Предястие с гъби и пармезан

1648 | 26 дек. 2016 | 12:52


Необходими продукти

  • 300 г гъби
  • 1 глава червен лук
  • 50 г масло
  • 50 г сирене Пармезан
  • хляб за канапе

Начин на приготвяне

Лукът и гъбите се овкусяват и смесват. Запържват се. Хлябът се нарязва на кръгчета и се слага сместа. Поръсва се с пармезан.

 


От категорията

Какво се яде на Благовещение - вкусни рецепти

-1478080546.jpg

25 март 2017 | 11:49

Супа от тиквички с прясно мляко

Супа от тиквички с прясно мляко-1490369211.jpg

25 март 2017 | 10:26

Консумацията на спанак, сьомга и сладки картофи влияе добре на целия организъм

-1487767618.jpg

Ключът към дълголетието се крие в пълнозърнестите храни

25 март 2017 | 13:20

Панирана коприва

Панирана коприва-1490190281.jpg

22 март 2017 | 15:36

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.