Пиле Жануша

Пиле Жануша

5525 | 30 март 2021 | 16:14


Необходими продукти:
пилешко филе - 500 г
сирене - 50 г
кисело мляко - 250 г
кашкавал - 50 г
сол
черен пипер

Начин на проготвяне:
Пилешките филета се овкусяват от двете страни със сол и черен пипер.
Нареждат се в тавичка и се добавя сирене и кисело мляко.

Печем в предварително загрята фурна на 180°- 200°C за 15 мин.
След това добавяме кашкавала и печем бързото пиле за още 5 мин.


Може да сервираме пилешкото с мляко с гарнитура по избор - според сезона и вкуса.


От категорията

Булгур със спанак и пилешко месо

Булгур със спанак и пилешко месо-1618322968.jpg

13 апр. 2021 | 17:08

Крокети от бяла риба

Крокети от бяла риба-1617617351.jpg

5 апр. 2021 | 13:08

На Благовещение се ядат риба и спанак: Вкусни рецепти за празника

-1505314994.jpg

25 март 2021 | 10:05

Зеленчукова паеля

Зеленчукова паеля-1615906886.jpg

16 март 2021 | 17:00