Участниците в Благотворителния бал на Фондация „Стоян Камбарев“ в Лондон

За Благотворителния бал на Фондация „Стоян Камбарев“ в Лондон

Принц Кирил и Деси Тенекеджиева отново събират елитна публика

6287 | 28 окт. 2018 | 17:28

Билетите за гала вечерта в легендарното Café de Paris свършиха за седмица

Участниците в Благотворителния бал на Фондация „Стоян Камбарев“ в Лондон-1540380657.jpgДевора Уайлд-1540381081.jpgДеси Тенекеджиева и принц Кирил-1540380839.jpgМария Славова-1540380810.jpgГеорги Димитров-Жожо-1540380791.jpgМартин Зайранов-1540380746.jpgСветослав Тодоров-1540380693.jpg

Фондация за изкуство „Стоян Камбарев“ продължава да привлича нови приятели и съмишленици извън пределите на България, като представя младите си открития на  голямата международна сцена и ги подкрепя в осъществяването на техните мечти и проекти. След големия успех на първото издание, тази година отново ще се проведе бляскава Гала вечер в Лондон, катоинтересът към събитието е толкова голям, че всички билети свършиха за седмица.

 

Вторият Благотвотворителен Бал на Фондация “Стоян Камбарев” ще се състои на 18-ти ноември 2018 г. от 19:00 ч. в легендарното Café De Paris в сърцето на британската столица.

 

Председателят на УС на Фондацията Деси Тенекеджиева ще посреща лично гостите  заедно с патрона на събитието НВ Принц Кирил - един от най-верните приятели и подръжници на тази благородната кауза и истински посланик на България по света.

 

Ето какво сподели той:

„Голяма чест и удоволствие е да съм патрон на Фондация „Стоян Камбарев“ за втори пореден път. След като миналата година видях с очите си магичните изпълнения на младите музиканти, сега дори съм още по-развълнуван да участвам в тазгодишната Гала. Публиката в Лондон е доста разглезена, що се отнася до музикални събития, но такава вечер, изпълнена с толкова впечатляващ талант и вкус е уникална, дори за високите стандарти на британската столица. Впечатлен съм от несравнимата страст и енергия на Деси да променя живота на толкова много млади артисти, което е истински дар за нашата общност, а за мен е истинско  удоволствие да я подкрепям. Очарован съм и от прекрасното място, което Деси е успяла да осигури за Бала тази година. “

 

С богата история, вече повече от девет десетилетия, култовият клуб в сърцето на Лондон е сред най-известните и елитни места за шоупрограми в света. Благородната мисия на Фондация „Стоян Камбарев“са впечатлили собствениците и мениджмънта на Café De Paris, който стана партньор на събитието- нещо изключително рядко за клуба.

 

На Галата ще присъстват около 170 специално поканени британски гости, представители на бизнеса, политиката, членове на благороднически фамилии, царски и кралски семейства, известни имена от шоубизнеса, както и част от българския елит в Лондон.

 

Специално от България за вълнуващото събитието ще пристигнат главните изпълнителни директори на основните парньори на Фондация „Стоян Камбарев” - Левон Хампарцумян,  Нели Беширова, Емил Кайкамджозов и Драгомир Трухчев. Тази година към приятелското семейство на Фондацията се присъединиха и няколко компании на едни от най-успешните български финансисти и бизнесмени във Великобритания - Мирослав Богдансалиев, Ево Стефанов и Фреди Василев, който ще предостави и високо технологичен подарък за един от участниците в търга с най-голям късмет.

 

Балът ще протече под формата на официална вечеря с изискано многостепенно меню,благотворителен търг и мултимедийния концерт-спектакъл, в центъра на който ще блестят музикалните звезди на Фондацията - изящната класическа певица Мария Славова и младите виртуози - пианистът Светослав Тодоров, братята цигулари Алекс и Мартин Зайранови и китаристът Георги Димитров-Жожо.

 

Гост звезда ще бъде Тони Мур от Iron Maiden и Cutting Crew, който е приготвил впечатляваща изненада за всички. Водещи на спектакъла са очарователната британска актриса с български корени Девора Уайлд и 8-годишният талант Аштън Майърс.

 

Благотворителният търг ще бъде воден от уважаваният финансист Пол Карол-основател на първия клуб по дебати във Великобритания. Акцент ще бъдат произведенията на изкуството на младите художници и визуални артисти, които Фондацията подкрепя и чиито картини откупи за търга: Калоян Илиев-Кокимото, Радослав Нинов-Руди, Нора Ампова, Велизар Димчев, Виктория Георгиева-Mouse, Огняна Серафимова, Мина Златева и Андрей Хамбарски, чиято работа определено ще бъде звездата на вечерта!

 

Сред ценните вещи на търга ще бъде и пълното фототипно издание на Четириевангелието на цар Иван Александър, дарено от своя издател Диляна Русева.

 

Eдни от най-известните в световен мащаб български спортни звезди - Григор Димитров и Христо Стоичковза поредна година подкрепят благородната кауза на Фондация „Стоян Камбарев“, предоставяйки свои вещи за търга, а атрактивна реклама на България ще се излъчва по време на наддаването за ваканциите, предоставени от едни от най-луксозните хотели у нас.

 

Продуценти на Бала са MOON FOX ltd и NOVA film - компаниите на Деси Тенекеджиева, а организацията е поверена на бутиковата събитийна агенция Diva Events London на Ирина Бехар и Биляна Тодорова.

 

Комуникационен партньор за Англия е Linda Noor PR. Официален дизайнер на изисканото арт събитие е Кolchagov&Barba.

Партньори на Благотворителния Бал в Лондон са: Café de Paris, Petroceltic, Avalon, IBA Bulgaria,  Unique Automation, Methodia, Carding, Premier Tours, Катарджина Естейт, Prime Development, BeColor, Clique, агенция Metrica, както и разбира се основните партньори на Фондация “Стоян Камбарев” – УниКредит Булбанк, Бон Марин Холдинг и Енекод АД.

 


От категорията

Маймунки червенокрак лангур до френски замъци ... във Виетнам
(Видео)

Уникална снимка на червен лангур.
Copyright Dinh Nguyen Hoang Long-1553355053.jpg

С редактора Ани Маринова на фестивален туризъм в Босна, Васко Василев-Базилио в ...

23 март 2019 | 17:39

Румен и Десислава Радеви уважиха премиерата на първия филм на Камен Донев (Снимки)
(Видео)

Сн. Фейсбук-1552988553.jpg

Лентата носи отличителните белези на трите постановки, в които актьорът е ...

19 март 2019 | 11:43

Летни детски академии и медицински прегледи за възрастни хора в тютюнопроизводителни райони
(Видео)

Фондация BCause представи обобщените резултати от програмата „Забавно лято, Грижовна есен”
-1553287259.jpg

В рамките на три дискусионни панела учители, лекари и млади предприемачи от ...

22 март 2019 | 22:32

Колко „нормален“ живот ще осигурят Хари и Меган на първото си дете?
(Видео)

-1553068495.png

Даяна искаше децата ѝ да растат далеч от кралския блясък и традиции. Тя ги ...

22 март 2019 | 15:25

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Васил Здравков


31 окт. 2018 | 17:45Тоя Кирил не е принц защото баща му Симеон не е цар.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.