Пиле жулиен

Пиле жулиен

5793 | 2 ноем. 2017 | 13:35


Необходими продукти:
•    1/2 кг пилешко филе
•    300 г кисели краставички
•    150 г топено сирене
•    250 мл. готварска сметана
•    200 г гъби
•    150 мл. бяло вино
•    1 с.л. горчица
•    3 с.л. олио
•    1 ч.л. босилек
•    1/2 ч.л. черен пипер
•    сол
Начин на приготвяне:
Пилешкото филе и киселите краставички се нарязват на ивици. Гъбите се нарязват на полумесеци. Топеното сирене се нарязва на парченца.
Месото се запържва от всички страни до златисто в сгорещеното олио и се овкусява. Щом се позлати, към него се добавят гъбите и киселите краставички.
Щом гъбите се задушат, се добавят бялото вино, горчицата и сушеният босилек. Ястието къкри, докато виното се изпари.
Накрая се добавят течната сметана и топеното сирене. Ястието се разбърква, докато течността се сгъсти.


От категорията

Жадната монахиня

Жадната монахиня-1511348167.jpg

22 ноем. 2017 | 12:53

Проф. Байкова съветва какво да хапваме по време на Коледните пости

-1471001764.jpg

За да се използват постите за редуциране на определени килограми, трябва човек ...

16 ноем. 2017 | 11:24

Какво да хапваме по време на Коледните пости - вкусни рецепти

-1479187802.jpg

15 ноем. 2017 | 16:25

Утре започват коледните пости: Как да се храним здравословно?

Сн. БГНЕС-1510656957.jpg

14 ноем. 2017 | 12:48

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.