Плановете на много хора се провалят, възникват проблеми и неприятности във всички сфери на живота

Раздели, бунтове и хаотични промени: Вижте какво още ни носи ретрограден Уран

3827 | 27 авг. 2021 | 12:06

Енергията на планетата е непокорна, необуздана. Това означава, че времето до края на годината ще бъде доста динамично, в някои отношения непредсказуемо


Планетата Уран е в ретрограден период от 20 август до 18 януари 2022 г. Уран е планета в Слънчевата система, седма по разстояние от Слънцето, трета по диаметър и четвърта по маса. Открита е през 1781 г. от английския астроном Уилям Хершел и е кръстена на гръцкия върховен бог на небето Уран.

 

Уран е първата планета, открита в днешно време с телескоп. Уран е бащата на всемогъщите титани и еднооките циклопи. Уран не играе важна роля в митовете, за разлика от съпругата му Гея, така че гърците го почитат малко и досега не е открито светилище на Уран.

 

Уран е планета на странностите, ексцентричност, оригиналност, изненади, новини, бунт, свобода. Когато стане ретрограден, нашата вътрешна свобода е в светлината на прожекторите - защитата на свободата и независимостта излизат на преден план. Това е бунт срещу всякакви ограничения. Енергията на планетата е непокорна, необуздана. Това означава, че времето до края на годината ще бъде доста динамично, в някои отношения непредсказуемо.

 

Уран се стреми да разшири границите, да достигне границите на установеното мислене, да пречупи съпротивата и да отвори нови пътища. Това е експлозия от енергия, която помита миналото, за да отстъпи място на бъдещето. Но когато тази енергия излезе извън контрол, промените стават хаотични. Плановете на много хора се провалят, възникват проблеми и неприятности във всички сфери на живота. Промяната не винаги е по избор и това е нещо, което много от нас ще научат през следващите месеци.

 

Докато Уран е в ретроградно движение, можете да очаквате всякакви изненади. Уран може да причини екстремни ситуации и хаос, но може да донесе и незабравими моменти! Ретроградният Уран връща към живот старите нереализирани идеи. Това е най-доброто време за самоизразяване.

 

Ретро Уран е богат източник за нови идеи и експерименти. Медиите са в най-добра позиция да представят нови прогресивни идеи на много хора. Ретроградният характер на планетата ще продължи да подтиква хората към желанието за бунт и борба с установените правила, но това ще се случва спонтанно.

 

Любовта при много хора ще пострада най-много от ретроградността на Уран. Ще трябва да бъдете внимателни, когато изричате думи и предприемате някои действия, защото лесно можете да обидите партньора си, някой близък, сродна душа, приятел. Планетата ни кара да преоценим живота си и отношението си към другите. Понякога, по време на ретро движението, това води до факта, че хората се разделят, защото за тях е по-важно да се чувстват свободни, а не щастливи. След няколко месеца, когато енергията на Уран се успокои, хората обикновено започват да съжаляват за своите действия и думи.

 

През ретроградния период на Уран, не се впускайте в екстремни условия, избягвайте да се занимавате с екстремни спортове; не поемайте неоправдани рискове; не планирайте чести полети, не оставяйте включени електрически уреди и компютри. Докато планетата се движи ретроградно, случайността ще надделява над предвидимите събития.

 

Източник: woman.bg


От категорията

2022 г.: Годината на Водния тигър носи драматични промени и непредсказуеми обрати. Вижте за кого

2022 г.: Годината на Водния тигър носи драматични промени и непредсказуеми обрати-1638284736.jpg

През 2022 г. тайната не е да намалите разходите си, а да увеличите бюджета си и ...

30 ноем. 2021 | 17:04

Пет магични дати през декември сбъдват всички желания

Сн. БГНЕС-1638275259.jpg

На 21-ви ще се случат наведнъж цели две важни събития. Зимното слънцестоене е ...

30 ноем. 2021 | 14:24

Български люти чушки в диетата на Адел, с която стопи 45 килограма

-1633695428.png

Адел сериозно се е увлякла по модната напоследък сиртфуд диета. Тя се основава ...

30 ноем. 2021 | 17:37

Говорител на принц Чарлз: Той не е питал за цвета на кожата на детето на Хари и Меган

-1605269931.jpg

Това е измислица и не си струва повече да бъде коментирана, е заявил ...

29 ноем. 2021 | 18:09