Пиле с кестени

Пиле с кестени

1084 | 27 септ. 2017 | 14:08


 

Необходими продукти

  • 1 бр. пиле
  • 125 г масло
  • 2 с.л. брашно
  • 500 г сварени и обелени кестени
  • 2 дафинови листа
  • 2 ч.л. захар
  • сол

Начин на приготвяне

Пилето се изчиства и измива. Нарязва се на порции, които се запържват, докато се зачервят. Добавя се брашното. Налива се гореща вода.

След като заври се посолява, добавят се дафиновите листа, захарта и кестените. Оставя се на тих огън.

След като сосът остане почти на масло, значи ястието е готово и може да се сервира.


От категорията

Панфорте с шоколад

Панфорте с шоколад-1512993865.jpg

11 дек. 2017 | 14:03

Пълнен шаран с орехи и ориз

Пълнен шаран -1512557981.jpg

6 дек. 2017 | 12:57

Какво да сготвим на Никулден – вкусни рецепти

-1480947865.jpg

5 дек. 2017 | 10:38

На Савинден се подготвя Никулденската трапеза, раздават се мекици за здраве

На Савинден се подготвя Никулденската трапеза, раздават се мекици за здраве-1512462695.jpg

5 дек. 2017 | 10:28

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.