Петър Волгин

Първото нещо, което затваряш, са училищата, въпреки че месеци наред си твърдял обратното

Петър Волгин: Абсолютен провал на властта при опита ѝ да се справи с Ковид-кризата

7240 | 21 окт. 2021 | 15:44

Може би най-голямото малоумие - назначил си за министър на здравеопазването човек, който отдавна няма нищо общо с лечението, който само по документи е доктор, който е излязъл от шинела на Костовото управление


Петър Волгин, Фейсбук

Абсолютен провал на властта при опита ѝ да се справи с Ковид-кризата. Тотален!

Малоумие първо - въвеждаш зелен сертификат от днес за утре, без да дадеш и най-малката възможност на хората да се подготвят, без да си в състояние да отговориш и на най-елементарните въпроси.

Малоумие второ - първото нещо, което затваряш, са училищата. Кръчми, молове и всички останали места за забавление работят без проблеми. Месеци наред си повтарял, че всичко ще затвори, но училищата -не. Само в краен случай. И сега правиш точно обратното. На практика обричаш децата на пълна неграмотност, защото онлайн обучението е шит отвсякъде. Учителите най-добре ще ви го кажат. РЗИ-София ти предлага поне децата от 1-4 клас да бъдат в клас. Обаче ти като пълен дръвник отсичаш - всички вкъщи!

Малоумие трето - не си съобразил, че при повечето ваксини с изключение на една има три седмици между първа и втора доза. И значи хората трябва да чакат три седмици за желания сертификат. Аааааа, по едно време се сещаш за това и променяш заповедта. Обаче не трябваше ли да се сетиш, преди да издадеш малоумните заповеди?

Малоумие четвърто, може би най-голямото, от което започва всичко - назначил си за министър на здравеопазването човек, който отдавна няма нищо общо с лечението, който само по документи е доктор, който е излязъл от шинела на Костовото управление. А на всичкото отгоре продължаваш да го хвалиш, вместо да направиш най-нормалното нещо - да му покажеш пътя. Изобщо низ от малоумни постъпки, нагледно показващи пълното фиаско на настоящата власт.

 

 


От категорията

Енчев: Телефонният разговор на Радев със Заев поражда тревоги. Ще капитулира ли София пред Скопие?

-1615661027.jpg

Мотивите на Заев за експресния диалог са ясни – да сондира готовността на ...

1 дек. 2021 | 12:18

Кеворк Кеворкян: Бъдеще от мола и памет за Станчов

-1461834919.jpg

Прекалено много разчитаме на пришълците отвън – а трябва да мине много време, ...

28 ноем. 2021 | 12:47

Велизар Енчев: Консултации на партии в мол изглеждат като търговия

-1602931711.jpg

България се намира в тежка икономическа криза. А това, че бюджетът за новата ...

27 ноем. 2021 | 17:03

Как си отиде БГА „Балкан“ и (не) дойде АЕЦ „Белене“

-1638268337.png

Андрей Райчев, Кънчо Стойчев, Първан Симеонов и приятели са авторите

30 ноем. 2021 | 12:23