Португалска зелена супа

Португалска зелена супа

2179 | 28 септ. 2017 | 17:53


Необходими продукти:

черен пипер

сол

1 с.л. кориандър

5 с.л. зехтин

250 г салам чоризо

500 г савойско зеле

1,5 литър бульон

2 скилидки чесън

1 кг картофи

 

Начин на приготвяне:

Картофите се сваряват в бульона докато омекнат. Жилката на зелевите листа се отстранява и се нарязват на тънки лентички.

Картофите се пасират с чесъна, добавят се зелето и салама.

Оставя се да поври още 5 минути. Преди да се сервира се поръсва със сол и пипер, и зехтин и кориандър.

Необходими продукти: черен пипер сол 1 с.л. кориандър 5 с.л. зехтин 250 г салам чоризо 500 г савойско зеле 1,5 литър бульон 2 скилидки чесън 1 кг картофи Начин на приготвяне: Картофите се сваряват в бульона докато омекнат. Жилката на зелевите листа се отстранява и се нарязват на тънки лентички. Картофите се пасират с чесъна, добавят се зелето и салама. Оставя се да поври още 5 минути. Преди да се сервира се поръсва със сол и пипер, и зехтин и кориандър.

 

Необходими продукти: черен пипер сол 1 с.л. кориандър 5 с.л. зехтин 250 г салам чоризо 500 г савойско зеле 1,5 литър бульон 2 скилидки чесън 1 кг картофи Начин на приготвяне: Картофите се сваряват в бульона докато омекнат. Жилката на зелевите листа се отстранява и се нарязват на тънки лентички. Картофите се пасират с чесъна, добавят се зелето и салама. Оставя се да поври още 5 минути. Преди да се сервира се поръсва със сол и пипер, и зехтин и кориандър.

Прочети повече на: https://woman.hotnews.bg/retsepti/portugalska-zelena-supa.52794.html


От категорията

Пестил от сини сливи

Пестил от сини сливи-1537525858.jpg

21 септ. 2018 | 13:26

Сладко от бяло грозде с орехи

Сладко от бяло грозде с орехи-1537364058.jpg

19 септ. 2018 | 16:33

Столичният клуб "Пушкинъ" предлага най-богатата винена листа у нас

Сн. Ресторант "Пушкинъ"-1535551068.jpg

С отличната си селекция на родни и екзотични продукти, висока чувствителност на ...

18 септ. 2018 | 12:24

Есенна супа по градинарски

Есенна супа по градинарски-1537193599.jpg

17 септ. 2018 | 17:12

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.