Проф. Анелия Клисарова в студиото на "На живо с Наделина Анева" по Канал 3

И на местните избори ще се представим достойно, заяви кандидатът на БСП за кмет на Варна

Проф. Анелия Клисарова: Корнелия Нинова доказа, че може да води партията успешно (ВИДЕО)

4355 | 19 септ. 2019 | 21:22

"За мен това беше изключително трудно решение, голямо предизвикателство и ще подам ръка не само на всеки варненец, а и на цялата варненска общност, защото ще се опитам да я обединя", увери тя


"Корнелия Нинова доказа, че може да води партията успешно, както на последните избори за Европейски парламент – с един депутат имаме повече и абсолютно сигурна победа на президентските избори". Това каза в предаването "На живо с Наделина Анева" по Канал 3, проф. Анелия Клисарова, депутат от БСП и кандидат на партията за кмет на Варна.

"И на местните избори ще се представим достойно. Убедена съм, че битката и за Варна и за София ще бъде изключително коректна и честна и БСП ще излезе достойно от тези избори", уверена е тя.

"За Варна имаше много достойни кандидати за кметове и аз уважавам качествата на всеки един от тях. Не беше най-подходящото лидер на друга партия да бъде и кандидат за кмет на Варна. Говорим за Костадин Костадинов, който беше издигнат от варненската организация. Това доведе до едно напрежение. Аз уважавам г-н Костадинов, но мисля, че БСП е тази партия, която трябва да има своя лидер. За това и приех тази номинация, това решение на съвета на БСП", обясни проф. Клисарова.

"Искам да кажа, че за мен това беше изключително трудно решение, голямо предизвикателство и ще подам ръка не само на всеки варненец, защото това е предизборна кампания, ами на цялата варненска общност, защото ще се опитам да я обединя. Ние трябва до мотивираме тези хора, които застават с лицето си пред своите избиратели да бъдат на едно достойно място в листата", заяви още кандидатът за кмет на Варна.

 Проф. Анелия Клисарова: Корнелия Нинова доказа, че може да води партията успешно

"За мен това беше изключително трудно решение, голямо предизвикателство и ще подам ръка не само на всеки варненец, а и на цялата варненска общност, защото ще се опитам да я обединя", увери тя

От категорията

Радев заминава за Япония за интронизацията на император Нарухито

Радев заминава за Япония за интронизацията на император Нарухито -1571405466.jpg

На 23 октомври президентът Радев ще посети университета „Тойо“ в Токио. ...

18 окт. 2019 | 16:29

Захариева пред ТАСС: Спорът за 9 септември и шпионският скандал не са тема на отношенията ни с Русия

-1570625411.png

България е заинтересована от равноправни и взаимноизгодни отношения с Русия, ...

18 окт. 2019 | 14:15

Калоян Паргов: Битката в София е символна, излиза извън пределите ѝ и задава тон в цялата страна

Калоян Паргов-1556631324.jpg

Хората се интересуват от перспективата, искат промяна, а ние говорим за ...

18 окт. 2019 | 21:40

Ангел Джамбазки: Знам решенията на софийските проблеми и ги предлагам

Ангел Джамбазки Кадър: БНТ-1571424501.png

Той предупреди, че никой от другите кандидати няма да премахне нито едно ...

18 окт. 2019 | 21:47

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.