Милена Иванова-Еа, номерология

Нумерологична прогноза за 30.07-05.08.2018 г. на Милена Иванова-Еа

Понеделник е вълшебен, сряда и четвъртък - зле организирани

6183 | 29 юли 2018 | 23:19

Август съдържа 8 критични дни - първите два в събата и неделя. Препоръчва се почивка, лежане и осмисляне на мирогледа


Предстоящата седмица започва позитивно, но завършва с два критични дни.

 

Изпращаме месец юни с последният вълшебен ден и навлизаме в най- опакия, но не най-лош месец август,  с нумерологична карта при път на живота две.

 

Като осми месец от всяка  календарна година, август винаги е кармичен и се препоръчва по-малко работа, изчакване, почивка. През този период не се опитвайте да  решавате важни неща, освен ако не е наложително, както и да форсирате нещата в работен план.

 

Ще се редуват пасивни, активни и кармични дни, което може да доведе до преобръщане на нещата. Очакват се спънки при пътувания, противоречия в отношенията, проблеми в работата, промяна в плановете, особено през третата седмица от месеца.

 

Август съдържа 8 критични дни, през които се препоръчва почивка, лежане и осмисляне на мирогледа.

 

Това е време за възстановяване и терапия на море, близо до река или язовир. Бъдете внимателни на път и прощавайте на близките си.

 

Мото за седмицата: Над мен бди ангел хранител. Винаги съм направляван и защитаван от бoжествената сила.

 

Понеделник, 30.07. - Предстои да преживеем последния вълшебен ден за юли, който е предназначен за големи работи. Нещата ще стават леко, лесно и в синхрон, ще имате възможност да напаснете необходимото, за да бъдете активни и успешни.

 

Дневната нумерологична карта е с път на живота 3 и благославя пътувания в страната и чужбина, големи панаири, сбирки и мероприятия.

 

Денят започва спокойно, в сутрешните часове ще се усеща хармония и баланс, а през останалата част ще се преживеят спокойни мигове, мир и добри съвпадения. Денят ще предложи големи перспективи на много хора, подходящ е за смяна на лични документи, конкурси, изпити, покупки, кандидатстване, изложби и покупка на моторни превозни средства.

 

Мото: Обичам живота! Благодаря за възможностите!

 

Вторник, 31.07. – Днешният ден е с  нумерологична карта при път на живота 4 и геометрия, която ще активира лични притеснения за здраве и за деца. Възможно е настроението да бъде променливо - от сълзи до смях или да се появи тъга, огорчение. Въпреки това ще се наложи да поработите, защото ангажиментите няма да ви оставят, ще се наложи да преодолеете мнителност, критичност или друга негативна емоция.

 

Сутринта и вечерта е възможно да са проблемни, но през останалото време нещата ще вървят по-гладко. Може да се разходите в планината, да си направите почивка и да помогнете на някой друг човек. През този ден молитвите за други хора ще бъдат по-силни и чути.

 

Мото: Благодаря за здравото си и силно тяло! Обичам го!

 

Сряда, 01.08.- Казваме добре дошъл на месец август с обещания, уговорки, мисли за пари, работа и лоша организация. Дневната нумерологична карта е с път на живота 2, активира търговия, речи, справяне с дела на място или заради друг човек. Денят ще е неорганизиран, започва с щастлива сутрин, която ще премине в натовареност, ще се наложи да проявите съобразителност или да очертаете границите си чрез отказ.

 

Случването ще е повече на думи или заради друг човек отколкото за вас и във ваша полза.

 

Мото: Винаги мога да се откажа от нещо, ако установя, че ми вреди.  Желая всичко да се случва за доброто на всички!

 

Четвъртък, 02.08.-  Днешният ден е предназначен да преживеем уют в дома, разрешаване на въпроси свързани със задължения и притеснения на място, както и постигане на хармония и уреждане на всичко в края на деня. Дневната нумерологична карата е с път на живота 3, което ще даде възможност, въпреки пасивността, всичко да се подреди.

 

Сутринта започва с думи и уговорки, но в следобедните часове всичко ще бъде по-ефективно, ще се появят възможности за умножаване, успех и прекарване на хубава вечер.

 

Мото: Аз съм късметлия и всичо в живота ми се подрежда по най-добрият за мен начин!

 

Петък, 03.08.- Предстои да преживеем ден за обиди, неразположение, поява на страх, неувереност и честа смяна на настроението. Дневната мумерологична карата е с път на живота 4, активира критика, недоверие и съмнения. Може да прекарате деня на едно място, с близки или на маса.

 

Почивайте си и проявете състрадателност. Изслушвайте хората и не бъдете прекалено критични. Денят ще е напрегнат, но в сутрешните часове започва спокойно. Активни ще бъдат уговорки, обещания, изпълнение на дълга и обещаното. Ще се наложи да се справите със собствени средства, не унивайте само защото в момента не виждате начина и решението.

 

Мото: Заслужавам моето прекрасно бъдеще!

 

Събота, 04.08 -  Днес е първият критичен ден за месеца от два поредни. Дневната нумерологична карта е кармичен кръст при път на живота 5. Бъдете внимателни, защото може да възникне проблем на място, недостиг, ремонт, пречки и нередности. И днес ще трябва да се справите с изпитанията със собствени сили и умения.

 

Денят предизвиква проблеми в семейството, болест, взаимопомощ, разговори и обяснения. Спазвайте правилата! Бъдете внимателни в работата и по пътищата. Не предприемайте рискови дейности и бъдете смирени.

 

Мото: Днес ще бъда благодарен за всичко в живота си!

 

Неделя, 05. 08. - Вторият критичен ден за август е предназначен за изпит в чувствата и любовта. Дневната нумерологична карта е кармичен кръст при 6, така, че ако решите да страдате по някого, гледайте поне да сте на море. По този начин ще облекчите ситуацията.

 

Денят активира разочарования от дребен характер, както и много радост, веселие, купон и удоволствия. И днес бъдете внимателни и не рискувайте. Сутринта започва с любов в семейството и завършва с изразяване на чувства към любим и удовлетворение.

 

Възможно е да получите новина или да тръгнете на път. Въпреки всичко избягвайте рискове, спорове и кавги, защото краят няма да е добър.

 

Мото: Обичам да се смея и любувам на всеки миг!

 

 


От категорията

Академията за мода с пищен ревю-спектакъл за "Златна игла 2020"

Академията за мода с пищен ревю-спектакъл за "Златна игла 2020"-1582205572.png

Водеща на официалната церемония ще бъде известният наш топ модел и телевизионна ...

20 февр. 2020 | 15:32

Хари и Меган обвиниха кралското семейство в двоен стандарт

-1578938901.jpg

След оттеглянето си като старши членове на кралското семейство двойката ...

24 февр. 2020 | 10:10

Тръмп и Мелания с фотосесия по залез слънце пред Тадж Махал (Снимки, Видео)

Сн. Инстаграм-1582620487.png

Малко, след като двамата се снимаха с известния мавзолей в Индия, подобна ...

25 февр. 2020 | 10:47

Приеха Харви Уайнстийн в болница, след като съда го призна за виновен

Сн. БГНЕС-1582619778.jpg

Решението на журито беше посрещнато с огромно одобрение от много жени, които са ...

25 февр. 2020 | 10:35

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.