Седмична номерологична прогноза 28 май - 3 юни

Позитивно-активна седмица без критични дни - с уговорки, уреждане на финаси, стабилна работа

3869 | 27 май 2018 | 21:33

Милена Иманова-Еа: Във вторник приключвате дълго отлагани задачи, интриги, неточности, разминаване с точния момент и правилните действия в неделя вечерта


Предстои да преживеем позитивно-активна седмица без критични дни, с предназначение за уговорки, обещания, уреждане на финанси, стабилна работа, успехи в дома и офиса, преодоляване на лесна трудност, клюки, срещи и щастливо начало.
 
Мото за седмицата: Щастието и добрите новини ме съпътстват през цялата седмица!
 
29.05 Понеделник -  Днешният ден започва със семейно щастие и обещаващо начало. Дневната нумерологична карта е с път на живота 8 и геометрия, която ще активира избор на гаранции, трайни капиталовложения, пътувания, гости, семейни тържества, постигане на хармония и невъзможност да довършите нещата докрай.
 
Денят ще остави спомени за цял живот, случките и събитията ще се запомнят, а в случай на успех ще имате и финансови постъпления.
 
Мото: Днес постигам обещаното и поемам отговорностите си!
 
Вторник 29.05 - Днес ще имате възможност да свършите много работа, добро приключване на дълго отлагани задачи, успешни пътувания в страната и чужбина, дейности, свързани с коли, онлайн успех, постигане на цел и добри възможности в образованието.
 
Дневната нумерологична карта е с път на живота 9 и започва с отказ и очертаване на граници. Сутринта е предназначена за публичност, институции и дирижиране от друг човек. През деня действайте според уговорката и се настройте психически, че работата ви ще продължи до късно вечерта.
 
Мото: Днес приключвам с всичко дългоотлагано!
 
Сряда 30.05 - Предстои да преживеем прекрасен, специален ден при нумерологична карта с път на живота 1, която ще активира успех в дома, офиса, социалните дейности и на път. През целия ден ще имате възможност да преживеете нови запознанства, семейно щастие, гости и празненства.
 
Сутринта започва тихо и преминава в движение и активност по улиците, а вечерта завършва щастливо и в приятна компания на партньор.
Мото: Днес е щастливият ми ден!
 
Четвъртък  31.05 - Максимално успешен ден за друг, всичко ще става от втория път според лична уговорка и според чужди думи и отношения.
 
Дневната нумерологична карта е с максимална геометрия при път на живота 2, затова активно ще бъде копирането и желанието за представяне пред друг. Денят започва с програма минимум и добър баланс в сутрешните часове и завършва със съгласие и според уговорка.
Мото: Днес приемам успеха на другите като благословия!
 
Петък 01.06 - Краят на работната седмица поставя начало на новия медец юни с нумерологичен аспект за щастливо начало в сутрешните часове на деня, както и добри възможности за приключваме , работа и срещи.
 
Дневната нумерологична карта е с път на живота 9, активира дейности свързани с деца, коли, дом, складиране. Ще се наложи да мислите, за да се справите интелигентно със задачите си. Някои от нещата ще стават наготово, но за други ще трябва да се погрижите. Към обяд денят ще внесе баланс, любовни трепети,а към края на деня ще трябва да се мотивирате за да проведете срещите си и да завършите работата си.
 
Мото: Преодолявам трудностите с лекота и усмивка !
 
Събота 02.06 - През този ден предстои да преживеем астрална геометрия, в който добрите възможности ще да малко. Дневната нумерологична карта е с път на живота 1 и ще активира желание да се скриете от проблеми при започване на нещо, при запознанство, щастие, интриги и чувства.
 
Сутринта започва с игра пред друг, преминава в разговори и изненади, когато в следобедните часове ще се наложи да вземете решение за да избегнете клюки. Вечерта завършва със срещи и щастливо начало.
Мото: Приемам изненадите спокойно и се фокусирам само върху важните неща!
 
Неделя 03.06 - Завършваме седмицата със стабилност в дома, семейството и работата. Денят е ориентиран към материалното, социалното и красивото. Ще се наложи да съобразите плановете си с друг човек за да сте добре.
 
Сутринта започва тихо и ще се чувствате във форма. В обедните часове предстои вземане на красиво решение, а вечерта се очакват интриги, неточности, разминаване с точния момент и правилните действия.
Мото: Наслаждавам се на красота и щастливите взаимоотношения с близките си!


От категорията

Intelligent Music Project и Every time се изкачиха на 1-во място в рок класацията на гръцкото Rock R
(Видео)

Българската супергрупа Intelligent Music Project и Every time се изкачиха на 1-во място в рок класацията на гръцкото Rock Radio 104,7-1601220546.jpg

Песента е по музика и текст на създателя на групата д-р Милен Врабевски

27 септ. 2020 | 18:26

Зелени гръмотевици в Микронезия
(Галерия)

Зелени гръмотевици в Микронезия-1601147676.jpg

В Покана за пътуване: Цветомир Кръстев от Дари травел за новото нормално в ...

26 септ. 2020 | 22:13

Нови снимки показват колко са пораснали децата на Кейт и Уилям (Галерия)
(Галерия)

Сн. Инстаграм-1601385503.jpg

Атънбъро снима документални филми за дивата природа от 50-те години и бие ...

29 септ. 2020 | 16:14

Фалшива новина се оказа участието на Хари и Меган в риалити шоу
(Галерия)

-1579017581.png

В началото на месеца стана известно, че от Нетфликс са сключили с кралската ...

29 септ. 2020 | 15:16