Психотрилърът „Изборът“ излезе на български

Дебютният роман на Саманта Кинг разказва за невъзможния избор на една майка

Психотрилърът „Изборът“ излезе на български език

512 | 31 окт. 2019 | 16:48

Британската писателка е бивш редактор и лицензиран психотерапевт, а дебютният ѝ роман „Изборът“ излиза през 2017 г. Оттогава книгата е преведена на над шестнайсет езикаи е сред десетте най-продавани електронни книги на Amazon

Психотрилърът „Изборът“ излезе на български-1572533484.pngПсихотрилърът „Изборът“ излезе на български-1572533336.jpgСаманта Кинг-1572533315.jpg

Какво ще се случи, ако трябва да направиш ужасяващ избор между двете си деца? Завладяващият психологически трилър на Саманта КингИзборът“, който за първи път излиза на български пазар от „Ентусиаст“, предлага на читателите оригинална и интелигентна история и напрегнат сюжет, изпълнен с изкусни и неочаквани обрати.

 

Британската писателка Саманта Кинг е бивш редактор и лицензиран психотерапевт, а дебютният ѝ роман „Изборът“ излиза през 2017 г. Оттогава книгата е преведена на над шестнайсет езикаи е сред десетте най-продавани електронни книги на Amazon.

 

Този вълнуващ психологически съспенс започва на десетия рожден ден на близнаците на Мадлин – грижовна майка, която обожава своите деца и искрено вярва, че би умряла за всяко от тях. Внезапно любовта ѝ е поставена на изпитание. В дома им нахълтва убиец и я принуждава да направи невъзможен избор – кое от децата ѝ да живее и кое – да умре. Кого ще избере тя – дъщеря си или сина си? И възможно ли е една майка да вземе подобно решение?

 

Сега Мадлин стои мълчаливо в периферията на разрушеното си семейство и отчаяно се опитва да разбере защо светът ѝ се е разпаднал толкова внезапно. Но докато животът продължава да тече, я връхлитат мъчителни проблясъци от миналото, довели до онзи трагичен ден. И до осъзнаването на реалната опасност, която все още стои пред семейството ѝ.

 

За автора

Саманта Кинг е бивш редактор и  лицензиран психотерапевт. Прекарва  детството си в Югозападна Англия, юношеството си  в североизточната част на страната, а студентските си години някъде по средата. Накрая се установява в Западен Лондон. Там започва кариерата си, като издава книгите на други хора, преди да премине на свободна практика и да се отдаде на отдавнашната си мечта да пише. Живее със съпруга си и двете си малки деца, които я вдъхновяват да напише дебютния си роман „Изборът“.


От категорията

Лили Иванова за новия си албум "Севдана": Искам да съм перфектна!

-1549876280.png

Какво ще се случи на концертите ми и аз не зная, това ще е ясно след ...

20 ноем. 2019 | 16:58

Иван Гранитски: Поклон пред епичното филмово платно на акад. Людмил Стайков

Иван Гранитски-1574256287.jpg

Новата творба има изключителна сила на въздействието и завладява с ...

20 ноем. 2019 | 14:50

ИК „Новата цивилизация“ представя книгата „Сакрално: чудесата близо до нас”

ИК „Новата цивилизация“ представя книгата „Сакрално: чудесата близо до нас”-1574339844.jpg

В четивото са представени православни манастири и светци, места с чудодейни ...

21 ноем. 2019 | 14:37

Нешка Робева представя нов спектакъл "Шоу без име"

-1574156180.jpg

На сцените в 10 града, младите български таланти в спорта и изкуството, ще си ...

19 ноем. 2019 | 11:30

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.