Рекорд! 98% за Делян Пеевски и ДПС в с. Бабяк, Белица

Политиците са длъжни да постигнат консенсус по определени надпартийни теми, категоричен е той

Рекорд! 98% за Делян Пеевски и ДПС в с. Бабяк, Белица

5778 | 16 ноем. 2021 | 07:25

„Бабяк е малката Швейцария. Г-н Пеевски е помогнал много за Белица и областта като цяло и сега му показваме, че сме благодарни хора“, заяви за ПиринПресс кмета на община Белица, Радослав Ревански.


Белишкото село Бабяк отбеляза рекордна подкрепа за ДПС и водача на благоевградската листа на Движението Делян Пеевски. Той гласува в неделя в родното място на кмета на Белица – Радослав Ревански.

„Бабяк е малката Швейцария. Г-н Пеевски е помогнал много за Белица и областта като цяло и сега му показваме, че сме благодарни хора“, заяви за ПиринПресс кмета на община Белица, Радослав Ревански.

От 548 действителни гласа в село Бабяк 533 са за ДПС и Делян Пеевски, което е 98%. Останалите се разпределят между Коалиция „ГЕРБ-СДС”, „Глас Народен”, „Изправи се БГ! Ние идваме!” и „БСП за България”.

„Гласувах за връщане на държавността, за да се развива Родината ни и да заеме своето достойно място в ЕС“, заяви водачът на листите на ДПС в Благоевград и Велико Търново Делян Пеевски, след като пусна своя вот в село Бабяк.

Той отново посочи, че най-ценният капитал на България са хората и подчерта, че дълг на политиците е да създават такива условия за развитие на регионите, че гражданите да имат работни места и достойно заплащане на труда, а икономиката да прогресира.

„Политиците са длъжни да постигнат консенсус по определени надпартийни теми“, категоричен бе още той и допълни, че политиците не само трябва да осигурят нужните условия за развитието на страната, но и за процъфтяване на толерантността и разбирателството между самите граждани.

Делян Пеевски подчерта също, че е крайно време да бъдат сложени спирачки на олигархичното задкулисие в страната, опитващо се да противопоставя гражданите на България едни на други и спъващо прогреса и развитието на държавата и обществото й.

Очаквано за лидера на ДПС – Мустафа Карадайъ, са 496. За двойката Анастас Герджиков-Невяна Митева-Матеева са гласували 8 избиратели, а за Румен Радев-Илияна Йотова доверието си са дали трима души.

Източник: standartnews.com


От категорията

Радев и Йотова полагат клетва. 21 артилерийски салюта ще отбележат началото на втория им мандат
(Видео)

Радев и Йотова полагат клетва. 21 артилерийски салюта ще отбележат началото на втория им мандат-1642575800.jpg

Президентът Румен Радев ще положи венец и ще отдаде почит пред загиналите за ...

19 ян. 2022 | 08:05

Добромир Живков: Президентът трябва да се върне в позицията на балансьор и обединител на нацията
(Видео)

-1478008861.jpg

Правителството и коалицията ще започнат да търпят имиджови загуби, ако в ...

19 ян. 2022 | 09:14

Любчо Нешков: Премиерът Петков дължи обяснение защо не се поклони пред гроба на Гоце Делчев
(Видео)

-1637694974.jpg

„Притеснително е изказване на президента на РСМ Стево Пендаровски от тази нощ, ...

19 ян. 2022 | 09:43

Депутатите ще решават окончателно за удължаването на Бюджет 2021
(Видео)

-1641337492.jpg

Удължаването на действието на бюджета за 2021 г. се налага, тъй като бюджетът ...

19 ян. 2022 | 09:41