Предястие с гъби и пармезан

1807 | 26 дек. 2016 | 12:52


Необходими продукти

  • 300 г гъби
  • 1 глава червен лук
  • 50 г масло
  • 50 г сирене Пармезан
  • хляб за канапе

Начин на приготвяне

Лукът и гъбите се овкусяват и смесват. Запържват се. Хлябът се нарязва на кръгчета и се слага сместа. Поръсва се с пармезан.

 


От категорията

Турско ашуре

Турско ашуре-1498136671.jpg

22 юни 2017 | 16:03

Арменска супа

Арменска супа-1498039003.jpg

21 юни 2017 | 12:50

Пълнозърнеста паста с кокосово мляко и скариди

Пълнозърнеста паста с кокосово мляко и скариди-1497952874.jpg

20 юни 2017 | 13:00

Бутерки с череши

Бутерки с череши-1497525653.jpg

15 юни 2017 | 14:18

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.