Пиле с кестени

Пиле с кестени

1547 | 27 септ. 2017 | 14:08


 

Необходими продукти

  • 1 бр. пиле
  • 125 г масло
  • 2 с.л. брашно
  • 500 г сварени и обелени кестени
  • 2 дафинови листа
  • 2 ч.л. захар
  • сол

Начин на приготвяне

Пилето се изчиства и измива. Нарязва се на порции, които се запържват, докато се зачервят. Добавя се брашното. Налива се гореща вода.

След като заври се посолява, добавят се дафиновите листа, захарта и кестените. Оставя се на тих огън.

След като сосът остане почти на масло, значи ястието е готово и може да се сервира.


От категорията

Огретен със сезонни зеленчуци

Огретен със сезонни зеленчуци-1529334373.jpg

18 юни 2018 | 18:01

Салата "Лютика" по традиционна българска рецепта

Салата "Лютика" по традиционна българска рецепта-1528984935.jpg

14 юни 2018 | 16:59

Черешов фъч

Черешов фъч-1528713887.jpg

11 юни 2018 | 13:43

Спагети Карбонара със сметана

Спагети Карбонара със сметана-1528368718.jpg

7 юни 2018 | 13:50

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.