Предястие с гъби и пармезан

1916 | 26 дек. 2016 | 12:52


Необходими продукти

  • 300 г гъби
  • 1 глава червен лук
  • 50 г масло
  • 50 г сирене Пармезан
  • хляб за канапе

Начин на приготвяне

Лукът и гъбите се овкусяват и смесват. Запържват се. Хлябът се нарязва на кръгчета и се слага сместа. Поръсва се с пармезан.

 


От категорията

Сладкиш с праскови

Сладкиш с праскови-1502116507.jpg

16 авг. 2017 | 17:39

Какво да сготвим на Голяма Богородица – вкусни рецепти

Какво да сготвим на Голяма Богородица – вкусни рецепти-1502189858.jpg

14 авг. 2017 | 13:54

Ал Бано е най-добър и в правенето на вино

Ал Бано е най-добър и в правенето на вино-1502705984.jpg

Легендарният изпълнител, който ще зарадва родните фенове с грандиозен концерт ...

14 авг. 2017 | 13:18

Компот без варене

-1475834543.jpg

13 авг. 2017 | 17:09

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.