Пирамидата на Георги от Сусам лекува различни болести.

Болният трябва да влезе вътре и да лежи там

Пирамидата на Георги от Сусам лекува различни болести (снимки)

2660 | 10 ноем. 2018 | 10:30

Всеки може да си направи съоръжението - но не трябва да има пирони

Пирамидата на Георги от Сусам лекува различни болести.-1541838947.jpgПирамидата на Георги от Сусам лекува различни болести.-1541839001.jpgПирамидата на Георги от Сусам лекува различни болести.-1541838978.jpg

Лечението с пирамиди започва да придобива все по-голяма популярност. Трябва най-напред да бъде отбелязано, че безразборното правене на пирамиди от подръчни материали и използването им от всеки може да доведе до обратна реакция на желаната.

 

Намираме Станчо Георгиев от село Сусам, община Минерални бани в дома му с помощта на кмета. Възрастният човек ще навърши утре 92 години. Като млад работил над 30 години като чобанин и чифчия. Грижил се за 250 овце в ТКЗС-то. С гордост разказва, че от тях издоили 240 тона мляко заедно с партньора му, който е негов съсед и вече е на 94.

 

Отвежда ни до пирамидата, разположена в малко, но красиво оформено вътрешно дворче. Пирамидата я построи синът ми – Георги Станчев Милев. Казва, че тя може да лекува болести, трябва да влезе болния вътре и да лежи там. Внуците като дойдат и се търкалят вътре по два часа. Който дойде и поиска да влезе също го пускаме. Аз съм лежал само един път, повече не искам. Не знам дали помага, защото аз не вярвам на това, разказва бай Станчо. Не зная какви болести лекува, питайте сина като дойде. Аз съм опериран 6 пъти и вярвам само на докторите. То не беше апендикс, херния, жлъчка, после и за дроба, имах спукана язва. Ама бива, доволен съм щом дотук съм я докарал.

 

Синът ми рисува, но не е учил висше образование за това. Иначе го разбира като занаят. Той направи пирамидата, аз само помагах с каквото мога. В пирамидата няма желязо, дори и пирони няма. Той най-добре може да ви разкаже. Ще го намерите в града, нали сте от Хасково, споделя още бай Станчо.

 

Всеки може да си направи пирамида в домашни условия. Много важен е материалът на изработка. Той трябва да е изолиращ - стъклопласт или стъклобетон, като употребата на пирони е абсолютно забранена. Всеки вид метал, добавен в градежа на пирамидата, води до намаляване на ефикасността й. Важно е мястото за поставяне на пирамидата, ориентацията по посоките на света и върхът, който трябва да е ориентиран към Полярната звезда.

 

Всъщност лечението става чрез енергия. Вътре човек трябва да е напълно спокоен и отпуснат. Чрез пирамидата там се фокусира три вида енергия - био, космическа и земна. На височината на наровете енергията е най-силна и лековита. 


От категорията

Цветанов: Оставката на Валери Симеонов ще заздрави коалицията и ще успокои страната

Цветанов: Оставката на Валери Симеонов ще заздрави коалицията и ще успокои страната-1542438252.png

Аз дадох живота си за борбата с престъпността и корупцията, докато той още беше ...

17 ноем. 2018 | 09:03

Каракачанов разказа как Борисов е научил за оставката на Валери Симеонов

аракачанов разказа как Борисов е научил за оставката на Валери Симеонов-1542441042.jpg

Борисов поискал от Валери Симеонов предложение за човек на неговото място в ...

17 ноем. 2018 | 09:40

Акцията ще продължи и утре

Десетина души на протест пред парламента с искане за референдум за промяна на системата (ВИДЕО)

Кадър: Нова тв-1542451986.jpg

Искането е за оставка на правителството, независима съдебна система, свикване ...

17 ноем. 2018 | 12:52

Раздор в редиците на протестиращите майки на деца с увреждания

-1540202530.jpg

Протестите продължават до гласуването на оставката на вицепремиера Валери ...

17 ноем. 2018 | 12:43

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.