Пиле жулиен

Пиле жулиен

6419 | 2 ноем. 2017 | 13:35


Необходими продукти:
•    1/2 кг пилешко филе
•    300 г кисели краставички
•    150 г топено сирене
•    250 мл. готварска сметана
•    200 г гъби
•    150 мл. бяло вино
•    1 с.л. горчица
•    3 с.л. олио
•    1 ч.л. босилек
•    1/2 ч.л. черен пипер
•    сол
Начин на приготвяне:
Пилешкото филе и киселите краставички се нарязват на ивици. Гъбите се нарязват на полумесеци. Топеното сирене се нарязва на парченца.
Месото се запържва от всички страни до златисто в сгорещеното олио и се овкусява. Щом се позлати, към него се добавят гъбите и киселите краставички.
Щом гъбите се задушат, се добавят бялото вино, горчицата и сушеният босилек. Ястието къкри, докато виното се изпари.
Накрая се добавят течната сметана и топеното сирене. Ястието се разбърква, докато течността се сгъсти.


От категорията

По CodeFashionTV

Петя Раева посреща Теди и Силвия Кацарови в собственото си предаване, докато готви в „Черешката на т

Петя Раева посреща Теди и Силвия Кацарови, докато готви в „Черешката на тортата"-1519213395.jpg

Талантлива певица е специалният гост във „Вечеряй с Петя Раева”, а легендата на ...

21 февр. 2018 | 13:34

Шеф Виктор Ангелов сложи край на интригите

Шеф Виктор Ангелов-1519066830.jpg

Ресторантът на реалити формата Hell's Kitchenофициално отвори врати и ...

19 февр. 2018 | 20:57

Вкусни рецепти за Великденските пости

Вкусни постни рецепти за Великденските пости 

 -1519032330.jpg

19 февр. 2018 | 10:59

Какво да сготвим на Сирни Заговезни – традиционни рецепти

Сн. БНР-1518777005.png

17 февр. 2018 | 11:25

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


2018