Седмична нумерологична прогноза на Милена Иванова-Еа за 22.10- 28.10.2018г.

Седмична нумерологична прогноза на Милена Иванова-Еа за 22.10- 28.10.2018г.

Планувайте 25 октомври за нещо важно и градивно

5847 | 21 окт. 2018 | 21:22

Понеделник е критичен, вторнк зза постигане на мечти,


През новата  седмица ще ни бъде дадена възможност да преживеем ден, който ще остави трайна значимост за цял живот. Планувайте 25.10.2018г. за нещо важно и градивно. През останалите дни отделете време, за да помислите върху всичко случило се през изминалата година. Преживяното и личната ви самооценка ще ви дадат ясни напътствия какво искате да преживеете през тихо наближаващата 2019г. Сега е периодът, в който да помислите за нови възможности, да си представите наум желаното и да започнете проектиране на преживяванията.

 

Понеделник, 22.10.2018 г. = 7 ДПЖ (дневен път на живота)

 

Дневно предназначение: Ден, в който недоволството и проявата на претенции ще подложат вярата и личната ви воля на изпитание. Денят е критичен и всичко случващо се ще има за цел да провери и изпита качествата, доверието и коректността при постигането на целите. Всеки, който не се справи с предизвикателствата, ще търпи санкция, за да му е като „обеца на ухото“. Бъдете съзнателни и наблюдавайте случващото се. В случай че нещата ви се получават, значи сте на прав път. Ако възникнат трудности, преосмислете принципите си и променете подписване на договори и документи. Възможно е да възникнат ситуации с неясен край.

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. 

Ден, в който трябва да вярвате и разчитате на себе си. Ако решите да прехвърлите отговорността на някой друг, много скоро ще си „получите урока“. Не започвайте нищо ново и важно. Работете само върху текущи неща. Денят не е подходящ за подписване на документи, теглене на кредити и откриване на офис.

Часова характеристика: 

00.00 – 6.00 ч. – Със започване на деня вярата ви ще бъде подложена на изпитание.

6.00 – 12.00 ч. – В тази част на деня разчитайте само и единствено на себе си.

12.00 – 18.00 ч.- Бъдете внимателни във взаимоотношенията с другите, защото е възможно да възникне проблем.

18.00 – 00.00 ч. – Отдайте се на уединение със себе си. Това е момент, в който да останете сами със себе си и да работите върху самовъзпитанието си.

Съдбовно правило: Вярвам на мъдростта в себе си !

Мото: Аз съм в безопасност, всичко е промяна !

Положително утвърждение: Над мен бди ангел хранител!

 

Вторник, 23.10.2018 г. = 8  ДПЖ

 

Дневно предназначение: Позитивен ден, предназначен за постигане на мечти и важни дела. Дневната нумерологична карта благославя брак, семейство, тържества и публични изяви. Денят е подходящ за уреждане на финансови взаимоотношения и парични капиталовложения. Ако днес инвестирате средствата си правилно, печалбата ви ще е осигурена.

Основна цифрова характеристика - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Социален ден, който може да влезе в историята чрез събитията в него. Насочен към семейството и стабилизиране на финансите.

Часова характеристика: 

 18.00 – 00.00 ч. - Вечер за парични вложения, семейство и роднини.

Съдбовно правило: Всяка мисъл създава бъдещето ми!

Мото: Силата винаги е в настоящия момент!

Позитивно утвърждение: Превръщам всяко преживяване във възможност!

 

Сряда, 24.10.2018 г. = 9 ДПЖ

 

Дневно предназначение: Ден, в който обстоятелствата ще провокират философско мислене. Трудно ще намерите разрешение на въпросите, а усещането ще бъде сякаш няма изход от ситуацията. Възможни са противоречия и трудности. Ще трябва да се справите и да довършите задачите си. Нумерологичната карта активира повече мислене, отколкото действие. Всичко ще бъде премислено и почувствано по два пъти.

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9.

Денят започва радостно с положителни емоции и добро настроение и завършва с доработване и съчетаване на полезното с приятното.

Часова характеристика: 

00.00 – 6.00 ч. – Време за радост, романтика, споделяне на чувства с партньор.

6.00 – 12.00 ч. – Прекрасна и ведра сутрин с възможност за новости.

12.00 – 18.00 ч. – Време за обмен на информация и постигане на успех чрез премерен флирт.

18.00 – 00.00 ч. – Вечерта довършете започнатото и се наслаждавайте на свършената работа. Това ще бъде достатъчно, за да се заредите с положителна енергия и посрещнете новия ден с усмивка.

Съдбовно правило:  Аз съм гъвкав и приспособим!

Мото: Разделям се с критичността!

Положително утвърждение: Работата ми носи дълбоко удовлетворение! 

 

Четвъртък, 25.10.2018 г. = 1 ДПЖ

 

Дневно предназначение:  Важен ден, предназначен за големи постижения с дългогодишни резултати. Успехът ще ви подкрепи в области, свързани с изкуство, благотворителност, образование и обществени изяви. Денят е най-силният за месец октомври. Планувайте го за важни, големи и градивни неща. Ако предприемете реклама или публична изява, късметът ще е на ваша страна. Действията ще водят до известност, пари и международни комуникации. Моментът е подходящ за далечни полети, пътешествия , взаимопомощ, онлайн дейности и реклама. Може да правите покупки за дома, офиса, да купите кола или да се явите на изпит и конкурс.

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 5, 7, 8, 9.

Активират се претенции, надежди и идеални очаквания. Препоръчват се партниране и следване на целта и идеята.

Часова характеристика:  

00.00 – 6.00 ч. – Време за мечти и залагане на проекти с високо постижение.

6.00 – 12.00 ч. – Щастлива сутрин, в която трябва да продължите да проектирате целите си.

12.00 – 18.00 ч. – Бъдете отворени за чуждо мнение. Най-добрата стратегия е да си партнирате с друг човек. Макар и да бъдат проявени претенции към вас, не реагирайте спонтанно и овладейте емоциите си.

18.00 – 00.00 ч. - Очаква ви щастлива и хармонична вечер. Очаквайте новост и изненада.

Съдбовно правило: Следвам случващото се!

Мото: Днес животът ме подкрепя!

Позитивно утвърждение:  Днес изграждам прекрасно бъдеще!

 

 Петък, 26.10.2018 г. = 2 ДПЖ

 

Дневно предназначение: През този ден късметът ще е на ваша страна, ако съдействате и подкрепяте околните. Дневната нумерологична карта благославя бартерни сделки и честни партньорства. Нещата ще стават донякъде, наполовина и в полза на друг човек. Това не трябва да ви обезсърчава, а напротив. Помагайте и се радвайте на чуждия успех. Това ще подейства благотворно и във вашия живот.

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 6, 8, 9.

Със започването на деня акцентът ще бъде семейството и мисли за задачите, които имате да свършите. Не бъдете максималисти и приемете, че не е лошо и някой друг да има полза от вас.

Часова характеристика:  

00.00 – 6.00 ч. - Денят започва с много задачи и правене на списък.

6.00 – 12.00 ч. - Сутринта се налага да свършите всичко сами и да носите отговорност за действията си.

12.00 – 18.00 ч. - В тези часове е подходящо да водите разговори и да избирате от две възможности. Друг човек ще се намеси в делата ви и ще определи правилата.

18.00 – 24.00 ч. - Време за семейство и спазване на обещаното.

Съдбовно правило: Обичам и подкрепям хората!

Мото: Животът ме подкрепя!

Позитивно утвърждение: Безопасно е да се взреш навътре в себе си! 

 

  

Събота, 27.10.2018 г. = 3 ДПЖ

 

Дневно предназначение: Ден за леко и лесно случване, което ще доведе до окончателно развитие и потръгване на всичко. Нещата започват да се случват без много усилия и напрежение. Планирайте деня за дейности и покупки на дома и офиса, подписване на документи, онлайн дейност, образование и планиране на дългосрочни международни проекти. Възможно е да получите подкрепа от човек,свързан с властта.

Основна цифрова характеристика - 1, 2, 3, 7, 8, 9.

Денят започва радостно, с положителни емоции и добро настроение и завършва с доработване и съчетаване на полезното с приятното. Планирайте максимално добре деня си, за да можете да получите нужното ви за момента. Шансът и късметът са на ваша страна.

Часова характеристика: 

00.00 – 06.00 ч. - Денят започва трудно, но в крайна сметка всичко се подрежда.

6.00 – 12.00 ч. - Успешна сутрин, всичко в работата започва да се нарежда. Подходящ период да уредите нещо, свързано с документи, скициране на дом или офис.

12.00 – 18.00 ч. - Време за срещи, говорене и търговски договорки.

18.00 – 24.00 ч. - Спокойна и уютна вечер с възможност за преживяване на удовлетворение, хармония и баланс.

 

Съдбовно правило: Късметът е готовността да грабнеш възможността!

Мото: Аз създавам!

Положително утвърждение: Аз съм свързан с божествената мъдрост! 

 

Неделя, 28.10.2018 г. = 4 ДПЖ

 

Дневно предназначение: Ден за подреждане и ремонтни дейности. Ще се наложи да се справяте на място със ситуация с подръчни средства и материали. Ако искате да успеете, си потърсете помощници. Ще бъде добре да поемете грижите и отговорностите и да окажете помощ, ако ви помолят. Не се преуморявайте и мислете за себе си. Прекалените усилия ще ви изтощят и разбалансират, което от своя страна може да доведе до рязка смяна на настроението и негативни мисли, които не се препоръчват в този момент. 

Основна цифрова характеристика: 1, 2, 3, 4, 8.

Денят ще започне бодро и ще завърши с умора. Препоръчват се релаксиращи процедури, спа, сауна, джакузи. Възможно е техниката ви да се повреди. Всичко,свързано с чистота и ремонт на сгради, ще бъде активно днес.

 

Часова характеристика: 

00.00 – 6.00 ч. - Денят започва спокойно, балансирано и хармонично.

6.00 – 12.00 ч. - Сутринта ще е активна, с възможност за неочаквани новости и запознанства.

12.00 – 18.00 ч. - Може да се възползвате от помощта на втори човек, съобразете се и обсъдете всичко, което искате да направите. Бъдете внимателни относно емоциите си в любовта и знайте, че сега не е точният момент за изглаждане на взаимоотношенията.

18.00 – 24.00 ч. - Вечер за партньорство, проява на мнителност и правене на уговорки.

Съдбовно правило: Обичам себе си!

Мото: Аз се грижа с любов за тялото си!

Позитивно утвърждение: Това е ден за голямо изцеление!

 


От категорията

Оперната певица Гергана Николаева съчетава поезия, кулинария и благотворителност в книга

Оперната певица Гергана Николаева съчетава поезия, кулинария и благотворителност в  книга-1601017576.jpg

В „Събудих се и беше утре“ мецосопраното комбинира лиричните си стихове с ...

25 септ. 2020 | 10:05

Криза в работата и партньорски взаимоотношения в неделя

За консултация и записване на час при Милена Иванова-ЕА @ЕАlife.bg https://www.facebook.com/EAlife.bg/-1601006165.jpg

В петък на обяд може да се породят проблеми, умора и недоволство. Труден късмет ...

25 септ. 2020 | 06:54

Меган Маркъл и принц Хари призоваха американците да гласуват

Сн. Инстаграм-1600858253.jpg

В своето обръщение Маркъл призова всички американци да излязат да гласуват тази ...

23 септ. 2020 | 13:49

В сряда който има бърза мисъл ще спечели

За консултация и записване на час при Милена Иванова-ЕА @ЕАlife.bg https://www.facebook.com/EAlife.bg/-1600801442.jpg

В четвъртък на обяд е най-слабата част от деня, която може да провокира ...

22 септ. 2020 | 22:02