Милена Иванова-Еа

Седмична нумерологична прогноза за 25.06.– 01.07.2018 г. от Милена Иванова-Еа

Понеделник е критичен, сряда, свързана с пътувания, неделя - щастлива и спокойна

4449 | 24 юни 2018 | 21:43

Последните дни на юни няма да са по различни по активност и събитийност от изминалите, но ще дадат добри възможности в избора и концентрацията


Седмицата, която ще преживеем, поставя акцент върху красиво очакване, изпипване на детайлите, грижа и поемане на отговорност за други хора, лесно преодоляване на трудна ситуация, както и възможност за интриги, показност и обстоятелства, които да наложат избор на средна позиция.

 

 

Последните дни на юни няма да са по различни по активност и събитийност от изминалите, но ще дадат добри възможности в избора и концентрацията.

 

Седмицата съдържа 3 активни, 4 пасивни и 1 критичен ден. Ако сте умерени и съобразителни в избор на позиция и действия, ще имате шанса всичко да се развие в благоприятна за вас посока.

 

Мото за седмицата: Позволявам на чудесата да се случват в живота ми всеки ден!

 

Понеделник, 25.06. - Започваме последната седмица от юни с първи и последен критичен ден, който ще активира страсти ище разпали емоции.

 

Дневната нумерологична карта е при път на живота 6 с геометрия кармичен кръст, а това от своя страна поставя знак за внимание в любовните отношения, чувствата и емоционалното състояние. Приемете, че през този ден трябва да давате любов и радост на другите хора, а не да ги изисквате за себе си.

 

Денят започва с красиво очакване , мисли и желания за постигане на цел, които преминават в искания, радост и решителност, за да завърши с уговорки за купон и развлечение. Активността ще бъде в онлайн сферата, забавления, конкурси, дейности с коли, деца, училище. Може да вършите спокойно работата си, но не избирайте деня за важно начало или подписване на договори, сделки с недвижимо имущество и др.

Мото: Обичам това, което правя, и ценя себе си!

 

Вторник, 26.06. - Днес престои да преживеем дневна нумерологична карта при път на живота 7. Със започването на деня вниманието ще се фокусира върху материалната страна - парите, задачите, грижите и детайлите, с които трябва да се справите. Денят ще е разнообразен и променлив. Започва активно, с желание за помощ, срещи и контакти и завършва с оптимизъм, усамотяване и учене.

 

Активизират се срещите на маса, глезотии, правене на планове, желание и създаване на удобства, релакс или почивка на море. Съсредоточете се върху хубавите и красиви неща и следете за знаци от съдбата, които ще са много верни напътствия за бъдещето. 

Мото: Аз решавам какво искам и го постигам успешно!

 

Сряда, 27.06. - Днес ще имате успех в сферата на компютрите, пътувания и дейности, свързани с чужбина, планина, природа, образование, и дейности, свързани с превозни средства. Денят започва с мисли за чувства, ангажименти и работа, преминава в мераци и обещания и завършвагрижи за пари.

 

Дневната нумерологична карта е с път на живота 8 и геометрия, която ще активизира всичко материално да се случва в полза на другите, както и желания за капиталовложения, покупки на кола, компютри и инвестиция в образование.

Мото: Имам уникални възможности, които привличат изобилието към мен!

 

Четвъртък, 28.06. - Днешният ден поставя нумерологичен аспект за щастливо начало в сутрешните часове на деня, както и добри възможности за приключване, работа и срещи. Дневната нумерологична карта е с път на живота 9, активира дейности, свързани с деца, коли, дом, складиране.

 

Ще се наложи да мислите, за да се справите интелигентно със задачите си. Някои от нещата ще стават наготово, но за други ще трябва да се погрижите. Към обед денят ще внесе баланс, любовни трепети, а към края на деня ще трябва да се мотивирате, за да проведете срещите си и да завършите работата си.

Мото: Способен/а съм на всичко, което пожелая!

 

Петък, 29.06. - Днешният ден е с астрална геометрия при път на живота 1. Възможни са преживявания относно интриги на други хора, започване на нова работа и активация на чувствителност във взаимоотношенията.

 

Денят започва с игри за пред другите, разговори и изненади, които ще преминат в решения, клюки и срещи. Вечерта приключва спокойно с щастливо начало.

Мото: С лекота подобрявам всичко в живота си, което се нуждае от усъвършенстване!

 

Събота, 30.06. - В края на седмицата ще преживеем стабилност в дома, семейството и работата. Денят е ориентиран към материалното, социалното и красивото. Ще се наложи да съобразите плановете си с друг човек, за да сте добре. Сутринта започва тихо и ще се чувствате във форма. В обедните часове предстои вземане на красиво решение, а вечерта се очакват интриги, неточности, разминаване с точния момент и правилните действия.

Мото: Взаимоотношенията ми с близките ми помагат да живея изключителен живот!

 

Неделя, 01.07. - Краят на тази седмица ни носи добро и позитивно начало на месец юли. Дневната нумерологична карта е с път на живота 1 и ще ви донесе щастлив и спорен ден, онлайн успехи, благословение за деца, международен обмен и поток от информация. Денят започва и завършва щастливо. Сутринта и към обедните часове ще трябва да проявите прецизност. Може да се наложи да поправите грешки. Следобед ще се активира проява на оптимизъм, а вечерта ще се отличи със самостоятелност.

Мото: Аз съм въплъщение на щастие и любов!

 

 


От категорията

Светлана Поченкова: Проблем във вътрешните органи се отразява върху гръбначния стълб или ставите
(Видео)

Д-р Светлана Поченкова-1566667886.jpg

У вас много педиатри не обръщат внимание на костните и двигателни болести при ...

12 ноем. 2019 | 20:18

Българинът изневерява на Сейшелите с Корея и Япония
(Галерия)

Танц с лодки в Пънлай.-1573372311.jpg

Наталия Бояджиева, автор на "Светлина от Изтока" за непознатия град ...

10 ноем. 2019 | 09:55

Пътят към успеха на Юлиан Вергов минал през общ работник и барман
(Галерия)

Юлиан Вергов-1573761932.jpg

Актьорът Ники Станоев призна, че е завършил бизнес администрация за успокоение ...

14 ноем. 2019 | 22:01

Дария Симеонова и Маги Джанаварова се разкрасяват за Коледа
(Галерия)

Дария Симеонова-1573757657.jpg

Dermalinfusion премахва стреса от лицето. Mezotix стяга кожата.

14 ноем. 2019 | 20:51

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.