Петото издание на Whisky, Rum & Wine с рекорден брой посетители

Събитието бе официално открито в зала „София“ от организатора Петър Керемедчиев, както и от Н. Пр. посланика на Ирландия в България г-н Майкъл Форбс и Н. Пр. зам.– посланика на САЩ в България Джъстин Фридман

Петото издание на Whisky, Rum & Wine с рекорден брой посетители

3119 | 1 апр. 2019 | 17:57

Любен Дилов-Син, както и бизнесменът Христо Сираков, като почитатели на спиртните напитки от най-висок клас също успяха да разгледат и коментират редки видове от луксозните брандове

Петото издание на Whisky, Rum & Wine с рекорден брой посетители-1554130759.jpgПетото издание на Whisky, Rum & Wine с рекорден брой посетители-1554130731.jpgПетото издание на Whisky, Rum & Wine с рекорден брой посетители-1554130728.jpgПетото издание на Whisky, Rum & Wine с рекорден брой посетители-1554130703.jpgПетото издание на Whisky, Rum & Wine с рекорден брой посетители-1554130681.jpg

Двудневният пролетен мащабен фестивал в хотел Marinela Sofia посрещна стотици гости и отчете рекорден брой продажби, спрямо предишните свои издания

 

На 30.03 (събота) в 22:30 официално бе обявен финалът на Whisky, Rum & Wine, но много от гостите на фестивала останаха да разглеждат и дегустират  най-отбраните и луксозни брандове в категориите – уиски, ром, ликьори и вина до полунощ.

 

Събитието бе официално открито в зала „София“  от организатора на събитието – Петър Керемедчиев, както и от Н. Пр. посланика на Ирландия в България г-н Майкъл Форбс и Н. Пр. зам.– посланика на САЩ в България Джъстин Фридман. След приветствията към присъстващите гости, журналисти и почитатели на най-добрите спритни напитки бе даден стартът на изложбената част и програмата продължи с въздействащо изпълнение на традиционна шотландска гайда.

 

Майсторските и дегустационните класове, представени от бранд амбасадори, собственици на марките и експерти, отбелязаха висока посещаемост и след приключване на рамката от 60 минути лекторите продължаваха да разговарят с участниците и да обсъждат въпросите им свързани с историята, производството, марките, индустрията и културата на консумация.  Любен Дилов-Син, както и бизнесменът Христо Сираков, като почитатели на спиртните напитки от най-висок клас също успяха да разгледат и коментират редки видове от луксозните брандове.

 

Официалният организатор на събитието Петър Керемедчиев сподели, че в това издание е представил над 45 бара с близо 500 редки слекеции на най-отбраните и лускозни брандове в категориите – уиски, ром, ликьори и вина, но за следващото издание със сигурност ще помисли за разширяване на проекта, тъй като постигнатите резултати са дали сигурен знак, че събитието се нуждае от по-голям формат.

 

Можете да следите информацията, свързана с Whisky, Rum &  Wine на :

 

 http://whiskyrumwine.com/за-събитието

 


От категорията

Лазаня с кайма и сос Бешамел

Лазаня с кайма и сос Бешамел-1632143231.jpg

20 септ. 2021 | 16:06

Какво да сготвим на Кръстовден според обичая

-1505314994.jpg

14 септ. 2021 | 11:10

Какво да сготвим на Малка Богородица - вкусни рецепти

-1504793746.jpg

8 септ. 2021 | 10:22

Бърза туршия със зеле, моркови, целина и чушки

-1475748435.jpg

2 септ. 2021 | 15:26