Предястие с гъби и пармезан

1578 | 26 дек. 2016 | 12:52


Необходими продукти

  • 300 г гъби
  • 1 глава червен лук
  • 50 г масло
  • 50 г сирене Пармезан
  • хляб за канапе

Начин на приготвяне

Лукът и гъбите се овкусяват и смесват. Запържват се. Хлябът се нарязва на кръгчета и се слага сместа. Поръсва се с пармезан.

 


От категорията

Шеф Петров и режисьорът Борис Панкин правят първия в света гурме театър

Шеф Петров-1488129974.jpg

24 ястия, 14 човека - през 17 век сред площада в Испания, но реално в България ...

26 февр. 2017 | 19:23

Традиционни рецепти за Сирни заговезни

халва-1488012009.jpg

25 февр. 2017 | 10:36

Пролетни рулца с кайма

Пролетни рулца с кайма -1487862692.jpg

23 февр. 2017 | 16:55

Сьомга със сос от лимон и копър

Сьомга със сос от лимон и копър-1487767618.jpg

22 февр. 2017 | 14:45

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.