нумерология

Седмична нумерологична прогноза за 17.09. – 23.09.2019 г. на Милена Иванова-Еа

Предстои да преживеем седмица с Вълшебен ден!

15286 | 16 септ. 2018 | 20:37

По-голямата част от дневните нумерологични аспекти са позитивни и с добри възможности в различни сфери. Ще преживеем от всичко по-малко, но положитените емоции и късмета ще преобладават


Предстои да преживеем седмица с Вълшебен ден! По-голямата част от дневните нумерологични аспекти са позитивни и с добри възможности в различни сфери. Ще преживеем от всичко по-малко, но положитените емоции  и късмета ще преобладават. Започваме седмицата с възможност за новости и ново начало и завършваме с вълшебство.

 

Понеделник, 17.09.2018 г. = 1 ДПЖ (дневен път на живота)

 

Дневно предназначение: Ден  за преживяване на щастие, благополучие и нови запознанства. Дневната нумерологична карта е с пасивен характер, затовa по-доброто решение е да проведете разговор, който да ви донесе успех в бъдеще.  Може спокойно да се уговаряте или да поставите начало на нещо ново.  Денят носи вървеж, възможност за издигане, новости и предложения. Направете разходка навън, сред природата или в планината. Това ще обнови личната ви  енергия и ще просветли съзнанието ви.

 

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 7, 8, 9:

 

Важно е да огледате  детайлите,  да спазите ангажиментите си. Денят активира даване и получаване на гаранции за да има успех, проверка на направеното, много уговорки, щастлив завършек.

 

Часова характеристика: 

00.00 – 6.00 ч. Нещата започват малко по- малко да се случват. 

6.00 – 12.00 ч. – Време за изпълнение на ангажименти и работа. 

12.00 – 18.00 ч. – Направете проверка на свършеното , уговорете се с партньор и гарантирайте сделка.

18.00 – 24.00 ч.-Успешно приключване на деня, според  договорките , с усещане за щастие и похвала.

Съдбовно правило :  Аз сам кова съдбата си!

Мото :  Аз отвоювам нови територии!

Позитивно утвърждение :  Аз съм щастлив и обичам себе си!

 

Вторник, 18.09.2018 г. = 2 ДПЖ

 

Дневно предназначение:  Ден, в който всичко ще става от втория път, чрез работа и уговорки. Бъдете внимателни при завършване на нещата и си подгответе резервен вариант, защото е твърде възможно първия ви план да не сработи. През целият ден ще преобладават срещи,  договорки, провеждане на разговори, бартерни сделки.

 

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 8, 9

 

Ако желаете да изпълните задълженията си както трябва, ще се наложи лично да се заемете с работата и да я довършите до край. Информираността ще ви помогне да се справите по-лесно. Може да направите успешна финансова сделка чрез бартер и договаряне на изгодни условия за двете страни.

 

Часова характериатика : 00.00 – 06.00 ч. – Преживяване на момента до последно. 

6.00 – 12.00 ч. - Поработване и довършване на работата до край. Вниманието се насочва към други неща, различни от това, с което се занимавате в момента. Концентрирайте сезащото не може да свършите всичко на куп.

12.00 – 18.00 ч. – Момент за очертаване на граница, поставяне на условия в работата. Всичко ще зависи от втори човек, може да получите отказ или да направите такъв. Кажете ,, Не‘‘ ако се налага и не позволявайте да ви маниполират. Изграждане на философска гледна точка ще подобри ситуация.

18.00 – 24.00 ч. – Информираността ще ви даде възможност за ново начало.

 

Съдбовно правило: Взаимопомощ !

Мото:  Днес използвам съзидателните си способности!

Положително утвърждение:  Уповавам се на житейския процес, който се разгръща, следвайки божествения промисъл!

 

Сряда, 19.09.2018 г. = 3 ДПЖ

 

Дневно предназначение:  Ден предназначен да направите добри покупки на техника за дома или офиса, обзавеждане и ремонтна дейност. Покупката на мебели и подреждането на къщата  ще донесе успех на вас и семейството. Денят ще бъде спокоен с възможност за намиране, напасване, баланс, вярното и точното. Активира мислене, свършване на започнатото и подреждане на място.

 

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 8, 9:

 

Време е да обърнете внимание на дома си. Денят е специален за успех в подреждане на документи, балансиране и хармонизиране на пространството. Ще успеете да намерите верните решения и нещата ще потръгнат. Може да влагате парите си в покупка на мебели и да се вслушате в съвет на друг човек.

 

Часова характеристика: 

00.00 - 6.00 ч. - Нещата ще потръгнат, ако се захванете сами с тях. В този период от деня ще почувствате облекчение, комфорт и баланс. 

6.00 - 12.00 ч. - Време за работа и обмисляне на стратегии. 

12.00 - 18.00 ч. - Може да се възползвате от помощта на втори човек, съобразете се и обсъдете всичко, което искате да направите. Бъдете внимателни относно поднесена информация. Има опасност от двулично поведение. 

18.00 - 24.00 ч. - Приятна и уютна вечер, в която ще имате възможност да намери мир, баланс и хармония.

Съдбовно правило:  Добрите действия дават добър резултат!

Мото:  Излъчвам радост и я споделям с останалите!

Позитивно утвърждение:  Обичам живота и му се наслаждавам!

 

Четвъртък, 20.09.2018 г. = 4 ДПЖ

 

Дневно предназначение:  Ден за проява на помощ към други хора.  Уговорете се с приятел или близък да му окажете съдействие и помогнете. Психологическото преживяване на личността ще е усещане за невъзможност, трудно справяне с проблем и ситуация, за това взаимопомощта ще е полезна.  Пазете себе си и се грижете за тялото, защото може да настинете. Намерете нещо, с което да се разнообразите, разходете се и си намерете занимание. Всичко, което се случва ще има за цел личното ви осъзнаване.

 

Основна цифрова характеристика - 1, 2, 4,  8, 9 -  Ден за справяне с криза, повреда, страх. Препоръчва се превенция  свързана със здраве, благотворителност, грижа за себе си, почивка. Хранете се здравословно или започнете здравословен режим на живот.  Ако сте неуверени в себе си потърсете помощ и не се отчайвайте. Възможни са счупвания и повреда на техника.

 

Часова характеристика: 

00.00 - 6.00 ч. - Споделяйте и правете уговорки с партньор.

6.00 - 12.00 ч. - Работете! Проявете интелигентност, използвайте ума си и довършете започнатото. Така ще си подсигурите добри следствия в бъдеще.

12.00 - 18.00 ч.- Съобразете се с партньор или втори човек и се отдайте на взаимопомощ.

18.00 - 00.00 ч. - Починете си и ако се появи неувереност, оставете момента да отмине и не прибързвайте със заключения, защото още от утре ще мислите по-нов начин. 

 

Съдбовно правило:  Помагам на нуждаещите се!

Мото:  Съчувствието е лечение за душата !

Положително утвърждение:  Аз се справям успешно с предизвикателствата на деня!

 

Петък, 21.09.2018 г. = 5 ДПЖ

 

Дневно предназначение:   Ден за спазване на реда, закона и правилата.  Трудно ще минете между капките, за това по-добре не се опитвайте.  Въпреки това, денят ще е сравнително спокоен и ще ви даде възможност лесно да се справите с възникнала трудност. Ще трябва да изпълнявате  задачи и поети ангажименти. Благоприятен за купуване на техника, мебели, покупки за дом, къща, офис. Може да се явите на изпит или конкурс.

 

Основна цифрова характеристика - 1, 2, 3, 8, 9: Време е за действие!

 

Денят ще е социално активен с възможности да свършите неща поне в три области. Нумерологичната карта активира наложителни пътувания, проверки от институции на път, в офиса и на работното място. Спазвайте реда и закона, за да не бъдете санкционирани. Мотивацията за действията ви е налагащото в обстоятелствата, независимо дали ви се иска или не. Дневният акцент е към семейството и дома, което ще даде възможността да се покажете пред  близките.

 

 Часова характеристика: 

00.00 - 6.00 ч. - Спокойна нощ, в която се отключва късмет и намиране на комфорт. 

6.00 - 12.00 ч. - Работете! Това е времето, в което може да се справите най-лесно с трудностите. Започнете от начало и приключете докрай.

12.00 - 18.00 ч. - Ще се наложи да се съобразите с нечие мнение. Това може да ви създаде дискомфорт, но ще отмине.

18.00 - 00.00 ч. - Направете това, което трябва! 

Съдбовно правило: Ключа е в намирането на баланса!

Мото: Спазвам правилата!

Положително утвърждение: Аз съм център на добрите прояви!

 

Събота, 22.09.2018 г. = 6 ДПЖ

 

Дневно предназначение:  Ден за любов и  усилване на чувствата. Копнежа на душата за споделеност, топлота и ласка се усилва, провокиран от невъзможността за проява. Въпреки исканията случващото се ще е на вътрешен план без възможност за външен живот. Не проявявайте излишна претенция към партньора си, сега не е момента и няма как желанието ви да въде удовлетворено напълно.

 

Основна цифрова характеристика - 1, 2, 3, 4, 8, 9: Ден предназначен за работа, уреждане на материалното,  игри, изживяване чувствата на вътрешен план, забавления, клюки, интриги, криене от човек или проблем.

 

 Часова характеристика: 

00.00 - 6.00 ч. - Дискомфортна и неясна нощ, придружена със страхове и дисбаланс. Сънливост в сутрешните часове.  

6.00 - 12.00 ч. - Възникване на трудности, които ще изискват проява на труд и сила.

12.00 - 18.00 ч. – Време за уговорки в работата и обмисляне на план Б, в случай че първият не е сработил.

18.00 - 00.00 ч. - Вечер за изкуство, забавление, приключения навън, купон, клюки и интриги.

 

Съдбовно правило:  Безусловната любов лекува всичко!

Мото:  Радостта е моят вътрешен лечител !

Положително утвърждение:  Фокусирам енергията си в творчески занимания, които  ми носят радост и удовлетворение!

 

Неделя,  23.09.2018 г. = 7 ДПЖ

 

Дневно предназначение:  Вълшебен ден, който предоставя на човечеството възможност за духовно израстване, развитие в изкуството и международни изяви със световно значение. Дневната нумерологична карта е с активен характер, което ще подсигури добри изяви в много области.  Момента е подходящ за събори, международни панаири,  духовни семинари в чужбина, ангелско благословение, далечни пътувания, онлайн маркетинг и реклама, молитви за човечеството и планетата. Всичко свързано с планини, екология и социална изява ще бъде повенчано с успех.

 

Основна цифрова характеристика - 1, 2, 3, 5, 7, 8, 9: Социален ден с международна значимост за намиране на новото в света и еволюцията. Всичко добро, което направите за другите ще ви донесе Божия благосовия. Има добри условия за получаване на популярност,  работа в помощ на хората и поучения.

 

Часова характеристика: 

00.00 - 6.00 ч. - Намирам си центъра и съм в баланс. В случай че правите нещо, ще е защото трябва да го свършите.

6.00 - 12.00 ч. - Време е за работа, да покажете силата на ума си и да направите необходимите ви изводи.

12.00 - 18.00 ч. - Работа в името на другите. Подпомагане на духовно израстване. 

18.00 - 00.00 ч. - Вечер за усамотение, мечти плануване на далечни цели и  личен ангел хранител, медитация и усамотение.

Съдбовно правило:  Вярата е основа за трансформация към добър живот!

Мото:  Доверявам се на невидимите си водачи!

Позитивно утвърждение:  Днес поставям начало на най- добрата проява в живота ми в сегашно и бъдеще време!


От категорията

На 14 и 15 август

Мода и летни страсти на Марина Диневи
(Видео)

Summer Fashion Weekend 2020-1596345516.jpg

Организаторите от Code Fashion TV и Dinevi Group представят програмата за ...

2 авг. 2020 | 08:17

Приятелите благородно ми завиждат, защото обичам да си похапвам, а не ми личи
(Галерия)

На 31 юли Кристина Димитрова навършва 60 години!-1596172399.jpg

Децата ми са отгледани от бабите, и сега осъзнавам колко много моменти съм ...

31 юли 2020 | 08:07

Всичко, което ще се случва във вторник е от важно значение за бъдещото израстване и успех
(Галерия)

За консултация и записване на час при Милена Иванова-ЕА @ЕАlife.bg https://www.facebook.com/EAlife.bg/-1596403910.jpg

Срядата е ден за плащане на сметки и договорки за пари.болести на нервната ...

3 авг. 2020 | 00:30

Шон Пен се ожени тайно за млада австралийска актриса
(Галерия)

-1475825754.jpg

В интервю преди време той каза, че Лейла Джордж го познава по-добре, отколкото ...

2 авг. 2020 | 15:18