Все още няма информация за арестувани лица

Полицейска акция срещу битовата престъпност се провежса в Самоков, Пазарджик и Враца

913 | 14 февр. 2020 | 10:01

Полиция и жандармерия е влязла още рано сутринта в ромския квартал в Самоков. Спират се за проверка повечето коли, които излизат от квартала


Засилено е полицейското присъствие в Самоков и в няколко села в района, където се провежда полицейска акция по линия на битовата престъпност, предаде БГНЕС.

Полиция и жандармерия е влязла още рано сутринта в ромския квартал в Самоков. Спират се за проверка повечето коли, които излизат от квартала. Все още няма информация за арестувани лица.

По-късно днес директорът на ОДМВР- София старши комисар Николай Спасов и окръжният прокурор на София Наталия Николова ще дадат брифинг по повод провеждаща се специализирана полицейска операция.

Подобни полицейски акции се провеждат не само в Самоков, а и в други райони на страната. Полицията е влязла и в Пазарджик и Враца.


От категорията

Гледат мерките за неотклонение на нападателите на съблеченото момче в автобус (СНИМКИ)

Снимки: СДВР-1582707852.jpg

Извършителите са двама младежи на по 15 години и други двама на 16 и 17

26 февр. 2020 | 11:03

Специализирана полицейска операция се провежда в Разград, има задържан

-1564034789.jpg

Тя се провежда по разпореждане на главния прокурор за противодействие на ...

26 февр. 2020 | 09:41

Гешев води полицейска акция срещу битовата престъпност в Пловдивско

Сн. Канал 3-1582707975.jpg

Главният секретар на МВР, главен комисар Ивайло Иванов и главният прокурор Иван ...

26 февр. 2020 | 11:05

Полицейски синдикат изрази недоумение от хаоса в съдебните решения по дела за неизплатен нощен труд

-1515765081.jpg

Вярваме, че магистратите в България упражняват правомощията си и вземат ...

25 февр. 2020 | 15:40

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Енчев Илия


15 февр. 2020 | 05:35А кога ще направим МОРАЛНА оценка на самите себеси като Българи? Уважаеми Сънародници Българи, 21ви век сме а все още сред нас се шматкат нео Нацистки вандали! До кога ще търпим гаврата на тази чума сред нас осквернявайки паметта на загиналите анти фашисти, дали живота си за освобождението на България, за да жхивеем сега? За престъпните нео Нацистки вандали, искаме най строго наказание с глоба и екстрадиране от родината на Дякона, Ботева и Валцарова, без право на връщане! С уважение; Енчев entanashi@abv.bg "Българският нов жизнен формат" http: www.spiralata.net biblioteka "За пълното си щастие Човек трябва да има Суверенно и Славно отечество" Симонид Кeоский 5 век преди Христа "A за да бъде Българина напълно щастлив, Трябва да знаe следва, своето историческо предназначение! " Енчев И. 20век след Христа


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.