Предястие с гъби и пармезан

1698 | 26 дек. 2016 | 12:52


Необходими продукти

  • 300 г гъби
  • 1 глава червен лук
  • 50 г масло
  • 50 г сирене Пармезан
  • хляб за канапе

Начин на приготвяне

Лукът и гъбите се овкусяват и смесват. Запържват се. Хлябът се нарязва на кръгчета и се слага сместа. Поръсва се с пармезан.

 


От категорията

Син еликсир - хит на 2017-а

Вино в любимия цвят на Ван Гог направи революция в света на избите

Андрес Гомес демонстрира красотата на синьото вино
Снимки Леопард Трейдинг -1493400465.jpg

За да покаже сапфирения еликсир, в България пристигна собственикът на ...

28 апр. 2017 | 20:26

Филе от бяла риба гратинато

филе от бяла риба-1493296290.jpg

27 апр. 2017 | 15:28

Пролетен ориз

Пролетен ориз-1493125111.jpg

25 апр. 2017 | 15:57

Канелони със спанак и рикота

Канелони със спанак и рикота-1493034736.jpg

24 апр. 2017 | 14:51

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.