ВВС укрили документи по отношение на Десислава Радева

Прокуратурата е установила данни за съпричастност на президента към престъпна дейност

27420 | 28 ян. 2020 | 16:15

Наблюдаващите прокурори считат, че може да се приеме във висока степен на достоверност предположението, че пълното извършване на тази проверка на КПКОНПИ е била осуетена поради укриване на документи

-1580221140.jpg-1580165238.jpg

Прокуратурата е установила данни за висока степен на вероятност за съпричастност на президента към престъпна дейност.

Това съобщиха от пресцентъра на Прокуратура на Република България.

 

Държавното обвинение официално разкри какво е досъдебното производство, с което е свързан президентът Румен Радев и заради което вчера главният прокурор Иван Гешев внесе до Конституционния съд питане относно имунитета му. 

Става дума за разследване, започнало през 2017 г. срещу висши офицери от ВВС за корупционни практики. Прави впечатление, че това е периодът, когато се обсъждаше закупуването на нов боен самолет за военната ни авиация.

В хода на разследването, при употребени СРС спрямо командира на ВВС ген. майор Цанко Стойков, се установява, че има данни на престъпление, извършено от президента Румен Радев.

 

То не е извършено в качеството му на президент, но като такъв той има имунитет сега и това възпрепятства наказателното преследване. Затова главният прокурор е поискал тълкуване на текст от Конституцията дали може да бъде разследван президентът, тъй като при проверка за назначаването на Десислава Радева - сега съпруга на президента, като ПР на ВВС, когато той е бил командир, се оказало, че са укрити документи пред КПКОНПИ, става ясно от съобщението на прокуратурата.


"Предвид призива на президента към главния прокурор на Република България да обясни мотивите си за отправеното питане към Конституционния съд за задължително тълкуване на чл. 103 от Конституцията, високия обществен и медиен интерес, Прокуратурата на Република България предоставя следната информация:

В хода на образувано и водено от Специализираната прокуратура наказателно производство, наблюдаващите прокурори на 22 януари 2020 г. са извършили цялостен анализ на доказателствената съвкупност, включително и на приобщени по делото веществени доказателствени средства (събрани чрез използването на специални разузнавателни средства експлоатирани от ДАНС, спрямо командира на ВВС генерал-майор Ц.Ст.). При така извършения анализ са констатирани данни и доказателства „за висока степен на вероятност за съпричастност към престъпна дейност, предмет на разследване, на лице, заемащо висша държавна длъжност – президент на Република България, като установените евентуални престъпни действия не са свързани пряко с изпълнение на службата му“.

Анализът на проведените телефонни разговори разкрива, че същите са по повод вероятно извършвана проверка от КПКОНПИ по отношение на г-жа Д.Р. Наблюдаващите прокурори считат, че може да се приеме във висока степен на достоверност предположението, че пълното извършване на тази проверка на КПКОНПИ е била осуетена поради укриване на документи.

С постановление от 23 януари 2020 г. наказателното производство е спряно, тъй като съгласно Конституцията на Република България държавният глава се ползва с имунитет, изразяващ се в неотговорност за действията, извършени при изпълнение на служебни функции, със изключение на държавна измяна и нарушение на Конституцията (чл. 103, ал. 1 от КРБ) и неприкосновеност за задържане и за възбуждане на наказателно преследване (чл. 103, ал. 4 от КРБ).

 

Наблюдаващите прокурори са приели, че това би било единственото правилно процесуално решение при липса на трайна практика на КС и ВКС, като всяко друго такова може да бъде предприето, респективно осъществено в нарушение на забраната за наказателно преследване срещу президента.

Във връзка с горното, Прокуратурата на Република България публикува постановление за спиране на наказателно производство от 23 януари 2020 г., от което е заличена информацията нямаща отношение към посочената причината за спиране на наказателно производство, ведно с част от ВДС (аудио-файлове).

Предоставената информация се разпространява след разрешение на наблюдаващите прокурори по реда на чл. 198 от НПК.

Прокуратурата на Република България заявява, че всички поставени на вниманието на обществеността въпроси, са подробно изяснени в отправеното от главния прокурор на Република България искане за задължително тълкуване на чл.103 от Конституцията и така публикуваните материали от досъдебното производство."

 

 

Ето и цялото съобщение на държавното обвинение:

Предвид призива на президента към главния прокурор на Република България да обясни мотивите си за отправеното питане към Конституционния съд за задължително тълкуване на чл. 103 от Конституцията, високия обществен и медиен интерес, Прокуратурата на Република България предоставя следната информация:

В хода на образувано и водено от Специализираната прокуратура наказателно производство, наблюдаващите прокурори на 22.01.2020 г. са извършили цялостен анализ на доказателствената съвкупност, включително и на приобщени по делото веществени доказателствени средства (събрани чрез използването на специални разузнавателни средства експлоатирани от ДАНС, спрямо командира на ВВС генерал-майор Ц.Ст.). При така извършения анализ са констатирани данни и доказателства „за висока степен на вероятност за съпричастност към престъпна дейност, предмет на разследване, на лице, заемащо висша държавна длъжност – президент на Република България, като установените евентуални престъпни действия не са свързани пряко с изпълнение на службата му“.

Анализът на проведените телефонни разговори разкрива, че същите са по повод вероятно извършвана проверка от КПКОНПИ по отношение на г-жа Д.Р. Наблюдаващите прокурори считат, че може да се приеме във висока степен на достоверност предположението, че пълното извършване на тази проверка на КПКОНПИ е била осуетена поради укриване на документи.

С постановление от 23.01.2020 г. наказателното производство е спряно, тъй като съгласно Конституцията на Република България държавният глава се ползва с имунитет, изразяващ се в неотговорност за действията, извършени при изпълнение на служебни функции, със изключение на държавна измяна и нарушение на Конституцията (чл. 103, ал. 1 от КРБ) и неприкосновеност за задържане и за възбуждане на наказателно преследване (чл. 103, ал. 4 от КРБ). Наблюдаващите прокурори са приели, че това би било единственото правилно процесуално решение при липса на трайна практика на КС и ВКС, като всяко друго такова може да бъде предприето, респективно осъществено в нарушение на забраната за наказателно преследване срещу президента.

Във връзка с горното, Прокуратурата на Република България публикува постановление за спиране на наказателно производство от 23.01.2020 г., от което е заличена информацията нямаща отношение към посочената причината за спиране на наказателно производство, ведно с част от ВДС (аудио-файлове).

 

Постановлението може да видите ТУК

Предоставената информация се разпространява след разрешение на наблюдаващите прокурори по реда на чл. 198 от НПК.

Прокуратурата на Република България заявява, че всички поставени на вниманието на обществеността въпроси, са подробно изяснени в отправеното от главния прокурор на Република България искане за задължително тълкуване на чл.103 от Конституцията и така публикуваните материали от досъдебното производство.


От категорията

Гледат мерките за неотклонение на нападателите на съблеченото момче в автобус (СНИМКИ)

Снимки: СДВР-1582707852.jpg

Извършителите са двама младежи на по 15 години и други двама на 16 и 17

26 февр. 2020 | 11:03

Специализирана полицейска операция се провежда в Разград, има задържан

-1564034789.jpg

Тя се провежда по разпореждане на главния прокурор за противодействие на ...

26 февр. 2020 | 09:41

Гешев води полицейска акция срещу битовата престъпност в Пловдивско

Сн. Канал 3-1582707975.jpg

Главният секретар на МВР, главен комисар Ивайло Иванов и главният прокурор Иван ...

26 февр. 2020 | 11:05

Полицейски синдикат изрази недоумение от хаоса в съдебните решения по дела за неизплатен нощен труд

-1515765081.jpg

Вярваме, че магистратите в България упражняват правомощията си и вземат ...

25 февр. 2020 | 15:40

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Величков Любомир


29 ян. 2020 | 08:55Отвсякъде погледнато това е "уйдурма " стил " Банкянски "за отвличане вниманието на електоралните единици от нагъсто проявяващите се напоследък гафове и кризи произведени от "мъдрата "дейност на случайниците във властта и да убият единствения глас ,който им се противопоставя.. Смешно е и питането на Гешев до Конституционния съд ,съпоставено с основните им аргументи във вида на записи Къде е държавната измяна и тежкото криминално престъпление ? Този опит за удар по имиджа на президента ще се върне като бумеранг върху авторите и подбудителите.Това го усеща и Гешев и за това бяга от авторството на уйдурмата , опитвайки се да се представи само като пощенски гълъб между наблюдаващ прокурор и КС.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Орда Капичева


29 ян. 2020 | 08:53ОПГ ШАЙКА" с тартор байхУЙя и ИЗМЕКЯРИ Пацо ди Тераса, Цаци ШИШИ и главен измекяр Гештапо от отдел гадни поръчки и ДИМКИ и пушилки в действие.... РезИлтат: ПРИКРИВАТУРАТА стана за посмешище и ташейк!!!!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Muto


29 ян. 2020 | 08:16Крайно време е да се забрани на представители на съдебната и изпълнителната власт да ползват медии за бухалки. Ако продължат да го правят ще ни докарат големи неприятности. А мутрите с медийни изяви директно по клоните.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Перо


29 ян. 2020 | 07:24Съзнателно или не, Гешев ще привлече вниманието към Барселонската дева предполагаема премиерска другарка с купена от приятели на Борисов вила и с внесени пак от тях други милиони на сметка на неработеща фирма. Сравнението между преполагаемите простъпки на Радев и Борисов не е в полза на Борисов. Причините за очакваното разлайване на кучетата към Банкя са две неопитност и несъобразителност на Гешев или косвена атака към премиера. Совата може и да не е това, което е.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


първан


29 ян. 2020 | 07:10За мутрата и слугинажа му първостепенна задача е всеки свестен да бъде очернен,а самия той и пуделите му каквито и котешки метани да правят не могат да го изперат до бяло, скофтията си е такъв за цял живот.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Орда Капичева


29 ян. 2020 | 05:52БОРБА Христо Ботев В тъги, в неволи младост минува, кръвта се ядно в жили вълнува, погледът мрачен, умът не види добро ли, зло ли насреща иде... На душа лежат спомени тежки, злобна ги памет често повтаря, в гърди ни любов, ни капка вяра, нито надежда от сън мъртвешки да можеш свестен човек събуди! Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита: "Богат е", казва, пък го не пита колко е души изгорил живи, сироти колко той е ограбил и пред олтарят бога измамил с молитви, с клетви, с думи лъжливи. И на обществен тоя мъчител и поп, и черква с вяра слугуват; нему се кланя дивак учител, и с вестникарин зайдно мъдруват, че страх от бога било начало на сяка мъдрост... Туй е казало стадо от вълци във овчи кожи, камък основен за да положи на лъжи свети, а ум човешки да скове навек в окови тежки! Соломон, тоя тиран развратен, отдавна в раят найде запратен, със свойте притчи между светците, казал е глупост между глупц


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Орда Капичева


28 ян. 2020 | 23:34Велева, стига пожаро милиционерски хибридни, кажете ИСТИНАТА ЗА ДЕСИ РАДЕВА https: www.mediapool.bg sluchayat desislava radeva news302808.html


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Владимир Калицин


28 ян. 2020 | 23:20Явно си включвате в активно прокурорско мероприятие. Дотук с четенето и отварянето ви.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Бай Поцелуйко


28 ян. 2020 | 23:02Елена Гунчева: "Господа офицери, не ви ли е срам че тъпи ченгета ви подслушват нагло?"


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


първан


29 ян. 2020 | 03:29Ало ваньо,ало банов,ало гешев и теб ли си те избра


първан


29 ян. 2020 | 03:29Ало ваньо,ало банов,ало гешев и теб ли си те избра


Solo


28 ян. 2020 | 23:00Леле, престъпна дейност!... То ако такива ще бъдат критериите за него, редно е да ги приложат и за всички граждани изобщо. И като се замисля, тогава стотици хиляди хора май ще се окажат съпричастни към престъпна дейност... И докъде ще я докараме така? А истинските престъпници, занимаващи се с големи престъпления си седят обаче спокойно без никой да ги притеснява..


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Анани Ананиев


29 ян. 2020 | 00:25Змейчо, простако, вие на колко любовници купихте гащи с държавни пари???


zmei15


29 ян. 2020 | 00:22Анални, пии си хапчетата и си лягай! Не си полезен за каузата на ГЕРБерастлъка!


Анани Ананиев


28 ян. 2020 | 23:54Какви мъже, за икони не стават, пък, на, България им свива ореоли и им шие знамена!...


Димитър Степанов


28 ян. 2020 | 23:51Welle, тук улучи десятката. Този засенчи всички герберастки кретени, защото е тъп фашистки кретен. Онези другите са само герберастки кретени.


Анани Ананиев


28 ян. 2020 | 23:32абсолютна простотия.....


OFFche Welle


28 ян. 2020 | 23:26Solo, Аналния е форумния ни кретен. Не му обръщай внимание.


Анани Ананиев


28 ян. 2020 | 23:25Не се и съмнявам, Соло, на вас, комунистите, всичко истинско, чисто и доблестно така ви звучи.....


Solo


28 ян. 2020 | 23:18А на мен ми звучи, че ти не си много добре!


Анани Ананиев


28 ян. 2020 | 23:14Всеки истински офицер на негово място би си пуснал един куршум. Така ми звучи.


Solo


28 ян. 2020 | 23:12В случая не го обвиняват на морална основа, драги, не става дума за това, а се канят да го обвинят от прокуратурата като гражданин, съппричастен към престъпна дейност... Добре ли ти звучи?


Анани Ананиев


28 ян. 2020 | 23:02И вие, Соло, ми казвате, че Президентът на България и Командващият на Въздушните сили на България, орлите на България са "като всички граждани"? Дотолкова ли ви изпи мозъка тоя комунизъм, та съвсем не знаете какво е офицерска чест???


Мира


28 ян. 2020 | 21:53Велева, известно е кого обслужва Епицентър, но ви мислех за по интелигентни. Бива ли да се въвличате в този лошо скроен компромат, който е резултат на поредица от незаконни действия и е насочен срещу държавния глава и върховен главнокомандващ? За незаконно използване на СРС та любимият ви Цъфтан бе осъден на две инстанции. Ако мутромилиционерският режим няма никакви задръжки, трябва ли и медиите да му подражават?


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Димитър Степанов


28 ян. 2020 | 21:35Сега ген. Стойков трябва с наказателни дела да осъди всички по веригата, защото военни не могат да бъдат разследвани от цивилни прокурори, ДАНС и Мвр следователи. Военните се разследват само от военна прокуратура и това е категорично нарушение на закона.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Анани Ананиев


29 ян. 2020 | 00:18Степанов, нали знаете какво би станало, ако един истински български офицер би станал от гробниците ледни какво би се случило на всички тия пластмасови офицерчета, командващи, президентчета. Нали знаете какво би станало, ако се вдигне Списаревски? Или Дрангов? Или синовете на Райна Кнагиня, дето избихте? Срам! Срам! Че крадете, крадете, ама поне парясниците си не можете ли да укротите?....


Димитър Степанов


29 ян. 2020 | 00:12Искаш , Ананчо да кажеш, че дъртите фашисти, като теб били нравствени моралисти. Хайде, Ананчо, не рисувай морални образи на фашистите. Те винаги са били тъпи и прости говеда. Един велик българин ги запита къде фашистите по света не са диваци и варвари, за което получи симпатиите на целиятогава демократичен свят.


Анани Ананиев


29 ян. 2020 | 00:02Не, Степанов, тя е привлекателна само за дърти комунисти като вас. Според мен е нагла, алчна и разтурикъща. И тази точно ще му запали чергата на президентчето....


Димитър Степанов


28 ян. 2020 | 23:56Ананчо явно много е залитнал по Десито, но егенето му не става за нея. Тя съм сигурен , че има пари за гащи, но за пенсията фашистчок не съм сигурен.


Анани Ананиев


28 ян. 2020 | 23:50То, на Десито, ще й купим гащи, зер без щаши, ще ходи, милата, ама ако може, така, от държавните пари да вземем, аз нямам пари гащи да купувам на разпоретини....Светлина, господа, повече светлина....


Димитър Степанов


28 ян. 2020 | 23:47Welle, Пенсията Ананчо най вече е поразен от фашистчок. Гербачокът му е временно прикритие. И не си мисли, че е от някакъв сериозен буржоазен род. Той е от род на прости фашистки отрепки, селяндури от където и да ги погледнеш.


Анани Ананиев


28 ян. 2020 | 23:31ъъъъъ... Десито.... ъъъъ хъм, да бе.....


OFFche Welle


28 ян. 2020 | 23:29Анален, даже Пръдлето се засрами и покри ? Ти обаче явно си дълбоко поразен от ГЕРБачок


Анани Ананиев


28 ян. 2020 | 23:24Ъъъъъъ, те ми поискаха.... ама ъъъъъъ аз няма да им давам ъъъъъъъъъъ пълна простотия......


Димитър Степанов


28 ян. 2020 | 23:20Млъкни фашистко говедо. Вашите национални катастрофи погубиха стотици хиляди офицери и войници на България, а ти фашистко гиведо за знамена ще ми говориш, а за хората погубени за нищо не ти е жал, нали така. И какво са откраднали офицерите да видим. Хайде да видим какво са откраднали. Ние отлично знаем вашите мутри колко апортамента откраднаха, колко сметки имат в офшорки, колко чужд бизнес присвоиха, какви комисионни изнудват заради обществени поръчки. И ти ли ше ми говориш за идеали и нравственист бе, фашист тъп, ти ли ще ми говориш за това?


Анани Ананиев


28 ян. 2020 | 23:07Степанов, знам ви репертоара, мълчете! Тук не става въпрос за вашите комунистически глупости! Тук говорим за честта и диблестта на българското офицерство.На това офицерство, което не предаде едно наше знаме на врага. И сега ми излизат тука някакви бубулечки, дето не ми се свиди да издържат любовниците си от своята заплата, а гледат нещо да поодкраднат от Родината си... гнусно е даже да си го помислиш.... скверно... комунистическо...


Димитър Степанов


28 ян. 2020 | 23:01Ти си невежо говедо, дърт пенсиониран фашист. Аз съм направил за България, колкото ти никога не можеш направи. Ти си бил едно чиновниче с ръкавели цял живот , спотайвал си се в храстите и сега изведнъж голям храбрец се извъди. Ти и твоите мутри сте кауза пердута, мухлясъл фашист, кауза пердута.


Анани Ананиев


28 ян. 2020 | 22:54Ето това, Степанов, са вашите офицери: ъъъъъ, мъъъъ, те ни поискаха ъъъъъ, ние няма да пращаме ъъъъъъ.... Това е позор за България. Разбра ли, невежо говедо, или не разбра????


Димитър Степанов


28 ян. 2020 | 22:51По гнусни мръсници от вас мутрите и дъртите фашисти, като теб няма бе, тъпако. Осъдени и екзекутирани са само престъпни фашистки гадове, избили антифашисти и техни родители. Кой изби децата, жените и старците в Ястребино бе, кретен тъп? Кой отряза главата на студентката Вела Пеева и занесе отрязаните глави на антифашисти от отряда Антон Иванив на роднините им. Кой изби Гео Милев, Хербст, Страшимирови , Вапцаров и т.н. Затова Антон Страшимиров написа: Клаха народа, тъй както турчин не го е клал. Ти ли дърт, тъп фашист ще ми говориш за тези неща. Ти трябва да си затвориш тъпата фашистка уста, защото не комунистите, а фашистите бяха осъдени от света. и си получиха заслуженото. Точно комунистите и антифашистите от целия свят се биха с фашистите . А твоите фашисти , за които лееш крокодилски сълзи бяха с хитлеристките престъпници и щяха да ликвидират окончателно България.


Анани Ананиев


28 ян. 2020 | 22:37Искам тия, дето купуват гащи на шафрантии с пари на държавата да чукат камъни и да не позорят свещеното име на българското офицерство. Това искам.


Димитър Степанов


28 ян. 2020 | 22:33Трябва да знаеш, че генерал Стойчев, който командуваше българската армия бе офицер от преди 1944 , както много други. Той бе единственият чужд офицер поканен на парада на победата в Москва. А много такива офицери бяха с комунистите и арестуваха фашисткото правителство. Много български офицери, като ген. Заимов помагаха в борбата срещу фашизма. Ген. Заимов съобщава на СССР деня за нападение на хитлеристите още през април 1941. Осъдени и екзекутирани бяха фашистки офицери избили антифашисти, жени, деца и старци, като в Ястребино. Ти какво искаш, с перце да галят фашистките престъпници ли?


Анани Ананиев


28 ян. 2020 | 22:32Степанов, някога Списаревски е пребил трима германци, защото не са стояли мирно на българския химн. А вие после, мръсните комунисти, избихте другарите му и произведохте ето такива шофьори на самолети, дето даже гащи на любовниците си не искат да купят, а гледат с държавни пари... Гнусни, мръсни....


Димитър Степанов


28 ян. 2020 | 22:23"Мръсните комунисти" спасиха света от диваците фашисти, като теб, натикаха ги от Москва до Берлин и съдилищата в света ги осъдиха заслужено. А от незаконните подслушвания се разбра, че прокурорчета и следователчета са мърсували и търсят под вола теле. Разбра се, че има вътрешни правилници, по които може да се назначи на определена длъжност цивилно лице. Освен това мръсниците разследващи ченгета и прокурорчета изглежда нямат по важна работа и се ровят в личния живот на офицерите и плетат интриги, вместо да разследват престъпници.


Анани Ананиев


28 ян. 2020 | 22:10Един действащ военен в такава позоряща ситуация може да направи само едно. Но така са постъпвали онези, старите, преди вие, мръсните комунисти да ги избиете. И на тяхно място да направите офицери всякаква сволоч. Ето ви резултата, радвайте му се...


Димитър Степанов


28 ян. 2020 | 22:06Виж какво, неграмотнико, пак заявявам действуващ военен, какъвто е ген. Стойков не може да бъде разследван от друг освен военна прокуратура. А това е грубо незаконно и СРС също са незаконни. Сега ген. Стойков може, ако пожелае да осъди всички тези участници и то по наказателния кодекс да лежат до 10 години, а не по гражданския. Освен това другият участник в разговора не е президента Радев, което се вижда ясно от текста на разговора. А иначе как била назначена пиарка и купен някакъв стар апартамент не са никакво престъпление, да не говорим за държавна измяна, което е смешка. Разбра ли фашисте? То вие фашистите винаги сте били много тъпи говеда, затова комунистите ви биха и от Москва ви биха до Берлин и после американските сержанти ви бесеха здраво.


Анани Ананиев


28 ян. 2020 | 21:44Степанооооов! Едно време офицерите не са имали право да пият в кръчми, за да не се излагат пред хората, а този сега се гърчи като плъх и вие искате да съди?? Помнете ми думата, този даже няма да сепояви, две думи да каже. Боли, но куча кост тъй скоро заздравява...


Една Българка


28 ян. 2020 | 21:33Този сайт явно активно се включва в активното мероприятие срещу ПРЕЗИДЕНТА.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Орда Капичева


28 ян. 2020 | 21:06Значи ко каиш...най обикновено ПОЖАРНИКАРО МИЛИЦИОНЕРСКО мероприятие за очерняне на Президента..... Или....мероприятие за вдигане рейтинга на Радев и начало на кампанията му за втори мандат!!!! Я, ГОШЕТО МАРКОВ (АГЕНТ НИКОЛОЙ, СТЕФАН) КО КАЗВА, ГЕШЕФТ само пушилка и поръчка политическа прави!!!!! https: pik.bg %D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE %D0%B2 %D0%BF%D0%B8%D0%BA %D0%B3%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8 %D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%BE%D0%B2 %D0%BF%D0%BE %D0%BA%D0%B0%D0%B7%D1%83%D1%81%D0%B0 %D1%81 %D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE %D0%BD%D0%B0 %D0%B3%D0%B5%D1%88%D0%B5%D0%B2 %D0%B4%D0%BE %D0%BA%D1%81 %D0%B7%D0%B0 %D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5 %D0%BD%D0%B0 %D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%B2 %D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BD news901375.html Фейсбук завря от възмущение към прокуратурата на Иван Гешев... https: mobile.frognews.bg article 190360 Ало Ваньо https: m.youtube.com watch?v 83CkxEytk_E&fbc


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


ДАНЪКОПЛАТЕЦ


28 ян. 2020 | 21:03От ТЪП МИЛИЦИОНЕР, какво друго да се очаква, освен ПРОСТОТИЯ.______Както едно време се казваше____Чисто и просто къпан милиционер!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.