Пролетен венец с кайма

Пролетен венец с кайма

14544 | 9 март 2018 | 14:11


Продукти:
500 г кайма
1 ч.ч. грах
1 ч.ч. кисели краставички
2 бр. сварени яйца
2 бр. сварени моркови
2 бр. кренвирши
2-3 бр. сварени картофи
3-4 с.л. нарязани домати
галета

черен пипер

чубрица

риган
олио
зелена салата

 

Приготвяне:
Каймата се омесва с подправките, грах, ситно нарязаните кисели краставички и яйца. Прибавят се нарязаните на колелца моркови и кренвирши. Доматите и картофите се нарязват на кубчета. Разбърква се добре.

 

Сместа се изсипва в намазнена форма за кекс с дупка, като отгоре се поръсва с галета. Пече се в умерена фурна.

След като е готов венеца се обръща в чиния. В дупката се слага нарязаната на тънки ивици зелена салата.


От категорията

Пестил от сини сливи

Пестил от сини сливи-1537525858.jpg

21 септ. 2018 | 13:26

Сладко от бяло грозде с орехи

Сладко от бяло грозде с орехи-1537364058.jpg

19 септ. 2018 | 16:33

Столичният клуб "Пушкинъ" предлага най-богатата винена листа у нас

Сн. Ресторант "Пушкинъ"-1535551068.jpg

С отличната си селекция на родни и екзотични продукти, висока чувствителност на ...

18 септ. 2018 | 12:24

Есенна супа по градинарски

Есенна супа по градинарски-1537193599.jpg

17 септ. 2018 | 17:12

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.