Риба с розмарин

10166 | 23 март 2015 | 18:19

Автор:


Необходими продукти

 

1 пъстърва или сьомга

1 стрък розмарин

1 лимон

сол

 

Начин на приготвяне

 

1. Рибата се почиства хубаво и се намазва със зехтин.

2. В корема й се поставят лимонът, нарязан по дължина, и стръкът розмарин. Посолява се на вкус.

3. Завива се във фолио и се запича във фурна за 15-20 минути. След това може да се сервира с броколи на пара и чаша бяло вино.


Още по темата

Маринована сьомга на тиган

Снимка - БОЖИДАР МАРКОВ.-1426525156.jpg

Златка ДИМИТРОВА: Удава ми се експресното готвене

16 март 2015 | 18:56

Сьомга тимбале

-1424191067.jpg

17 февр. 2015 | 18:37

Сьомга с пикантен сос от пресни домати

-1423072038.jpg

4 февр. 2015 | 19:46

Севиче

Севиче-1419862521.jpg

17 дек. 2014 | 13:10

Пълнен шаран с бекон и кашкавал

-1418737457.jpg

16 дек. 2014 | 15:43