Пролетен ориз

Пролетен ориз

7280 | 8 май 2019 | 13:05


Необходими продукти:
150-200 г ориз
3 стръка зелен лук
1 стрък праз 
1 бр. морков
листата от 1 връзка репички
1 ч.л. доматено пюре
сол

черен пипер

1 ч.л. червен пипер
джоджен

девесил

магданоз

копър
10-15 бр. маслини
олио
10 листа лапад

10 листа спанак


Начин на приготвяне:
Двата вида лук и моркова се почистват и нарязват на кубчета. Задушават се с малко вода и 3-4 с.л. олио. След 7-8 минути се прибавят останалите продукти: без зелените, подправките и маслините. Долива се вода и се вари на тих огън до готовност.

Прибавят се останалите зелени подправки и маслини.


От категорията

Десертът на Виенския бал - лешников нуга крем с мус от дренки

Лешников нуга крем с мус от дренки-1581624624.jpg

Шеф Готфрид Ганстерер е подготвил агнешко каре със сос с розмарин, рагу от ...

13 февр. 2020 | 22:06

Рецепти за празничната трапеза на Трифон Зарезан и Св. Валентин

-1580220210.jpg

12 февр. 2020 | 15:19

Здравословна елда с гъби

Елда с гъби-1581428775.jpg

11 февр. 2020 | 15:43

Сьомга със сос от лимон и копър

Сьомга със сос от лимон и копър-1580981763.jpg

6 февр. 2020 | 11:35

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.