Тя иска да запази всички детайли в тайна от обществото

Разводът на Адел тъне в мистерия за милиони

1201 | 7 апр. 2020 | 11:58

Певицата и заможният господин имат и 7-годишен син, Анджело, за когото полагат изключително старателни грижи. В момента бившите съпрузи преговарят как да поделят задълженията си спрямо него


Всички сме чували колко бавно и мъчително се осъществяват звездните разводи. Все пак, не е лесно, когато двама души, които довчера са се обичали, да си поделят справедливо милиони долари, имения и деца. Само си спомнете колко протяжен бе разводът между Брад Пит и Анджелина, който от нормална раздяла се превърна в грозен медиен цирк. Е, Адел е напълно против това и е категорична, че няма да позволи да се случи нещо подобно между нея и бившия ѝ любим Саймън Конеки.

 

Двамата бяха заедно почти десетилетие, но миналата година стана ясно, че романтиката отдавна е напуснала семейното им гнездо. Певицата и заможният господин имат и 7-годишен син, Анджело, за когото полагат изключително старателни грижи. В момента бившите съпрузи преговарят как да поделят задълженията си спрямо него, но Адел е пожелала да запази всички подробности около развода в тайна.

Желанието ѝ бе уважено от съда в Лос Анджелис. Единственото, което се знае до момента е, че цената на раздялата им надхвърля 170 млн. долара. Заради молбата на певицата за дискретност, не се знае как съдът е отредил да бъдат разделени парите и имуществото на бившите съпрузи.

 

Самата Адел обяви раздялата си със Саймън точно преди една година, а само след няколко седмици в медиите плъзна слух, че хитовата изпълнителка вече е в обятията на рапъра Скепта.

 

Според източници Адел и бившият ѝ мъж искат да запазят всички детайли в тайна от обществото заради доброто на сина им и не желаят да превръщат раздялата си в цирк. Единственото, което ги вълнува в момента е да успеят да постигнат разбирателство в грижите за Анджело така, че на него да не му липсва нищо и да контактува пълноценно и с двамата си родители. Говори се също така, че Саймън не е притеснен от развода, макар и с Адел да не са сключвали предбрачен договор. Припомняме ви, че двамата си казаха „Да“ през 2016 г. на тайна церемония. 

 

Източник: woman.bg


От категорията

Яхнаджиев противостои на коронавируса с цветове и бодиарт
(Галерия)

Яхнаджиев противостои на коронавируса с цветове и бодиарт-1591012660.jpg

Този път моделът няма да е известна манекенка, а спортистка, медалистката от ...

1 юни 2020 | 14:56

Деси Тенекеджиева положи началото на Гора на таланта
(Видео)

Деси Тенекеджиева положи началото на Гора на таланта-1590867625.jpg

Залесиха Елхите на Таланта в Южния Парк - част от Благотворителната Коледна ...

30 май 2020 | 22:38

Меган с емоционална реч за Джон Флойд:Винаги поставяй нуждите на другите над собствените си страхове
(Видео)

Кадър: Инстгарам-1591275199.jpg

Най-силният акцент от изявлението на Меган бе, когато тя сподели, че дълго ...

4 юни 2020 | 15:49

Четвъртък е критичен с неочаквани обрати
(Видео)

За консултация и записване на час при Милена Иванова http://ЕАF@Ealife.bg-1591215450.jpg

В петък се случва нещо хубаво, изненадващо и непредвидимо. Духовно израстване в ...

3 юни 2020 | 23:11