, спортуване, разходки в планина, конкурси и спорт. 

 

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8, 9. Ден за преживяване на любов, щастие, веселие и богатство.

 

Часова характеристика: 

 • 6.00 – 12.00 ч. – Сутринта започва  активности и действия свързани с дукоменти, управление и институции.
 • 12.00 – 18.00 ч. – На обяд ще намерите истината, която да ви помогне да се справите с лекота и радост с ангажиментите.
 • 18.00 – 00.00 ч. – Вечерта е време за купон, радост, любов, смях и веселба.

Мото: Днес аз избирам любовта, щастието и радостта!

 

Нумерологична прогноза за сряда, 08.05.2019 г. = 7 ДПЖ (дневен път на живота)  

 

Дневно предназначение: Ден, предназначен за лична проверка на възможностите, точността и наученото. Всичко, което ще се случва, е от важно значение за вашето духовно израстване. Дневната нумерологична карта е активна и ще ви провокира да се справите със задачи и грижи. Не се престаравайте и балансирайте очакванията за да не се разочаровате. Уроците на деня са свързани със семейството и хората с които живеете.

 

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9. Ден, подходящ за засаждане на семе, цвете, дърво, зачеване на дете.

Часова характеристика:

 • 6.00 – 12.00 ч. – Сутринта започва с движение и ентусиазъм за справяне с много задачи за деня.
 • 12.00 – 18.00 ч. – През обедните часове всичко се подрежда хармонично и спокойно. Това е момент, който може да използвате, за да намерите разрешение и да случите по-лесно нещата. Ако днес желаете да направите нещо по-важно, това е времето, в което може да предприемете действие.
 • 18.00 – 00.00 ч. – Вечерта е време за осмисляне и преоценка на действията, осмисляне на мечти и надежди за далечно бъдеще.

Мото: Моето сегашно и бъдеще е такова, каквото аз избирам да бъде!

 

Нумерологична прогноза за четвъртък, 09.05.2019 г. = 8 ДПЖ (дневен път на живота)  

 

Дневно предназначение: Ден, предназначен за финанси, плащания на сметки, разговори за пари и уреждане на наследства. Аспекта е активен, ангажира с работа по задачки и  наложително внимание към семейството. Денят е подходящ за  семейни празненства, пътуване до море, сбирки на трапеза с домашно приготвена храна, вземане на заем, кредит, явяване на изпит или конкурс и покупка на имоти.

 

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 5, 8, 9. Ден за инвестиции и трайни материални капиталовложения, който може да ви подсигури добри финансови доходи в бъдеще. Всичко тръгва добре, за да завърши още по-добре.

 

Часова характеристика: 

 • 6.00 – 12.00 ч. – В сутрешните часове е подходящ момент за срещи и дейности свързани с институции.
 • 12.00 – 18.00 ч. – На обяд всичко ще се случва с лекота, бързина и без усилие. Това е точният момент, в който да предприемете целенасочено действие.
 • 18.00 – 00.00 ч. – Вечерта приключва добре с мисли, обещания и действия относно финанси, сметки, наследства и капиталовложения. В този период на деня може да си извадите точната поука.

Мото: Днес моите финанси се увеличават! Нещо прекрасно е напът да се случи!

 

Нумерологична прогноза за петък, 10.05.2019 г. = 9 ДПЖ (дневен път на живота)  

 

Дневно предназначение: Критичен ден, предназначен за изпитания, трудности и проблеми. Дневната нумерологична карта активира фалити, болести, депресивни състояния, безверие и липса на стабилност. Бъдете предпазливи и не влизайте в комфликти, които могат да предизвикат крайни решения и неблагоприятни избори. Денят не е подходящ за предприемане на важни дела, нови начинания и подписване на споразумения. Момента е подходящ за профилактика на здраве, операции и приключване на взаимоотношения.

 

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9. Ден , който носи разруха, самоограничение и развод.

 

Часова характеристика: 

 • 6.00 – 12.00 ч.–  Сутринта ще е активна, но със слаби възможности. Възможни са пречки свързани с изнституции.
 • 12.00 – 18.00 ч. –  На обяд нещата потръгват. Това е най-доброто време за да направите важните неща с лекота.
 • 18.00 – 00.00 ч. – Вечерта завършва с работа до краен предел, трудно, всичко приключва окончателно и с шанс за поражение или победа!

Мото: Вярвам в силата на доброто и живота! 

 

Нумерологична прогноза за събота, 11.05.2019 г. = 1 ДПЖ (дневен път на живота)  

 

Дневно предназначение: Ден, предназначен за случване на неочаквани

вълшебства, новини, новости и важни запознанства. Момента е подходящ да осъществите важни и мечтани планове. Дневната нумерологична карта активира добри пътувния в чужбина, преговори, спасяване на важни бизнес сделки, успех в рекламна дейност и бляскави представяния пред публика.

 

Денят благославя дейности свързани с дома, офиса, покупки на кола, изложби, семинари, интервюта за работа, туристически дейности, кариерно развитие. Използвайте го за важни неща и правете всичко с желание. Това, което пожелаете днес, ще има шанса на вашата воля.

 

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 5, 7, 8, 9. Активен ден, който носи положителни дивиденти във времето, новости, приятни изненади, преживяване на щастие.

 

Часова характеристика: 

 • 6.00 – 12.00 ч. – Сутринта започва активно. Използвайте времето за дела свързани с институции, палщания и оправяне на документи.
 • 12.00 – 18.00 ч. – На обед е момент, в който може да получите бърз и лесен резултат. Ще намерите изход и всичко ще се балансира. 
 • 18.00 – 00.00 ч. – Вечерта ще имате възможност да преживеете щастие, избирайки сами как да прекарате времето си.

Мото: Днес съдбата ми поднася подаръци! Аз привличам възможностите и добрия успех! 

 

Нумерологична прогноза за неделя, 12.05.2019 г. = 2 ДПЖ 

 

Дневно предназначение: Активен ден, подходящ за правене на устни договорки, търговия и обмен на информация. Аспекта е  подходящ за семейни разговори, уточняване на взаимоотношения с близки и партньори, поставяне на правила, бартери и търговски уговорки. Дневната нумерологична карта активира движение, срещи, пътуване в страната и командировки.

 

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 5 , 6, 8, 9. Ден за търговски обмен, разговори в семейството и партниране.

 

Часова характеристика: 

 • 6.00 – 12.00 ч. – Сутринта е подходяща за разговори и договорки с обществени институции. 
 • 12.00 – 18.00 ч. – В обедните часове късметът и балансът ще се явят като награда за добрите разговори и сътрудничество.
 • 18.00 – 24.00 ч. – Вечерта ще се наложи да се съобразите с чуждото мнение и да постъпите в полза на семейството. Моментът е подходящ за споделяне и очертаване на граници. Ще ви чуят и разберат от втория път.

Мото: Приемам и обичам другите!

  За консултация и записване на час при Милена Иванова ЕАF@Ealife.bg


От категорията

Джил Байдън и Камала Харис заявиха промяна в САЩ, залагайки на млади US дизайнери (Снимки)

Сн. Инстаграм
-1611225056.jpg

Макар и консерватовна, новата стопанка на Белия дом е и много разноцветна в ...

21 ян. 2021 | 12:34

Почина бившата съпруга на Ален Делон - актрисата Натали Делон

Ален и Натали Делон Кадър: YouTube-1611237715.jpg

Натали и Ален бяха женени от 1964 до 1968 г., а синът им Антони също стана ...

21 ян. 2021 | 16:00

Арнолд Шварценегер се ваксинира срещу COVID-19 в колата си (ВИДЕО)

-1571641421.jpg

Бившият губернатор на Калифорния написа в Туитър: "Днес бе добър ден. ...

21 ян. 2021 | 14:54

Риана отпразнува идването на Байдън като изхвърли боклука: Направихме го, Джо

-1523952232.jpg

Само часове след встъпването в длъжност на Байдън, 32-годишната изпълнителка на ...

21 ян. 2021 | 14:35