Милена Иванова-Еа

Милена Иванова-Еа: Предстоят вълнуващи и различни седем дни

Поемате отговорности, приключвате всичко старо

2985 | 11 февр. 2018 | 22:03

Седмична номерологична прогноза от 12 до 18 февруари. Добрите възможности за успех ще дойдат чрез осъзнато действие и осмислени възможности


Седмицата, която предстои да преживеем, ще започне активно, с желание за постигане на големи неща, поемане на отговорности за дома, работа и необходимост за приключване на всичко старо.

 

Добрите възможности за успех ще дойдат  чрез осъзнато действие  и осмислени възможности. Първата половина на седмицата е подходяща за планиране чрез действие.

 

Моментът ще ви предостави възможност за активиране и постигане на нещо. След  това, дори и да имате прекалено желание,  ще установите, че няма смисъл да се напрягате преклено.  Така или иначе, всичко ще става, въпреки вашето действие или бездействие.

 

В сряда предстои първият и единствен критичен ден за месец февруари. В края на седмицата, четвъртък, петък, събота и неделя, вниманието и случващото се ще  бъде свързано с други хора, обещана помощ и преодоляване на дисбаланс. Предстои вълнуваща и различна седмица.

 

Ако желаете да извлечете само есенцията, за да избегнете фалшивите аромати, то тогава следвайте сърцето, интуицията и знаците на съдбата. 

 

Понеделник -12.02.  Денят е подходящ за дейности, свързани с наука, образование, плануване на нещо далечно и голямо, медитации и далечни духовни пътувания. Дневната нумерологична карта е при път на живота 7, за това ще имате възможност да направите стабилни идейни избори относно наука и обучение.  Денят в 00.00 ч. започва спокойно с приятни минути на хармония и мечти и завършва след 18.00 ч.със самостоятелни постижения и дистанция.

 

През активната част ще се наложи да очертаете граници, да кажете или получите "Не" като отговор, както и да бъдете внимателни да не допускате стари грешки и при необходимост да преминете на резервен вариант.

 

Вторник -13.02. Започва с неувереност и критика и завършва с внимание към близките, разговори за наследства, грижа, отговорности, пари.  Дневната нумерологична карта е с път на живота 8, активира преживявания свързани с оговорности в дома, вживяване в задълженията, покупки, складиране, пазаруване. Денят определено ще е емоционален и материален. Използвайте го, за да платите сметките си.

 

През втората половина ще се набляга на партньорските взаимоотношения, активира се критика, неувереност, големи претенции с малко покритие. Дневната карта е пасивна, за това вършете повечето неща от място в офиса или дома си.

 

Сряда - 14.02. В деня на влюбените Свети Валентин хората ще бъдат социални и активни повече от обичайното. Предназначението на деня е  за вършене на  спешна работа, публичен диалог и изява с възможности за добри семейни пътувания, приключване с работа, добър шанс в сферата на образованието и онлайн успех.

 

Дневната нумерологична карта е с път на живота 9, активира самосъзнание за изпълнение, защото ,,трябва“, социални дейности, довършване на започнатото, помощ или вглеждане в работата на другия.

 

Ще има възможност за добри пътувания с кола, до море, село или вила. В края на деня ще довършвате нещата си и ще имате възможност да си направите добри изводи, както за работата, така и за половинката си.

 

Четвъртък -15.02. Този е първият и единствен критичен ден за месец февруари. Подходящо е да го прекарате по -спокойно, без да планувате важни неща и нови начинания. Дневната нумерологична карта е с геометрия кармичен кръст при път на живота 1, което активира случване противно на намеренията и очакванията.

 

Денят ще създаде напрежение в чувствата и емоциите, спънат старт, който ще усетите на момента и във времето. Със започването на деня ще се активират интриги, любовни страсти и емоции, а след обяд ще трябва да проявите толерантност и внимание в общуването и партньорските взаимоотношения. Ако нямате спешна работа, спокойно може да си планувате заслужена почивка, която ще ви подсигури щастлива вечер. Повече подробности за критичните дни вижте тук: http://eanumerology.com/curious/view/69/kritichni-dni-2018

 

Петък -16.02. Денят започва с обмен на информация и завършва, като се налага съобразяване с прищевките и мнението на друг човек, а не с личните желания и усещания. Дневната нумерологична карта е с път на живота 2, активира разбиране за чужд проблем,  възможност за добро прекарване навън, разходки, планина. Ще се надигнат желания и чувства, което ще доведе до обсъждане на партньорски отношения.

 

Случващото се сутринта ще има за цел да ви учи как да говорите и обменяте информацията правилно. Актуална тема за действие и обсъждане ще бъде търговията, вземането и обмена на стоки.

 

Събота -17.02. Денят започва с роднини, уговорки в къщи, гости, изпълнение на обещана помощ и завършва спокойно с преживяване на хубави мигове и спокойна вечер. Дневната нумеролгична карта е с път на живота 3, която ще ви подсигури  хармония, спокойствие и лекота през целия ден.

 

Към обяд се активират обяснения, желание за готвене, работа с партньор, говорейки и обсъждайки приятни теми. Наслаждавайте се на спокойствието и споделените мигове, защото това ще ви зареди с много сили и  позитивна енергия за идната седмица.

 

Неделя -18.02. В неделния ден наблегнете на личната профилактика и грижата си за тялото. Не консумирайте храни, които знаете, че не ви понасят, гледайте да релаксирате и не правете нищо важно, защото има голяма вероятност да допуснете грешки.

 

Дневната нумерологична карта е с път на живота 4, а това определено създава предпоставка за кричтиност, дисбаланс  и неувереност, повреди, както и обидчивост, която ще ви кара да приемате нещата твърде лично.

 

Може да се наложи да дадете пари за лечение и лекарства.  Денят ще е по-труден от останалите дни през седмицата. Картата активира негативност, критика, умора, проблеми и грешки.

 

Изчакайте търпеливо аспектът да отмине, от понеделник определено нещата ще са по-добри. Може да миете, чистите и подреждате.  В случай на напрежение се препоръчват водни процедури, пране, поливане, къпане и плач.

 

Мото за седмицата:  Доброто е израз на онази любов, която е основа на живота.

Запазете своя час за индивидуална консултация с ЕА на телефон: 089 738 7575 или на имейл: milena.ivanovatm@gmail.com


От категорията

Планувайте 25 октомври за нещо важно и градивно

Седмична нумерологична прогноза на Милена Иванова-Еа за 22.10- 28.10.2018г.-1540146184.jpg

Понеделник е критичен, вторнк зза постигане на мечти,

21 окт. 2018 | 21:22

Ендокринолог прелетя 60 000 км за месец, за да снима вулкани. Шри Ланка – люта и магична
(Видео)

Кадър от „вулканичните“ приключения на д-р Алекандър Шинков-1540038862.jpg

Българската църква на остров Мал град. В Швейцария могат да ти продадат дори ...

20 окт. 2018 | 15:12

Десислава Радева спази протоколните норми, направи реверанс на кралицата (Снимки)
(Видео)

Десислава Радева спази протоколните норми, направи реверанс на кралицата (Снимки)-1539871406.png

Първата дама носеше изчистена рокля в кралско синьо на българката Невена ...

18 окт. 2018 | 16:14

Йорданка Христова: На 19 ноември ще е последният ми самостоятелен концерт (видео)
(Видео)

-1480170409.jpg

След пет години не знам в каква гласова форма ще съм, сподели легендата на ...

21 окт. 2018 | 20:52

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.