Предястие с гъби и пармезан

2317 | 26 дек. 2016 | 12:52


Необходими продукти

  • 300 г гъби
  • 1 глава червен лук
  • 50 г масло
  • 50 г сирене Пармезан
  • хляб за канапе

Начин на приготвяне

Лукът и гъбите се овкусяват и смесват. Запържват се. Хлябът се нарязва на кръгчета и се слага сместа. Поръсва се с пармезан.

 


От категорията

Какво да сготвим на Еньовден - традиционни рецепти с полезни билки

-1435143946.jpg

22 юни 2018 | 16:38

Огретен със сезонни зеленчуци

Огретен със сезонни зеленчуци-1529334373.jpg

18 юни 2018 | 18:01

Салата "Лютика" по традиционна българска рецепта

Салата "Лютика" по традиционна българска рецепта-1528984935.jpg

14 юни 2018 | 16:59

Черешов фъч

Черешов фъч-1528713887.jpg

11 юни 2018 | 13:43

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.